Från Bluray:n - The Look~

Mycket intressant video. Efter att ni har kollat på denna så kanske ni märker att det är enorm skillnad på tex The Avengers och Catching Fire. Jag tycker de är väldigt olika och nu har jag fått veta varför!
 

Dagens bild - Brother~

Ta en titt på dagens bild och fundera ut vem som står vänster i bild. En ledtråd: det är någons bror. Men vems? Kommentera vem ni tror det är så svarar jag om ni har rätt eller fel om ett tag (:
 

Kid's Choice Awards nominees 2014~

 Kids Choice Awards nomineringarna har släppt och självklart så är Catching Fire en av de nominerade. Se alla kategorier Catching Fire är med i nedan. 
Och glöm inte att rösta på Catching Fire!

Favorite Movie
The Hunger Games: Catching Fire
Iron Man 3
Oz the Great and Powerful
The Smurfs 2

Favorite Movie Actress
Sandra Bullock
Mila Kunis
Jennifer Lawrence
Jayma Mays

Favorite Female Buttkicker
Sandra Bullock
Jennifer Lawrence
Evangeline Lilly
Jena Malone

Favorite Book
Diary of a Wimpy Kid series
Harry Potter series
The Hobbit
The Hunger Games series

 
 

Två nya bilder på Jennifer i X-men: Days Of Future Past~

Två nya bilder på Jennifer som Mystique i X-Men: Days Of Future Past. Första funderar jag på vem hon siktar på? Jag tror att det är Magneto! :O 
 

BTS: The Dress & The Quell~

Mer Behind The Scenes klipp från Catching Fire. The Dress & The Quell kallar de dessa för.
 
 

Dagens Bild - Jennifer Lawrence~

Dagens bilder kommet (såklart) från Tumblr. Cleverdeen har gjort dessa och jag tycker de stämmer alldeles utmärkt. Vad tycker ni? (:
 

Info: Oscarsgalan 2014~

Nu har jag fått reda på att Oscarsgalan sänd på Kanal 9 i år! Redan kl 22:20 börjar sändningen och slutar runt 06:00.

 22.20
Vägen till Oscarsgalan
I detta program: En insidesrapport inför Hollywoods stora natt. Showen innehåller alla toppkategorier, de största överraskningarna, och exklusiva intervjuer och bakom kulisserna-rapporter. Originaltitel: Road To Gold, An Academy Award Preview. 

23.00
Oscarsgalan - Röda mattan
I detta program: Direkt från Hollywood. Vi följer filmstjärnornas och Hollywoodkändisarnas ankomst till Oscarsgalan och deras bejublade entré längs den röda mattan till ackompanjemang av smattrande kamerablixtar och jublande fans. Originaltitel: An Evening At The Academy Awards: On The Red Carpet The Arrivals (2014). 

01.00
Nedräkning till Oscarsgalan 2014
I detta program: Direktsänt införprogram från Hollywood. Med bara minuter kvar till världens största filmfest räknar vi ner till Oscargalan 2014. Originaltitel: Academy Awards Pre-Show 2014 (Oscar's Red Carpet Live). 

02.30
Oscarsgalan 2014
I detta program: Direktsänd gala från Hollywood. För 86e gången är det dags att dela ut det finaste priset i filmens värld, Oscarstatyetten. Filmeliten samlas inför världens ögon på Dolby Theatre i Hollywood, Los Angeles för att få veta vilka som stod för 2013 års bästa prestationer på vita duken. Nominerade är bland andra Sandra Bullock, Meryl Streep, Judi Dench, Leonardo DiCaprio, Julia Roberts och Martin Scorsese. Programledare: Ellen DeGeneres. Originaltitel: Academy Awards 2014.
Läs mer på Kanal9Play.
 

Jennifer kommer presentera ett pris på Oscarsgalan!~

Nu är det inte lång tid kvar! Den 2:a mars kl. 01:00 svensk tid (7 p.m. ET på ABC, USA) går den 86:e Oscarsgalan av stapeln. Som tidigare nämnt är Ellen Degeneres host och nu har NBC News gått ut med att Jennifer Lawrence ska få äran att dela ut ett pris. Vilket vet de inte, men ofta är de så att de som vann förra året ofta får vara prisutdelare året efter. Kul för Jennifer! Nu hoppas vi också att hon vinner i kategorin 'Best Supporting Actress'.
P.s. Jag kommer kanske att hinna se galan! Beroende på vilken kanal den går på... Håller på att undersöka saken och meddelar såklart er här om den kommer visas live på någon svensk tv kanal.
 

