Veckans kod till M&M tävlingen~

Veckans kod är: BcbngW
Och det är nu på torsdag (3/11 23:59) som tävlingen kommer att avgöras, så in och tävla hem de sista poängen nu! Är det just du som vinner måste du svara på deras mail inom 24 timmar och självklart vara över 18 år.
 

6 nya LQ posters~

6 stycken nya LQ posters har släppts på deltagarna från de 75:e hungerspelen. Förhoppningsvis så kommer de att finnas även på Sveriges biosar när filmen släpps. Bara 51 dagar kvar nu!
Source: PTP
 

Kim ans Misty Ormiston som Leeg 1 and Leeg 2~

Leeg 1 och Leeg 2 kommer att spelas av Kim ans Misty Ormiston i The Hunger Games: Mockingjay Part 1 and Part 2. Leeg 1 and 2 är systrar i filmerna och är så lika att Katniss inte kan hålla isär dem till hon märker att Leeg 1 har konstiga gula fläckar i hennes ögon. Båda två är soldater som följer med Katniss och Squad 451 in i huvudstaden. Läs mer om Misty här. Och om Kim här. 
Source: TheHob
 

Ny HQ bild på Katniss!

Sjuuukt ny och cool bild på Katniss från The Hunger Games: Catching Fire. Med bågen i högsta hugg oh arena kläderna på sig! Vad tycker ni om denna bild?
Bilden är en HQ digital scan från Empire Magazine som kommer ut snart! Denna är också med på framsidan fast lite annorlunda. Lite längre ner kan ni också se innehållet i tidningen. Högerklick och välj öppna bild i ny flik om ni vill kunna zooma in!
Source: Tumblr
 

Tävla med bioklubben om biljetter till Fatta Eld!~

Ta chansen att vinna en exklusiv bokbox. 1:a-5:e pris: En exklusiv bokbox, en Hungergames-pin, en DVD samt 2 biljetter till filmen. Sista tävlingsdag 30/9. Lycka till!
Ni måste vara medlem i bioklubbn för att kunna vara med, och det enda ni behöver göra sedan är att svara på en fråga här.
 
 

M&M tävlingen - veckans kod~

Har verkligen haft fullt upp denna vecka och hade därför totalt glömt bort M&M tävlingen. Nya frågor släpps varje måndag och här har ni veckans kod: q68hsq 
 

#TickTock9

#TickTock9 på TheHungerGamesExplorer avslöjar låtlistan för Catching Fire och en liten snutt på Christina Aguilera's låt. Klicka på denna länk för att tjuvlyssna på låten och se nedan vilka som kommer att göra låtarna och vad de heter. 
1. “Atlas” – Coldplay
2. “Silhouettes” – Of Monsters and Men
3. “Elastic Heart” – Sia (ft. The Weeknd & Diplo)
4. “Lean” – The National
5. “We Remain” – Christina Aguilera
6. “Devil May Cry” – The Weeknd
7. “Who We Are” – Imagine Dragons
8. “Everybody Wants To Rule The World” – Lorde
9. “Gale Song” – The Lumineers
10. “Mirror” – Ellie Goulding
11. “Capital Letter” – Patti Smith
12. “Shooting Arrows At The Sky” – Santigold
13. “Place For Us” – Mikky Ekko
14. “Lights” – Phantogram
15. “Angel On Fire” – Antony & The Johnsons
 
Source: Mockingjay.net
 

Omid Abtahi castad som Homes!~

Omid Abtahi har blivit castad som Homes i Mockingjay part 1 & 2.
Homes beskrevs som en "den äldre killen" som aldrig sa så mycket men kunde "skjuta dammet av dina stövlar från femtio meters avstånd". Han är en militär från Distrikt 13. 
Se mer vad Omid Abtahi har gjort på hans IMDB sida.
Source: TheHob
 

Castor och Pollux Castade!~

Elden Henson kommer spela Pollux och Wes Chatman kommer spela Castor!
Pollux, avoxen och hans bror Castor är kameramännen som följer med Katniss och gänget ner under huvudstaden. Pollux beskrivs ha sandfärgat hår, rött skägg och blåa ögon. Han liknar sin bror Castor som också har sandfärgat hår, rött skägg och blåa ögon. Han är dock ingen avox. 
Läs mer om Elden Henson på hans IMDB sida här.
Och om Wes Chatman på hans IMDB sida här.
Source: TheHob
 

Atlanta bilder - Mockingjay preproduction~

Både Jennifer och Liam var i Atlanta förra veckan för Preproduction av The Hunger Games Mockingjay Part 1 & 2. 
Liam bär sin Distrikt 13 kostym och Julianne Moore har sitt gråa hår som president Coin! Awesome!

