Silver Linings Playbook kommer gå på bio i Sverige!~

Glada nyheter alla Jennifer Lawrence fans! Silver Linings Playsbook kommer få premiär i Sverige den 21:a december, en månad efter att den har kommit ut i USA. Tack till vår läsare Therese som kommenterade detta! Klicka på bilden för att komma till SLP's sida på SF.se (:
UPDATE: Verkar som SF velar över när dom ska släppa filmen. Nu står det den 22:a november 2013 på deras hemsida!

Silver Linings Playbook ny TV Spot~

Ny TV Spot för Jennifer Lawrence's Silver Linings Playbook som har premiär den 21:a november i USA. Vi vet fortfarande ingenting om/när filmen kommer ut i Sverige. Vi får vänta och se helt enkelt! (:
Source: PageToPremiere

Bild på Woody Harrelson and Lenny Kravitz!

Den här roliga bilden på Woody Harrelson som dansar runt samtidigt som Lenny Kravitz spelar gitarr la Lenny upp på sin twitter förut! Sugen på att dansa med? ;)

3:17am. #WoodyHarrelson giving me inspiration by dancing while I cut a bass track. Lenny pic.twitter.com/OzfTOSl8

Källa:hungergamesdwtc 


Bilder på Catching Fire teamet på Cirque du Soleil i Atlanta!

 
 
 

Jena Malone har skaffat twitter!~

Jena Malone, som spelar Johanna Mason i Fatta Eld har nu skaffat twitter! Hon heter @MaloneJena ochni kan börja följa henne här.
 
Source: Mockingjay.net

Hungerspelen är nominerad i People's Choice Awards 2013~

Hungerspelen är nominerade i hela x kategorier på år 2013 People's Choice Awards. Röstningen slutar den 2:a November så skynda er att rösta här. Ni kan rösta hur många gånger ni vill!
Favorite Movie
Favorite Movie Actress
Favorite Action Movie
Favorite Face of Heroism 
Favorite Movie Franchise
Favorite On-Screen Chemistry
Favorite Movie Fan Following
Source: TheHob

Hunger Games SFX Make-Up Video~

Conor McCullagh visar hur han gjorde Peetas hand och face genom SFX i Hungerspelen. Vid 1:40 börjar dom göra det, iannan är det mest snack om hur det var att vara med på Hungerspelen resan o.s.v. Och vill bara fråga, bara jag som tycker hans skägg liknar Seneca Crane's litegrann? ;)
Source: Mockingjay.net

Grattis Amandla Stenberg på födelsedagen!~

Grattis till våran skådis Amandla Stenberg som spelar Rue i Hungerspelen! Hon fyller idag 14 år och vi på HCJ önskar henne en riktigt fin födelsedag, hurra hurra hurraaaa! :D 
Source: Mockingjay.net

Hungerspelen-träff på Tullinge bibliotek utanför Stockholm~

Bor du i Stockholm? Kul! För Tullinge Bibliotek, strax utanför Stockholm kommer nästa torsdag att ha en Hungerspelen-träff för alla fans! Bland annat så kan du vinna en härmeskrikebrosch. Läs nedan för mer info eller besök deras hemsida här.
Hej! Vi kommer ha en träff och prata om hungerspelen, fika och tävla om bland annat en härmskrikebrosch,  1 november kl. 14.30-ca 16.00 på Tullinge bibliotek. Tullinge ligger ca 20 minuter från centralen med pendeltåget mot Södertälje. Biblioteket ligger i Tullinge centrum, så det är jättelätt att hitta. 2 minuter från stationen.

Dagens Bild: Jennifer Lawrence funny moments~

Bjuder på GIF's av Jennifer den här söndags morgonen. Älskar hur lost hon ser ut i gif:en i mitten längst til höger xD
 

Liam om riskerna med att spela in "Catching Fire!

Precis som första filmen är inte Catching Fire någon dans på rosor heller, inte om man frågar Liam [Gale] i alla fall!
 
"I twisted my knee," Hemsworth says. "I try to just fight through it. There's so many people standing around waiting for you to do your thing. You feel sort of obligated not to let everyone down."
 

