Hungerspelen DVD:n går att bevaka!

Hungerspelen DVD:n går nu att bevaka på CDON.com här.
Kommer ju antagligen att skriva när den går att beställa där också, men kan vara kul att få ett mail själv där det står , "Hungerspelen går nu attt beställa!", eller något liknande.
Source: JoshuaHutcherson

Evanna Lynch (Luna Lovegood) twittrar om Hungerspelen~

Sedan satt jag funderade på vem hon skullle kunna vara i Hungerspelen. Hon har spelat Luna i Harry Potter, så man skulle kunna se henne som en annorlunda karaktär, de gröna ögonen passar in på Annie Cresta. Men håret är inte brunt, så hmm..... färga? Annie Cresta? Hon är 20 i verkligheten, och Annie är 17-23 år i boken. Mhmmm! Vad tycker ni?

Isabelle Fuhrman twittrar~

Igår twittrade Isabelle Fuhrman (Clove) en bild (nedan) och skrev "Love these Books"


Ethan Jamieson joins twitter!~

Ethan Jamieson, pojken ifrån distrikt 4 har nu skaffat twitter (:

HQ scans of "The Men Of The Hunger Games" - Read it now!~

Klicka på miniatyrerna för att se dem as stora så ni kan läsa texten!

On the set of THG - Shooting at Bridal Veil Falls~


Russ Bowen ifrån News 13 twittrade igårkväll att "#hungergames shooting at bridal veil falls again".
Det är här alla fans tror att Arena scenerna filmas in, men de flesta Tributes åkt hem (källa twitter) vid de här laget och det får mig att fundera på om de spelar in Grott scenerna nu? Där är det inge andra Tributes med, bara Katniss och Peeta. Eller bär scenen? Det börjar närma sig!

Fundering: köpa Entertainment Weekly?~

Kommentar svar: c frågade om man fortfarande kunde köpa Entertainment Weekly nummer #22 då Jennifer Lawrence var med.
Jag har själv funderat på detta då jag inte pallade/orkade köpa den innan jag stack iväg. Varken på Press-stop eller pressbyråns webbshop finns #22 kvar. Jag håller på o checkar upp vart vi segisar kan köpa den (:

Och för er som undrar när man kan köpa "The Men of The Hunger Games", så har jag funderat ut att den borde komma ut runt den 30:e augusti i Sverige.

Tre nya bilder ifrån EW - The men of The Hunger Games~


Citat ur EW - The men of The Hunger Games~

E! Online har nyss postat en artikel där de berätttar mer om EW's special "Men of The Hunger Games" som kommer ut nu på fredag (USA). Här beskriver författaren Suzanne Collins om hur bra Josh Hutcherson spelar Peeta:

“People may get thrown off by, say, the color of an actor’s hair,” explained Collins of her casting choices. “But I tell you, if Josh had been bright purple and had six-foot wings and gave that audition, I’d have been like, ‘Cast him! We can work around the wings.’ He was that good.”

 

De berättar också om hur Josh spelade Jennifer ett litet spratt:

“We have this fake dummy(skyltdocka) on the set, this really gnarled-up, scary-looking thing,” Josh says of his antics with J.L. “The other day I put it in her bathroom trailer, and she told me she actually peed her pants, she was so scared. I’m sure she’s going to pay me back.”

 

Man kan också läsa om hur Josh förberede sig för rollen som Peeta:

"Before arriving on set, Hutcherson hit the gym for an intense round of training to better embody a boy who's spent his childhood heaving sacks of flour. He put on about 15 pounds (6.8 kg) of muscle in three weeks."

 

Gary Ross om Liam Hemsworth som skådis:

Director Gary Ross on Hemsworth, here with Jennifer Lawrence as Katniss: ''On first glance he's such a hunk that it's easy to ascribe a hunklike simplicity to him. But this is a phenomenally subtle actor, totally in control of what he was doing.''

Source: EW och E! Online
/Vaiho

Bildbomb!