Source: TheHob
 
 

Mahershala Ali som Boggs i mockingjay part 1&2!~

Boggs är President Coins högra hand. När Katniss tar på sig uppdraget som Mockingjay så blir Boggs hennes beskyddare. Boggs dör i huvudstaden när han kliver på en landmina och ea av hans ben lämnar kroppen. Ett tag efter det förblöder han och dör. Men inna hinner han säga dessa sista ord till Katniss "Don't trust them. Don't go back. Kill Peeta. Do what you came to do." Boggs beskrivs som runt 40 grått hår och blåa ögon.
Mahershala Ali kommer alltså att spela Boggs och han har varit med i mycket TV-serier. Läs mer om honom på hans IMDB sida.
Source: Mockingjay.net
 

Billboard reklam~

Idag släpptes dessa bilder av ett top fan som fick chansen genom The Hunger Games Explorer. Det är attså en reklam "skylt", eller billboard som föreställer två stycken bilder. Ena är Katniss och den andra är the mockingjay pin med texten “Remember, girl on fire, I’m still betting on you.”
Skitsnygga tycker jag! Vad tycker ni?
OBS! Idag är det 59 dagar kvar till premiären här i Sverige!
Source: PTP
 

De "nya porträtten" i större format + nya bilder~

Här kommer lite nya och gamla obeskurna bilder från Fatta Eld filmen. De är många men inte i superdupermega kvalité som de kan vara ibland. Men enjoy ändå! 
Source: PTP
 

#TickTock10 - biljetter till premiärerna i Europa!~

#TickTock10 har nu öppnats på TheHungerGamesExplorer. Denna gång så släpper Lionsgate att Berlin, Madrid och Rom också kommer vara en del i världsturnén i Europa. Se datumen nedan:
 
London - 11:e november
Berlin - 12:e november
Madrid - 13:e november
Rom - 14:e november
Paris - 15:e november
 
Och i och med att de släpper detta så går de även ut med att ett lycklig fan som bor i USA eller Canada och är över 13 år, kommer att random väljas ut till det stad som får mest tweets! Är du med och tweetar något av dessa får du även #TickTock10 badgen på TheHungerGamesExplorer och 100 sparks!
 
#CatchingFireLondon 
#CatchingFireBerlin 
#CatchingFireMadrid 
#CatchingFireRome
#CatchingFireParis

Sedan har man chans att vinna om man
1. Följer HungerGamesUK på twitter och retweeta den tweet där det står att de lottar ut 2 biljetter från UK.
2. Skriva #TICKTOCK10 och #CatchingFireBerlin i en tweet för att tävla i Tysklands tävling.
3. Skriv #PremiereEnLlamas i en tweet och retweeta denna tweet --> eOneSpain för att delta i Spanien.
4. Skriv #LaRagazzaDiFuocoRoma i en tweet för att vara med i Italiens tävling. 
5. Retweeta och favorita denna tweet för att vara man i Frankrikes tävling.
 
OBS!!! Jag fattar ingenting av de som de har skrivit på deras sajter eftersom det inte är engelska, så jag har INTE kollat upp tävlingsreglerna i varje land. Kanske måste man bo i landet för att kunna tävla, vad vet jag. Så det är ingen garati på att detta fungerar bara så att ni vet. Men jag tyckte inte att det skadade och försöka så jag har gjort det (:
Source: TheHob
 

Patina Miller castad som Commander Paylor i revolt!~

Commander Paylor är ledare för rebellerna i distrikt 8. Senare blir hon President över Panem! Hon beskrivs som runt 30 år mörkbruna ögon och ännu mörkare hår. Commander Paylor kommer att spelas av Patina Miller i Mockingjay part 1 & 2.
Source: TheHob
 

BTS bilder från Fatta Eld inspelningarna~

Två stycken BTS bilder från Fatta eld inspelningarna i Hawaii. Bland annat ser vi Jennifer Lawrence (Katniss) uppe i ett träd! Vilken scen tror ni att det är?
Source: thgaustralia.com
 

Lily Rabe castad som 'Commander Lyme'~

Lily Rabe har fått rollen som Commander Lyme o Mockingjay part 1 & 2. Commander Lyme var en före detta vinnare från Distrikt 2. Vilket hungerspelen hon vann står ej. Hon var tidig med att "gå med" i Distrikt 13's rebell grupp. Troligtvis så dör Lyme under kriget i district 2.
Läs mer om skådespelarska Lily Rabe på henne IMDB sida.
Source: Mockingjay.net

Vinn resa för 2 till galapremiären i L.A - veckans kod~

Glöm inte bort att svara på veckans frågor och bonusfrågor på M&M's facebook tävling. 
Veckans kod är: rsKtt9

Julianne Moore som president Alma Coin!~

Lionsgate har nu gått ut med att Julianne Moore kommer att spela President Coin i Mockingjay part 1&2. Läs mer om Julianne på imdb.com. Själv tycker jag att hon för ung (hon är 53 år), då jag alltid har sett henne som äldre i mitt huvud. Men eftersom Coin beskrivs som runt 50 så kommer hon nog bli nice! Så här beskrivs president Coin:
President Coin is described as being about 50 years old. She has grey hair that falls in an unbroken sheet to her shoulders, her eyes were a pale grey, described by Katniss as looking like "all the color was sucked away" and "slush that you wish would melt away".
Source: TheHob
 

