Capitol Couture gör en nylansering~

Ni kommer alla säker ihåg den här sidan? Capitol Couture heter den och det var på denna sida som vi tex fick vår första smygtitt på hur Elizabeth Banks såg ut i sin Effie Trinket roll. Nu har sidan bestämt sig för att nylansera i samband med att Fatta eld premiären börjar närma sig. Besök sidan här och "gör det rätta mönstret för att komma in på sidan".
Source: TheHob

Jennifer och Josh färgar håret inför sista inspelningarna av Fatta Eld~

Nu är både Josh och Jennifer tillbaka i den hårfärg som de har när de spelar sina karaktärer i Fatta Eld. Inspelningarna kommer ungefär pågå i en vecka och sedan är förhoppningvis allt klart! 
Snart kanske vi till och med kan få en Sneak Peek eller Trailer?

CCN's intervju med Jennifer på röda mattan~

CNN's Piers Morgan intervjuar skådisarna Jennifer Lawrence, Chris Tucker och Jacki Weaver från Silver Linings Playbook. Alltid lika roligt att se sånna här intervjuer. Det händer så mycket mer än bara dom vanliga frågorna! (:
Denna intervju är gjord precis innan Jennifer går in i Dolby Theatre och vinner i sin kategori (:
Source: TheHob

Inlägget om Oscars - Bilder - Videos - Intervjuer - *kommer uppdateras eftersom*

Hej! Detta blir ett master inlägg inför Oscarsgalan! Ska försöka slänga upp en video där ni kan se hela galan så snart jag har hittat en.
Massor med bilder på Jennifer Lawrence + andra hungerspelen relaterade skådisar och massor med videointervjuer. Inlägget kommer att uppdateras eftersom, så håll utkick här om ni vill veta allt om Hungerspelen och Jenifer Lawrence på Oscarsgalan! 
 
Jennifer vann som sagt Best Actress kategorin där hon tävlade mot Jessica Chastain, Quvenzhané Wallis, Naomi Watts och Emmanuelle Riva. Då Lawrence är 22 år gör vinsten henne till den nästyngste skådisen som någonsin har vunnit en Oscar! Stort stort grattis från oss på HCJ Jennifer!
 
P.s. ett stort grattis till Malik Bendjelloul som tog hem en Oscar för svensk del! Det var hela 29 år sedan en svensk film fick en Oscar!

Jennifer fall och tacktal~

Backstage intervju med JLaw direkt efter att hon har vunnit~ 

MTV's Josh Horowitz intervjuar Jennifer på röda mattan~

Get More: Oscars 2013, Oscar Winners


Ryan Secrets intervju med Jennifer på röda mattan (klicka på bilden för att se intervjun)~

Showbiz 411's intervju på röda mattan~

ABC's intervju med Jennifer ifrån röda mattan~

GMA (Good Morning America) intervju efter att hon har vunnit där hon blir lite Starstruck av Jack Nicholson~


Jennifer Lawrence intervjuas av Access Hollywood efter vinsten (klicka på bilden för att komma till intervjun)~


Bilder på Jennifer i hennes ursnygga klänning ifrån Dior Haute Couture. Hon är, det franska märket, Diors ansikte utåt och bär därför deras klänningar. Till våren kommer hon att göra sin första kampanj för dem. Vad tycker ni om klänningen? Kommentera!

Grattis tweets till Jennifer från Hungerspelen skådisarna~
 

Bilder ifrån press rummet~

Bilder ifrån the Governors Ball där Jennifer har bytt till en klänning från Calvin Klein, snygg!~

Också summerar vi upp med bilder och GIF's från tumblr!~
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hugging her mom~
Signerar vinnar postern~
 
 
 
Getting ready before the carpet~

JENNIFER VANN BEST ACTRESS PÅ OSCARS!~

Holy sh*t! HON VANN! Och hon gjorde en faceplant när hon skulle upp på scenen för att hämta sitt pris! Kunde inte vänta på att uppdatera om detta xD 
Kör ett snabbt inlägg på hennes tacktal och en bild på hennes underbara klänning! Och som sagt, mer uppdatering kommer i eftermiddag (:
 