Här kommer en massa bilder från filmen! Gud så jag längtar nu! :D Vad tycker ni, verkar det bra och längtar ni inte alldeles förfärligt till filmen kommer ut nu? :D
// Carro.

THG shooting Capitol scenes next week in Concord~

Detta twittrade Russ Bowen News 13 i måndags. Så snart time för huvudstads scener! Gudars vad jag längtar till filmen nu! (:

"Escape" - video with som tributes we know~

Tara Macken (girl from district 4), Sam ly (boy from district 7) och Jeremy Marinas. Chris Mark (boy from district 5) har filmat och gjort koregrafin! Nice right? (:

Första bilden på Gale och Peeta!

Här har ni den fösta bilden på Liam Hemsworth som Gale och Josh Hutcherson som Peeta i hungerspelen filmen!
Vad tycker ni? As bra tycker jag! :D // Carro.

Officiella Hungerspelen postern i större storlek och med bättre kvalla~

(klicka på bilden för att komma till den stora bilden)

Jennifer Lawrence - Teen Choice Award~

När jag läste det här inlägget blev jag lite nyfiken om hur man kunde rösta och det visade sig att man måste registrera sig på sidan för att kunna få rösta. Att registrera sig tog ca 27 sekunder för mig och sedan vare bara att klicka på det man villa rösta på, as lätt!
Jennifer Lawrence är med i Breakout Female kategorin, så om ni vill registrera er och rösta klicka på bilden!
P.s man kan rösta varje dag fram till den 5:e augusti. Showen kommer sedan sändas live den 7:e augusti på en kanal som heter FOX i USA.

Thehungergamesmovie.com - Official website for the Hunger Games~

Vet att jag ligger miljontals år efter med uppdateringen nu, men känner att jag behöver uppdatera en massa saker, så ni får stå ut med mig nu xD
Hungerspelen har fått en officiell webbsida!
Checka in den här!

Scream Award röstningen~

Beginning today, YOU can get a jump on voting for this year’s MOST ANTICIPATED MOVIE – a category that will be decided by the fans who make SCREAM possible.
With SCREAM-genre films such as The Dark Knight Rises, The Avengers, The Amazing Spider-Man, The Twilight Saga: Breaking Dawn and The Hunger Games among the year's most hotly anticipated releases, there is no shortage of great movies fans can name MOST ANTICIPATED MOVIE.
Vote for your Most Anticipated now by sending your pick to us at anticipatedscream@spike.com.
Ni skickar alltså bara ett mail till anticipatedscream@spike.com och skriver The Hunger Games i det! :D
/Vaiho

‘The Hunger Games’ Exclusive Motion Poster Revealed~

Hur nice är inte den här!? :o
Funderar på att ha den här och en liten widget i headern. Har börjat spåna lite i hur jag ska göra om bloggen. Dog ju av lite förra gången jag sa att jag skulle hålla på, men nu när jag får hjälp finns det mer tid till sånt här!
Vad tycker ni? Denna i header eller blir det to much? Kommentera!
/Vaiho

Kul! :)

Slate, en engelska tidning, har utnämnt Suzanne Collins (författare till hungerspelen) till en av vår tids mest öppen sinnade och praktiskt tänkade människa. 
Lite kul, eller hur? :D
Här är hon! :)
// Carro.

Stanley Tucci aka Caesar Flickermann in new Movie Clip~

Stanley Tucci kommer snart att vara ute på vara med i en ny film som heter Captain America. I filmen spelar han en doktor som "skapar" Captain America. Lite off från Hungerspelen kanske, men kul att se vad vissa andra av skådisarna håller på med (:

Presentation.