#TickTock11~

#TickTock11 har precis släppts på The Hunger Games Explorer. Denna gång tävlar 75(!!!) olika hungerspelen relaterade sajter ut biljetter till Catching Fire premiären i LA den 18 november. Tyvärr får bara personer i USA delta så detta är något som INTE är aktuellt för oss i Sverige. Men vi har våran M&M tävling iaf!
Source: Mockingjay.net
 

Nya frågor på M&M's facebook tävling!~

7 nya frågor har kommit upp på M&M's facebook tävling där du kan vinna en resa för två personer till Catching Fire premiären i L.A den 18 november. Klicka här för att komma till tävlingen.
Senare i eftermiddag kommer de även släppa tre stycken bonus frågor som man måste ha en speciell kod till. Jag uppdaterar detta inlägg när jag vet koden, så håll utkik här!
UPDATE - veckans kod: yMcc9o
 

Nya bilder på karaktärerna i Fatta Eld~

Måååånga nya bilder på karaktärerna i fatta eld hörrni. Riktiga close-ups. Hu rnice som helst, eller vad tycker ni? Vilken är eran favorit?
Source: Mockingjay.net
 

#TickTock12

#TickTock12 på thehungergamesexplorer har nu kommit. Och det är två saker som vi kan njuta av. För det första så kommer de första biljetterna till Catching Fire att gå live den 1:a oktober. Jag ska kolla upp om det bara gäller USA, eller om det också gäller premiärerna i London, Paris och Berlin. Och även i Sverige då. 
Nummer två som vi också fått se är Coldplays låt Atlas som nu har släppts på Itunes och Youtube. Videon är sjukt cool, men orkar ni inte kolla på hela så kolla iaf på de sista sekunderna. #TickTock1 har ej börjat räknats ner ännu, men det kommer ett inlägg om den så fort den har "öppnat" sig.
Source: Mockingjay.net
 

Nya saker händer på The Hunger Games Explorer~

Victory banner är borttagen från första sidan. Och har ersatts med denna bild: 
Klickar man sig in på sidan så hittar man följande: 
Så klockan 19 imorgon så får vi se vad som gömmer sig bakom #TickTock12 !
Besök sidan här
Source: Mockingjay.net
 

Fler bilder från Vanity Fair oktober issue~

Tumblr är snabb, men täcker ibland inte allt. Därför så såg jag inte dessa bilder som också var i Vanity Fair oktober tidning. Men här är de. Peeta, Effie, Gale och Finnick! De liknar väldigt mycket huvudstadens porträtt av dem. Men enligt tidningen så är det inte fallet. Alltså, helt nya bilder!
Source: TheHob
 

Ny bild från Scholastic!~

Ta en titt på Scholastic's Official Illustrated Movie Companion for The Hunger Games: Catching Fire! Snygg inte sant? Älskar verkligen de nya arena outfitsen. 
 

Jennifer Lawrence i Vanity Fair - som Katniss!~

Hittade dessa awesomea bilder på tumblr. Jennifer är med i Vantity Fair's october issue. Hur awesome är de inte? Det är som att huvudstaden har tagit över irl världens tidningar och publicerar från framtiden eller nått. Grymt tycker jag!
(Högerklicka och öppna i ny flik så kan ni läsa texten)
 

Tävla med M&M och vinn biljetter till galapremiären i L.A!~

Nu har du chansen att vinna flygbiljetter, hotellnätter och galapremiär biljetter till Catching Fire premiären i Los Angeles! M&M tävlar nu ut en resa för två till L.A och ni som inte är över 18 år kan sluta läsa här. Och nej, du kan inte be mamma eller pappa tävla åt dig. Du måste vara 18 år för att få åka, även om det inte är du som tävlar. 
Men ni som är över 18, detta är vad ni behöver göra för att ha chansen att vinna biljetterna.
- Gå in och gilla M&M facebook sida.
- Svara på frågor angående Hungerspelen.
 
Sen har du även chansen att få extra poöng genom att skriva in en speciell kod och svara på lite svårare frågor. Varje måndag kommer det ut en ny kod som du måste använda för att låsa upp de extra frågorna. Denna veckans kod är: fPdjo5

Vare vecka så dras också en "veckovinnare" som har chansen att bland annat vinna biobiljetter till Catching Fire, olika filmer på DVD och fler biobiljetter till filmer som snart kommer ut på bio. Så in och tävla nu! 
P.s. Självklart kommer jag att lägga upp de nya koderna så fort de har kommit ut. 
 
 


Följ HCJ på:
bloglovin
RSS 2.0