Oscars inatt 02:30 svensk tid!~

01:00 börjar röda mattan och själva galan börjar 02:30 svensk tid! Men vet ni vad det bästa är? Hela galan - pre shows OCH röda mattan kommer att sändas på Kanal 9! (Det började 22:00) Vi svennar behöver typ för första gången inte leta reda på någon crappy länk att kolla på. Tyvärr så kommer inte jag att vara uppe inatt, men spelar in det på hårddisken så att jag kan se det imorgon eftermiddag. Så inlägget om Oscars galan kommer upp imorgon eftermiddag! Får hålla tummarna för Jennifer i sömnen. Ha så trevligt alla ni som tänker vara vakna (:
Bild på Jennifer ifrån förra året!

Jennifer vann Independent Spirit Awards inatt!~

Inatt sändes Independent Spirit Awards och dr vann Jennifer Lawrence kategorin Best Female Lead. Nedan kan ni se hennes tack tal och lite snygga bilder ;)

Source: TheHob

Lionsgate släpper dom två första officiella postrarna!~

Äntligen! Lionsgate har nu släppt de två första (och förhoppningsvis inte sista) officiella postrarna ifrån Fatta Eld! Tänker inte skriva så mycket mer utan undrar: VAD TYCKER NI OM DESSA!?!?! Är de inte gryyyyymma!? Lämna en kommentar! 
 
Source: MyHungerGames

Vanity Fair intervjuar Liam Hemsworth~

Bra intervju med Liam som Vanity Fair har gjort intrvjun när han spelade in Fatta Eld! Han pratar om Francis, Miley, Chris och hur det är att vara känd. Riktigt nice intervju och att kolla på Liam gör ju inte ont! ;)
Klicka på bilden för att se intervjun.
Source: TheHob

J-Law bideointervju med CNN~

Slänger upp en intervju Jennifer Lawrence gjorde med CNN dagen då det var "lunch" inför Oscars galan. Som btw är nu på söndag(!!!) I denna video pratar hon bland annat om The Oscars, paparazzi m.m. Enjoy (:
Source: TheHob

J-Law på Daybreak med Ross King~

Jennifer har jort änu en intervju och denna gång med Ross King på Daybreak. Här pratar hon om SAG awardet, Silver Linings Playbook och oron inför Oscars. 

Source: TheHob

Videointervju med Sam Claflin~

Bjuder på två videointervjuer med Sam Claflin som var på Rankin Collabor8te premiären i London för några dagar sedan. Han snackar om hur fatta ld skiljer sig från Hungerspelen, hur det är att jobba med Jennifer Lawrence också har han ett litet meddelande till fansen på slutet!
Source: TheHob

Kids Choice Awards nomineringar~

Nickelodeon har nu släppt året nomineringar till KCA 2013. The Hunger Games och Jennifer Lawrence är nominerade i Favorite Movie, Favorite Movie Actress, Favorit Female Buttkicker och Favorite Book. 
KCA sänds live på Nickeloden den 23:e mars kl. 02:00 svensk tid (den 24:e alltså för oss.) Mer info kommer närmare!
Source: TheHob

Jennifer Lawrence på ABC Nightlife~

Igår sände Nightlife en video med Jennifer Lawrence där de har intervjuat henne lite om typ hela hennes liv. Riktigt nice video. Watch it!
Source: TheHob

Safe & Sound vann Grammy inatt!~

Inatt hölls den 55:e årliga Grammy galan och Safe & Sound vann pris för bästa sång skriven för visuellt media (Best Song Written for Visual Media). Låten är producerad av T Bone Burnett och artisterna heter såklart Taylor Swift och The Civil Wars. Grattisgrattis till dom och glöm inte att kolla på tacktalet i videon nedan där både Suzanne Collins och J-Law får "shoutouts".
Source: TheHob 

Grattis Elizabeth Banks~

 Idag fyller Elizabeth Banks år och alla vi på HungerCatchJay önskar henne ett stort grattis!
Source: Mockingjay.net

Mainstay Pro's Katniss vs Bella~

För 30 minuter sedan laddade Mainstay Productions ännu en kortfilm som bland annat "handlar" om Hungerspelen. Det är nämligen en fight scen mellan Katniss (Hungerspelen) och Bella (Twilight) som slåss! Rolig tycker iaf jag! Säg vad ni tycker i kommentarerna!