Ja, det är jag som är extrabloggaren! xD
Jag heter Caroline Johansson, men alla kallar mig Carro så det är vad jag kommer kalla mig här i bloggen! :) Jag kommer från värmland men bor just nu i dalarna men ska flytta till gävle, krångligt va? xD Jag är sexton år och jag har gillat hungerspelen sen jag var fjorton år (:. 
Första gången jag läste Hungerspelen var för förrförra julen, och det var lite utav en slump. Jag älskar att läsa och vi var hos min morbror och hans sambo på jul då, och det var hon som hade boken. Hon erbjöd mig att få läsa den och så började jag läsa. Och älskade den, jag blev helt kär i den! Sedan läste jag dem andra och jag älskade dem (älskar dem fortfarande såklart! xD) också. 
Jag sökte runt lite på internet för ett tag sedan och då kom den här bloggen upp. Tyckte den var jätte bra, speciellt att den var på svenska så alla vi svenska hungerspelen-fans slipper surfa in på dem engelska sidorna och översätta! xD 
Jag har alltid gillat att skriva och när Vaiho skrev att hon ville ha en extrabloggare blev jag nyfiken. Jag skrev och sa att jag gärna skulle vilja bli extrabloggare och ja.. här är jag nu! :D
Det var allt, om ni orkade läsa allt haha xD
Lägger även upp en bild på mig, dock en gammal och suddig en men i alla fall en bild! xD
Aja, jag kommer i alla fall blogga tillsammans med Vaiho, hoppas ni tycker det är okej hejdå! :)

Nytt - Extrabloggare!~

Som ni alla vet så har jag, Vaiho, haft två stand-in bloggare på bloggen under två veckor. Det ni inte visste var att ena har mailat mig och frågat om hon får bli extrabloggare här och ena vecka blev ungefär som en "testperiod" för henne.
Så nu kommer det att vara två stycken som bloggar här på bloggen! Vaiho är fortfarande ägare, och kommer alltid att vara, så ta det lungt. Jag kände bara att jag behövde lite extra hjälp eftersom jag reser bort ganska mycket och början andra året på gymnasiet till hösten.
Så, för mycket personligt för en dag, och mer ska det bli. Carro skall nämligen få berätta lite om sig själv, precis osm jag har gjort i det här inlägget.

Vaiho is back!~

Först av allt vill jag tacka både Ylva och Carro för hjälpen jag har fått de här två veckorna, och jag kan inte vara mer än jäääävligt glad över er båda. Jag har inte läst alla inlägg så noga eftersom jag precis kommit hem, men en överblick har fått mig att inse: ni äger.
Och tack igen. P.s jag vill prata med båda av er så snart som möjligt! :D
För mig väntar nu 4 timmars bilfärd hem innan jag är uppe i norrland och sedan ska jag direkt iväg igen. Men jag lovar, att uppdatera mig på allt ni har skrivit ohc kommenterat under kvällen och natten.
Sedan vill jag gärna höra med er av vad ni har tyckt om de båda skribenterna under de här två veckor, vad ni tycker har bra/dåligt, o ja, ni hajjar grejjen right?
Gör det tills ikväll, så skulle jag vara väldigt glad! :D Uppdateringen kommer kanske att vara lite seg här i början innan jag har fått igång bloglovin som vanligt igen, så ni får stå ut med mig! Vi ses ikväll! :D
Och sorry för ett långt personligt inlägg xD

Dagens bild.

Tack så mycket Felicia [G A R G A L W E N] för ditt bildtips, den var jätte fin och den får bli dagens bild! :)

Hungerspelen på comic-con!

Så här ser hungerspelens bås ut på comic-con!

Lycka till J!

Teen choice award har nominerat Jennifer Lawrence (Katniss) till break-out female award! Jag återkommer när jag vet mer om hur man kan rösta, men man kan i alla fall rösta ända tills 5 augusti! :) Hoppas hon vinner, håller tummarna! (Y :)


Äntligen!

Den officiella hungerspel-postret har släppts! Såhär ser den ut:
Vad tycker ni? Jag tycker den är as snygg! :) (detta får även bli dagens bild! :) )

Väntan är över!

Mainstay Pro har äntligen släppt videon om Haymitch och Maysilee! :)
Tryck på länken så kommer ni direkt till videon! :) http://www.youtube.com/watch?v=7mUjssn86h4&feature=player_embedded

Dagens bild.