Resten av intervjun med Usatoday kan ni läsa om ni klickar på bilden nedan! :)
 

Lyckligt fan springer på Liam & Josh

Vissa har helt enkelt turen på sin sida! Denna tjej, Rebecca, var ute på stan i Atlanta igår och slog två flugor i en smäll då hon träffade både Josh & Liam som hon sedan tog en bild med. Jealous anyone?
Source
 
 

Två nya bilder från inspelningarna av Fatta Eld~

Bjuder på två bilder från inspelningarna av Fatta Eld. Första är sjukt snygg affisch där det står "building a better tomorrow" också är det tre gruvarbetare på bilden. Som sagt, sjukt snygg! Eller vad tycker ni?
Andra är på militär bilar som har Huvudstadens märke på sig. Också coola!

Jeffrey Wright video intervju om sin karaktär Beetee~

Jeffrey Wright har intervjuats om sin roll i Fatta Eld av ABC. Rolig intervju tycker iaf jag! (:
Source: TheHob

Pumpor!

Snart är det ju Halloween och dags att fixa pumpor! Vad hade ni tänkt göra för mönster på era pumpor i år? Jag tänkte i alla fall göra en sån här snygg pumpa!
Skika in bilder på era pumpor till våran hotmail om ni vill! så kanske dom hamnar på bloggen eller på facebook! ;) hungercatchjay@hotmail.com

Hunger Games parodi!

Om Katniss skulle använda Apple Maps så skulle det antagligen se ut såhär....
Bara jag som tycker att videon är lite rolig? ;)

Vinnaren!

Vinnaren av härmskrikebroshen är... Amanda Nilsson! Grattis Amanda! Jag kommer skicka broshen med posten! :D Det var många som skickade in och tävlade om broshen, helst av allt skulle jag vilja ge en till alla, men det går ju tyvär inte. Men vi får hoppas att Amanda blir glad i alla fall!

Foton!

 
Här kommer några foton från inspelningen av Catching Fire! Det kommer bara fler och fler foton! Kul va?
 
 

Isaac King som Peetas bror i Fatta Eld?~

 Tidigare denna vecka fick vi reda på att Isaac King skulle spela Peetas bror i Fatta Eld. Men nyheten om att han bivit castad fick han inte skriva ut på in twitter. Så hans twitter konto stängdes ner och vi fans visste inte vad vi skulle tro. Men nu har någon hittat en video där Isaac provspelar för rollen som Peetas bror. Så frågan är bara om Lionsgate kommer att berätta för oss snart? Vi får se! Dom är iaf sjukt lika! Eller vad tycker ni? (:
Source: TheHob

Josh fyller 20 år idag!~

Idag fyller våran Josh Hutcherson 20 hela år! Tack för att du spelar Peeta Mellark så j*kla bra och grattis från oss på HCJ! (:
Source: brookeeverdeen.tumblr.com

Dagens Bild: Finnick Odair~

Kör en dagens bild på Finnick Odair. Grym manip av Nikola-nickart!
Source:Nikola-nickart.tumblr.com

Leven Rambin's Chasing Mavericks trailer~

Leven Rambin (Glimmer i Hungerspelen) kommer den 26:e Oktober att vara på bio igen, men sin nya film Chasing Mavericks. Filmen handlar kort och gott om en surfare som ska surfa den största vågen på jorden. Ser nice ut! Uppdaterar mer om denna film om den kommer ut på bio i Sverige, men så länge, njut av trailern som nyss kom ut!
Source: TheHob

CBS intervjuar Elizabeth Banks~

CBS Sunday Morning har intervjuat Elizabeth Banks om allt mellan himmel och jord. Från hennes uppväxt till alla de otroliga roller som hon har fått i ännu större filmer. Självklart pratar hon om sin karaktär Effie i Hungerspelen litegrann. Men detta är en intervju som visar lite mer än bara kändisskapet. Klicka på bilden för att se videon på youtube (:
Source: TheHob

Josh Hutcherson besöker delfiner i Atlanta~

Medans inspelningarna för Fatta Eld håller på att filmas för fullt så har Josh Hutcherson hittat tid till att besöka lite turist attraktioner i Atlanta som ett skräckhus och ett akvarium. Där hälsade han på delfiner som har postade en bild på via sin twitter. 
Source: TheHob

Dagens Bild: On set~

Bjuder på en dagens bild från inspelningsplatsen av Fatta Eld. Någon som har en aning om vad detta kan vara? Coolt ser det iaf ut eftersom de tänker använda green screen! 