Jennifer Lawrence vinner 'Best Supporting Actress' BAFTA~

Grattis till Jennifer som har vunnit ännu ett pris som 'Best Supporting Actress' för sin roll i American Hustle. Filmen kommer ut nu på fredag (21:a) i Sverige! Ska ni se den på bio eller inte? Kan också tipsa om att Silver Linings Playbook eller Du gör mig galen som den heter på Svenska, nu finns på Netflix.
 

Ny Still från X-men~

Ny stillbild på Jennifer och Michael Fassbender från X-men: Days Of Future Past. Filmenr kommer ut den 23:e maj i Sverige.


 

En ny BTS med Sam Claflin~

En mycket fin och ny intervju/Behind The Scenes från DVD:n med Sam Claflin! Gillar att de släpper lite då och då så man hela tiden är sugen på att få hem filmen och kolla på allt extra material! 7:e mars kan få komma mycket fortare!
 

Grattis på födelsedagen Elizabeth Banks!~

Grattis till Elizabeth Banks som fyller 40 år idag! Tänkte också berätta att Anna Kendrick och Rebel Wilson nu är bekräftade att komma tillbaka till Pitch Perfect 2 som Elizabeth ska regissera. Grattis Grattis igen från oss på HCJ! 
 

Philip Seymour Hoffman's sista Mockingjay scener kommer göras digitalt!~

Vi vet sen tidigare att PSH hade en viktig scen kvar att filma för Mockingjay Part 2. Och idag har MovieWeb fått nys om att Lionsgate eventuellt kommer att göra PSH's sista scener digitalt. 
"You can do digital things, you can have conversations where you're not focusing on him but the people he's talking to."
"These days the technology of using someone's likeness is a whole lot easier to do. I won't say you could generate a Philip Seymour Hoffman with all the acting ability, but you could certainly replicate him for a shot or two." 
Jag är jättenyfiken på vilken scen det kan tänkas vara. Men vilken tror ni att det är?
Source: MovieWeb
 

Elizabeth Banks pratar om The LEGO Movie~

Elizabeth Banks har varit på två talkshows för att promota hennes nya film The LEGO Movie. Bland annan t så pratar hon om PSH bortgång.

The Daily Show
Get More: Daily Show Full Episodes,The Daily Show on Facebook

 Dagens Bild - on set i Atlanta~

Jag har valt att inte visa dessa bilder de senaste dagarna då det egentligen inte har någonting med hungerspelen att göra. Men nu gör jag det ändå. Dessa bilder är alltså tagna på skådisarna någonstans i Atlanta där filmen spelas in. 
 

Dagens Bild - Cressida~

Iom att Natalie Dormer visade sin nya snygga mockingjay-frisyr så har itsmichelee på Deviantart delat med sig av denna fantastiska photoshoppade bild! Otroligt vad folk lägger ner tid och själ i sånt här alltså (:
 

Castets skriver om PSH död på twitter~

Source: TheHob
 

Philip Seymour Hoffman har hittats död~

Philip seymour Hoffman har hittats död i sin lägenhet i New York igår runt 17 lokal tid. Alltså väldigt sent här hemma. Philip spelade Plutarch Heavensbee i Catching Fire och enligt rykten så ska han ha filmat in alla sina scener i Mockingjay Part 1 & 2. Vill ni läsa mer är det bara att googla på hans namn för jag skriver bara om det som rör Hungerspelen. Vila i frid Philip. 
Update: Philip ska tydligen endast ha haft 7 dagar kvar av filmningen. Lionsgate har dock inte gått ut med än hur det tänker med de resterande filminspelningarna som Plutarch är med i.

Mer BTS klipp från Catching Fire~

Liiiite mer BTS klpp från Fatta Eld. Liknar väldigt mycket det vi har sett förut, förutom att det är lite mer blandade scener. Enjoy (:
(Klicka på bilden för att se videon)
 


Följ HCJ på:
bloglovin
RSS 2.0