Här kommer ännu en fantastiskt fin bild av Pattie Dineros, hon som målade den förra "dagens bild" också :) Denna bild är också av Katniss.

Tyck till! :)

Hej, har lite mer frågor åt er som jag hoppas ni vill svara på! :)
Vilken tycker ni har gjort den största förvandlingen inför sin roll i hungerspelen? Menar på att Jennifer Lawrence var blond innan hon skulle spela Katniss, som är brunett och Josh Hutcherson som är mörkhårig och ska spela ljushåriga Peeta och Liam som är något mitt i mellan och ska spela mörka Gale :)
Själv tycker jag nog Jennifer (Katniss) har gjort den största och bästa förvandlingen! :) När jag först fick reda på att hon skulle spela Katniss ( i just denna blogg ;) ) så googlade jag henne ( google is your friend! xD ) och tyckte hon var fin, visst, men absolut ingen Katniss. Ljushårig och inte alls som Katniss är beskriven i boken. När bilden på henne som Katniss släpptes blev jag chockad. Var det verkligen samma person? Och det var det ju såklart xD Men hon har verkligen blivit Katniss för mig nu, och hoppas hon spelar henne väldigt bra i filmen! :) 
Men vad tycker ni? Jennifer (Katniss), Josh (Peeta) eller Liam (Gale), Vem har gjort den största förvandlingen? Kanske någon av de andra skådisarna, Kommentera och tyck till! :)

Alexander Ludwig!

Alexander Ludwig, som kommer spela Cato i hungerspelen, har twittrat om att han kommer prata med ett hungerspel-fan genom skype! Lycko-ost för den som kommer att få prata med honom! :o :)
Här är tweetet: 


Spoiler!

Kul att ni tyckte om det nya jag la till i bloggen! :)
Håller med c, som skrev att hon ville veta vad som hände med Gale efter att Katniss valt Peeta i slutet av Revolt (: Kommentera mera, det är så kul när ni skriver vad ni tycker om hungerspelen och vilket team ni är! :) Idag har jag en ny fråga åt er, vem/vilka är er favorit karaktär/karaktärer i hungerspelen och varför? 
Själv tycker jag väldigt mycket om Haymitch. Orsaken till det är för att jag alltid dragigts till "trasiga" karaktärer. Haymitch fick själsliga ärr efter att ha deltagigt i hungerspelen, han förlorade allt och började använda alkholen för att döva sina känslor. Även om han är/verkara vara en idiot och som verkar ogillar Katniss (som jag också gillar väldit mycket) så hjälper han henne väldigt mycket. Det finns många fler som jag gillar, som Peeta och Katniss. Det finns många orsaker, men jag orkar inte skriva dem nu! xD 
Min andra fråga är vilken bok är er favorit av hungerspelen, fatta eld och revolt? Och varför? :) Min favorit bok är det omöjligt att bestämma mig för. Hungerspelen gillar jag då det är början på allt, det är nytt och unikt och välskrivet med en bra historia. Fatta eld gillar jag för den är så sorglig och kärlekstriangeln trappas upp och man måste nästan välja sida mellan Peeta och Gale. I alla fall undrar man vem Katniss kommer att välja. I ena stunden är jag säker på att hon kommer bli tillsammans med Gale, i andra är jag säker på att hon kommer välja Peeta. Och Revolt gillar jag för det är den sista och avslutande boken, men också den sorgligaste. Nu vill jag veta vad ni tycker, kommentera nu! :)

Nytt i bloggen.