Fanmade video: The Hanging Tree~

Här kommer Mainstay Pro's grymma video som dom har gjort, än en gång om Hungerspelen. Den heter The Hanging tree och är ca 11 minuter lång! Enjoy (:
Source: TheHob

Dagens Bild~

Bjuder på en dagens bild där jag hoppas och tror att bilden på Gale faktiskt är från Fatta Eld. Tyvärr ser man ju dock att bilden på Katniss är från Hungerspelen och Photoshopad. Men kolla Gale och de nya väktaroutfitsen!
Source: Tumblr

MSP - The Hanging tree kommer ut senare idag!

Fina nyheter! Mainstay Productions annonserade via deras facebook sida att de kommer släppa sin kortfilm The Hanging Tree senare idag! Vilket kan betyda inatt för oss svennar så imorgon kommer vi att kunna se deras kortfilm som ännu en gång handlar om Hungerspelen! 
Source: Mainstay Pro på facebook

Jennifer på Conan~

Igår så var Jennifer Lawrence på en talkshow som heter Conan. Hon pratar om att hon modellade som ung, Super bowl, SLP och hur hon stalkade John Stamos på ett party. Nice intervju. Och vet att det blir mycket Jennifer nu när det är award season!
Source: TheHob

Sam Claflin BTS video Teen Vouge~

En liten Behind The Scenes video med Sam Claflin från hans Photoshoot med Teen Vouge.
Klicka på bilden för att komma till videon.
Source: Mockingjay.net

Jennifer på Oscar Luncheon~

Jennifer har nu varit på Oscars Luncheon och där har hon bland annat deltagit i en presskonferens som ni ser i videon nedan. Checka även in bilderna nedanför det! (:
Kan även nämna att Oscarsgalan är den 24:e februari. Mer info kommer närmare!


Source: TheHob

Josh på Celebrity Beach Bowl 2013~

Just nu pågår DIRECTV Celebrity Beach Bowl i New Orleans där en massa kändisar samlas och bland annat så var Josh där och spelade! Roligtroligt måste jag säga och äntnligen lite nyheter om vad han håller på med (: Checka in bilderna nedan (:
Source: TheHob

Mainstay gör en fight film mellan Katniss och Bella~

Mainstay Productions, som har gjort mycket Hungerspelen fanfiction videos, har nu kommit på ide´n att de ska göra massa fighter mellan olika karaktärer ur böcker, filmer, tv-serier m.m. Och först ut är Katniss vs. Bella! Och nu har de släppt fyra Stills fån videon. Vi får hoppas att denna video kommer upp snart! (:

Source: MainstayPro på facebook

Jennifer Lawrence och David O. Russell on Piers Morgan~

Jennifer har också hunnit varit med på Piers Morgan med Silver Linings Playbook regissören David O. Russell! Jennifer kommer inrusandes runt 3:00 (:
Source: Mockingjay.net

Nya snygga bilder på Alexander Ludwig~

Bilder på Ludwig som här har blivit fotad av Tyler Shields inför hans kommande film Final Girl. Wes Bentley som spelar Seneca Crane är också med i denna film och ni kan läsa mer om den här på IMDB. 

Jennifer på Jimmy Kimmel Live igår!~

Igårkväll var ingen midre än Jennifer Lawrence på Jimmy Kimmel Live. Blir mycket Jennifer just nu känner jag men det blir så när hon har blivit nominerad til så mycket och ska promota SLP! Enjoy (:
Part 1
Part 2
Part 3
Source: TheHob






Följ HCJ på:
bloglovin
RSS 2.0