Påminnelse!

Jag vill bara påminna er om att anmäla er till tävlingen! länk: hungercatchjay Jag kommer berätta vem som är vinnaren om några dagar! så passa på att anmäla er!

Jennifer på omslaget av Vogue!

Tro det eller ej, det här är faktiskt Jennifer Lawrence första gång hon är på omslaget av Vogue! Blev hon inte jätte fin?

Idag filmar dom vid rättens hus!~

Idag på Fatta Eld's set så spelar dom in scener vid rättens hus! Coolt va? Men vad gör det där tornet i mitten göra där egentligen? :O Det får vi veta den 22:a november! 
Source: Mockingjay.net

Dagens fråga!

Vilken av bökerna i trilogin tycker du mest om och varför?
 
 

Film scener!

Catching Fire förväntas att filmas vid den första "Justice Building" denna vecka! Och det ser ut som om dom ska dyka sig ner i centrala Atlanta för att filma! Enligt OLV, så har ett mail blivit utsänt till lokala företag i Atlanta för att berätta för dom att gatan kommer att bli avstängd nästa vecka pga filmning!

Såhär stog det i mailet:

The Idiom will be filming in Downtown Atlanta. The east curb lane of Peachtree Center Ave from John Portman Blvd to Baker St. will be closed from Wednesday, October 3rd – Wednesday, October 10th. Notice said that filming for GGX Productions feature film Idiom will occur at the Marriott Marquis on Monday, October 8th. Also, the south curb lane of Baker St. from Courtland St. to Peachtree Center Ave will be closed on Monday, October 8th from 4:00am until 10:00pm.

 
Spännande, eller hur? :)
Källa: thehob

Rykten om Danny Strong!

Just nu ryktas det om att Danny Strong ska skriva manuset till Revolt del ett och två! Revolt  är inte första gången Strong skriver manuset till en bestsäljande bok! Så hur tror ni att det kommer att bli? Säkert jätte bra!

Lite rolig fakta!

När Peeta och Katniss går ombord på tåget till huvudstaden i Catching Fire kommer det finnas med smått och gått på tåget, lika så på många andra ställen eftersom godis och andra godsaker är en ganska stor del av Catching Fire (på alla fester m.m) Dessa godsaker kommer levereras av företaget William Dean Chocolate som redan har levererat mängder av godis till scenerna! Företaget har nu väldigt fort blivit storsäljare och grundaren vid namn Bill Brown säger själv stolt att han är chokad över att dom blivit så pass stora!

Tävling!

Här kommer info om tävlingen! Allt ni behöver göra är att svara på några enkla frågor! Det ni kommer att kunna vinna är härmskrikebroshen jag berättade om förut! (om du inte sett inlägget klicka här) Ni behöver skriva namn, adress, din email och telefonnummer, skriva någon kort mening om varför ni borde vinna, och svara på dom här enkla frågorna! Antingen kan ni svara på frågorna på bloggen eller mejla: hungercatchjay@hotmail.com lycka till!
1. Vem spelade Tresh i Hungergames filmen?
2. Vilket datum har Catching Fire premiär?
Lycka till!

Tävling!

Jag kommer ha en liten tävling här i veckan där ni kan vinna något Hungergames relaterat! Allt ni kommer behöva att göra är att svara på en enkel fråga! Mera information om tävlingen kommer upp om några dagar!
 

Dagens bild!

Här är en bild ifrån en av scenerna ur Catching Fire, på torget när Gale blir piskad. Jag tyckte det var en kanske inte jätte fin bild, men ganska interessant!
gdfg

President Snow's barnbarn med i fatta eld?~

Nu när Lionsgate har släppt alla nya castingar för fatta eld så har även imdb.com lagt upp den totala listan av skådisar som ska vara med. Vi trodde att det inte var några överraskningar efter att "the mystery woman" på deras hemsida visade sig vara Mrs. Everdeen, men vi får visst en överraskning! President Snow kommer att ha ett barnbarn i Fatta Eld! Hur coolt är inte det? :O Hon kommer att spelas av Erika Bierman och ni kan läsa mer om henne här.
Source: MyHungerGames


Följ HCJ på:
bloglovin
RSS 2.0