Just nu finns det inte så mycket nya nyheter om hungerspelen, så jag tänkte göra ett snabbt inlägg nu om vilka skådisarna sägs dejta just nu. Tänkte det kunde bli lite kul sådär, jämföra vem de är tillsammans med i boken och vem de är tillsammans med på riktigt. Bara så att det inte ska bli bloggtorka, bara så ni får något att läsa om! :) Ni kan kommentera vad ni tycker om detta, om ni tycker det var en bra idé eller en dålig ;) 

Jennifer Lawrence, som spelar Katniss, är ju dragen mellan Gale och Peeta i böckerna. I verkligheten sägs hon vara tillsammans med sin motspelare i X-Men: First Class,  Nicholas Hoult ( Killen som spelar en av huvudrollerna i om en pojke med Hugh Grant) 

Här är en bild på honom: Jaa, han till höger då till vänster är ju vackra Jennifer Lawrence xD
Liam Hemsworth, som då spelar Gale i hungerspelen, sägs vara tillsammans med Miley Cyrus. Igen.
Paret träffades under inspelningen av The last song, där de spelar ett par. Efter filmen släppts ryktades det att de gjorde slut, men nu sägs det att de är tillsammans igen. 

Här är en bild på paret:


Och tillsist, men absolut inte minst, allas vår Josh Hutcherson, som då spelar Peeta. Ryktena säger att han dejtar Vanessa Hudgens nu efter att hon och Zac Efron har gjort slut.
Här är en bild på dem tillsammans:


Sen var jag bara tvungen att slänga in denna bild:


Hahahahh, Josh och Vanessa dansar! xD
Så, vad tycker ni om de olika paren? Passar dem tillsammans? Eller tycker ni att dem borde vara med någon annan? Har ni isåfall någon person som ni tycker dem passar med? Och i böckerna, vem tycker ni Katniss borde vara med Peeta eller Gale? Kommentera! :) 


Elizabeth Banks.

Elizabeth Banks, som kommer spela Effie Trinket i hungerspelen gjorde nyligen en intervju. Hungerspelen nämndes men hon berättade inte mycket, dock berättade hon att hon kommer att ha rosa hår och att de inte kommer ändra på Effie så mycket. 
Längtar!
Vill ni läsa hela intervjun? Klicka då här ---> http://insidemovies.ew.com/2011/07/16/elizabeth-banks-wet-hot-american-summer/


You’re playing Effie Trinket in The Hunger Games. What can you tell us about that?

Um, it’s really great. I’m basically sworn to secrecy. I will say, her hair is pink, you don’t have to worry. We’re not messing with it too much.Dagens bild.

På hungerspelens facebook sida har fans världen över fått chans att skicka in bilder som de själva målat med något som handlar om hungerspelen. Någon av karaktärerna, en scen från boken osv. 
I alla fall har de nu lagt upp en bild som ett hungerspelen-fan målat. Hon heter Pattie Dineros och såhär ser bilden hon målat ut:


Jag förmodar att det är Katniss som hon målat. Otroligt bra målat&en väldigt vacker bild! 
Vill ni läsa den korta intervjun som gjordes med Pattie kan ni klicka här: https://www.facebook.com/thehungergamesmovie?sk=app_182183871799193. Där finns även en länk som ni kan kan trycka på och se fler av hennes bilder(: .

ÄNTLIGEN!

Äntligen har vi hört lite om Sveriges release datum! Det ser ut som om det blir den 23 Mars 2012, smama som USA och UK. Men enligt källan har Sverige en tendens att släppa filmerna TVÅ dagar inna USA!! Så Nu vill jag att alla Svenska hungerspelsfan därute håller tummarna att den släpps där omkring!
Source:  JochuaHutcherson
Med det här inlägget tackar jag för mig och hoppas jag kunnat gjort minst en tredjedel så bra som Vaiho gör!

Congratuations to all those in Mexico and Brazil!

Nu är det bekräftat att Maxiko och Brasilien får se filmen den 23 Mars 2012. Samma dag som i UK och USA!

När ska vi få vårt release datum?!

‘SECOND QUARTER QUELL’ BY MAINSTAY PRO

Mainstay Pro (har gjort två andra fan-made videos ur Hungerspelen) kommer släppa en tredje video nu på måndag!!
Det ska handla om Haymitch och Maysilee!
Source: Mockingjay.net

Dagens bild!

Catching fire (fatta eld) SPOILER!Entertainment Weekly featuring the Men of The Hunger Games

Bloggarna på HungerGamesDWTC.net (Mary och Flo) gjorde sig en resa till Hollywoods version av Distrikt 12. De ville se platserna där distrikt 12 scenerna spelas in och förhoppningsvis kankse träffa en av stjärnorna! Gissa vem de träffade? Jo, ingen mindre än vår Peeta, Josh Hutcherson. De fick äran att prata med honom i några minuter och få autografer  men inte ta några bilder, tydligen ska hans sandblonda hår hållas hemligt ett tag till.
Då de pratade med honom om det fick de reda på att vi kommer få se bilder på honom och de andra "männen" i filmen i ett uppslag i Entertainment Weekly! han visste tyvärr inte då det skulle komma ut!
Mary och Flo frågade också vad han tyckte/trodde om hungerspelen. Svaret var att han trodde filmen kunde bli stor och att han hade jätteroligt under inspelningen och de hade haft en lång inspelningsdag dagen innan.
Läs hela inlägget om träffen med Josh Hutcherson HÄR!

Inspelningen pågår fortfarande!

Visst var det längesen vi fick höra något om inspelningen? Men nu har Russ Bowen twittrat!
Det här är tydligen så långt man kommer innan det tar stopp! Det ska tydligen vara vacker där bakom!

RUSSBOWENNEWS13 twittar: "Shooting at north fork reservoir still underway #hungergames" (bilder ovan)
"I took this #hungergames pic today. As far as u can go at the reservoir. Beautiful back there though"


Redo att spela?

Nu är "The Potter Games" äntligen redo att spelas!
Klicka här för att spela! ---> HÄR!

Elizabeth Banks - efter Hungerspelen

Efter Hungerspelen kommer Elizabeth Banks (aka Effie Trinket) spela i en annan film av Lionsgate - What To Expect When You’re Expecting.
Bland hennes motspelare finns än så länge Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Brooklyn Decker and Anna Kendrick.
Filmen kommer att släppar ungefär samtidigt som Hungerspelen!
Source:The Hungergames Trilogy

Hungerspelstriologin

Hungerspelstriologin är delvis inspirerad av den grekiska myten om Theseus och Minotauren. En insprations källa var hennes pappas karriär i flygvapnet, som tillät henne att bättre förstå fattigdom, svält, och effekterna av kriget.

I en video berättar hon om dessa insprations källor och i myten om Theseus och Minotauren förekommer nästan exakt samma berättelse som i Hungerspelen!


Så det är därifrån all otrolighet kommer?


source: Wikipedia och Youtube( Klicka här för att se klippet)

Bärscenen- Fan made

Fotobloggaren YlvaMinnie gjorde tidigare i vår en fotosension med
Peeta och Katniss (hennes egna versioner).

Suzanne Collins Härmskrikehalsband

Visste ni att Suzann Collins har ett Härmskrike halsband, med Katniss Härmskrikebrosch? Hon har haft det på många tillställningar till och med innan det var bestämt att filmen skulle bli av!
Här är hon i Movie Magic Magazine.
Source: Mockingjay.net

Förlåt och lite extra stuff~

Förlåt för så lite blogginlägg, jag har varit dö sjuk och tänker inte blogga på två veckor! Medans jag är på "semester" så kommer ni få två stycken andra här som bloggar här varsin vecka. Fun right? Skriver inte vilken vecka de har, så de får vara lite anonyma o de vill, men det är iaf Carro och Ylva som kommer blogga.
Så! Vaiho kommer allts inte blogga på två veckor så det här blir mitt sista inlägg hade jag tänkt! Bjuder på en "dagens bild" och önskar er en glad sommar! :D
FATTA ELD SPOILERS!

The Potter games - two new tributes~

Angelina Johnson's mentor will be Aberforth Dumbledore. Gregory Goyle's mentor will be Peter Pettigrew

Lenny Kravitz om Cinna och kläder - MTV~

Get More: Movie Trailers, Movies Blog


Willow Shields new photos~

Klicka på miniatyrerna för att få större vy.


2011 Hot List: Top 15 Actresses Under 30 - Lovefilm

Lovefilm har nyss gjort en lista på top 15 actress under 30 som de tror kommer bli nästa stjärna eller vad man ska säga (: Och Jennifer Lawrence är först på den listan! :D
Så här skriver de om jennifer:

1. JENNIFER LAWRENCE

Age: 20
New Entry
Credits: Winter’s Bone, X-Men: First Class
An Academy Award nominee for Best Actress at the age of 20, Jennifer Lawrence arrived with a bang as the gritty backwoods daughter forced to grow up too fast in Winter’s Bone. Lawrence was a Kentucky gal herself, but has been acting in New York and LA since the age of 14.
Unlike Hailee Steinfeld, the Coen bros discovery who also picked up an Oscar nomination (in the supporting category) this year, Lawrence has lots of momentum, including a substantial role in the latest X-Men and a supporting turn in upcoming Sundance winner Like Crazy. More than that, she has nabbed the starring role in what some are touting as the next Twilight series – or if you prefer, the pre-teen equivalent to the Millennium Trilogy, The Hunger Games. She’s been cast as Katniss Everdeen, who volunteers to participate in the dystopian version of a reality TV show. Part two, Catching Fire, is already in the works. Before that, we’ll see her playing Elizabeth Shue’s daughter in The House at the End of the Street. That line up is why Jennifer Lawrence has come out of nowhere to top our hot list this year.

Lenny Kravitz intervju med MTV~

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Ser ut som om Lenny har läst Hungerspelen och har börjat läst Fatta eld nu! (:

Hunger Games Fan Name Official: 'Tributes' - ClevverTV~


Lyndsy Fonseca satsar på Johanna rollen i Fatta eld?~

Lyndsy Fonseca var ju een av de 30 som var "frontrunners" för rollen som Katniss Everdeen, i en ny intervju så berättas hon att det skulle vara kul att spela Johanna i andra boken. Vad tycker ni om det? Intervjun kommer här:
And not to beat a dead horse, but how about The Hunger Games? Clearly you’re not Katniss, but this is a multiple film franchise and there are many more great roles to be cast, so are you still considering that?
You know, I literally had the most incredible experience auditioning for that because I got to go to the director’s house and Gary was just the nicest – he has a studio in his house and, you know, I played a lot with the casting director and, I don’t know. It was a really fun world to get involved with and meeting him was just – I just felt very honored that I got as far as I did, so I would definitely work with him at some point. He just was lovely, so it was a really fun experience.

Have you read all three books?
Yeah, I have actually. They’re fantastic!

How about Johanna in the next book? I think you should go for that one!
Okay, thank you! Thanks so much! Yeah, my friend Leven [Rambin] is playing Glimmer, so I’m really happy for her.

What are the Potter Games? - ClevverTV~

Snart är det dax! Den 11:e smäller det och fan-siten Potter More öppnar dörrarna. Det ser ut som om det är Harry Potter karaktärer som kommer att få kämpa i hungerspelen. Det, cokså har de varsin handledare! Hur kul som helst ;)
The Potter Games har även twittrat detta:

Luna Lovegood's mentor will be Remus Lupin.     Cedric Diggory's mentor will be Gilderoy Lockhart.
Cho Chang's mentor will be Filius Flitwick.              Fred Weasley's mentor will be Peeves.

How Lenny Kravitz got the roll of Cinna~

Lenny Kravitz pratar om hur han fick Hungerspelen rollen, UTAN att ha gjort en audition, impressive!
DETAILS: Your acting career has been notable too. You had a well-received part in Precious and were just cast in The Hunger Games. Had you read the books?

LENNY KRAVITZ: I honestly hadn’t heard of them before the director called me. I hope the fans don’t hate me for that. He had seen my work in Precious and called and offered me the part of Cinna, who is the stylist for the main character, Katniss. He saw how I played a caregiver in Precious and figured I might be good for Cinna. I didn’t have to audition, so I’m lucky.

Desperate Housewives star - vad läser hon?~

Eva Longoria, kanske mest känd i sin roll i Desperate Housewives, är på semester, checka in vilken bok hon håller i handen!

Eva Longoria carries “The Hunger Games” as her vacation reading material while out strolling about the town with boyfriend Eduardo Cruz and a couple friends.

Nikitia star - audition for the Katniss roll~

Lyndsy Fonseca kommer ifrån den berömda tv serien Nikita och var en av de 30 skådisar som vvar ute efter Katniss rollen.
När Nikita kom ut visade den folk hur du kan reagera i action, och nästa sak blev att du kämpade för en roll i Hungerspelen.
Yeah! Det var väldigt, väldigt, trevligt av alla. Det var otroligt.

Hur långt kom du i auditionens?
Jag åkte till Gary Ross hus och läste med honom - han är en underbar människa. Du vet, det var bara några få av oss tjejer vid  det tillfället och Gary har en studio hemma hos sig, vi jobbade en stund med det. Men ärligt, så hade jag hade tur som kom så långt. Det var coolt att få träffa Gary.

Har Gale gjort sitt i Hungerspelen?~

Det ser ut som om Gale Hawthornes insatser i Hungerspelen filmen är över. Liam Hemsworth som spelar Gale ska nämligen börja på ett nytt projekt (AWOL, skriver om det i detta inlägg).
AWOL skall nämligen börja filmas den 11 juli till 12:e augusti.
Så alla Galle scener verkar vara fördig inspelade, snacka om att det går fort! Tänk när filminspelningarna är över! :o

Fan arts by friedChicken365~

Några helt amazing fan-arts by friedChicken@deviantart.

(klicka på någon av bilderna för att se alla hungerspelen bilder friedChicken365 har gjort!)
Entertainment weekly tidningen - Köp den i sverige nu!~

Tack så mycket till Jossan som är admin på JoshuaHutcherson.blogg.se som tipsade mig om attt Entertainment Weekly nu finns online att köpa på Press Stop's webb butik eller i en butik nära dig!
Pressbyrån har 320 butiker över hela Sverige, så om du inte bor ute i skogen så har du nog en butik nära dig, Kolla närmaste här!
Nummret är #22 och tidningen kostar 62 kronor! (:

Kaila Prescott - district 3 bekräftar sin twitter~

Kaila Prescott flickan från distrikt 3 har själv bekräftat sin twitter genom dessa bilder, hur sött!? :D


Dagens bild - sing~


Tributes har segrat! Vi fans har fått vårat "smeknamn"~

Med endast 213 röster så vann Tributes över Mockingjays.
Vi vet att det är många som inte är nöjda med namnet, men majoriteten vinner denna gång!
Men får självklart kalla sig vad man vill om man är ett Hungerspelen fan, och om jag ska vara ärlig så tror jag inte att Tributes kommer bli så populärt här i Sverige(?)
Vi kanske ska ha en svensk omröstning om vad vi ska heta i Sverige? :D Om jag får... ska vi säga tre kommentarer, om att vi ska ha en svenska omrötsning och en egen poll om vad vi Svenska Hungerspelen fans. Så försöker jag kontakta några andra svenska fan-sites och föreslå att vi skall göra en poll tillsammans. Vad tycker ni om det? Kommentera! C:

The Potter Games - ute 11 juli 2011~

"May the wands be ever in your favor."
The Potter Games ären fan sida som kommer ut om elva dagar! Det är et ställe där både Harry Potter fans och Hunger Games fans akn träffas och... vaddå? Ja, det vet vi inte än, men enligt deras twitter så står det Hogwarts på "vart de bor". Så något slags HG & HP blandning till spel? En online upplevelse! Vi får vänta i 10 dagar och se! :DFölj HCJ på:
bloglovin
RSS 2.0