Nya Stillbilder på Jennifer som Mystique~

25 nya stills från X-Men: Days Of Future Past har släppts och här har ni de två som är intressanta för oss Hungerspelen fans. Nämligen de två på Jennifer Lawrence. Tycker dock att håret är lite fail (har inte lagt märke till det förren nu), men visst vore det hyfsat coolt om håret och det blåa blendades in lite mer i varandra? Antigen att det är typ "ombre" från blått till rött eller att de på något sätt målar Jennifers hårbotten blå? Vet inte hur jag ska förklara det riktigt men det känns som att det blir en sån kontrast mellan håret och det blåa nu. Haha, ja, hoppas ni förstod någonting av det där.
 

DVD släpp den 12:e mars i Sverige!~

Nu har vi äntligen fått vårat release datum! Och den 12:e mars kan vi i Sverige få köpa Fatta Eld på Blu-ray och DVD. DVD:n kommer att innehålla:
-Audio Commentary with Director Francis Lawrence and Producer Nina Jackobson.
-Deleted Scenes
-Sneak Peek of Divergent
Blu-ray komer att innehålla:
-“Surviving the Game: Making Catching Fire” – 9-part feature-length documentary
-Audio Commentary with Director Francis Lawrence and Producer Nina Jacobson
-Deleted Scenes
-Sneak Peek of Divergent
Detta kan dock ändras om om det gör det så kommer jag att skriva detta på bloggen!
Source: Hungerspelen på facebook
 

Tips: The Fault In Our Stars~

Ett litet tips från mig är att läsa en bok som heter The Fault In Our Stars. Eller "Förr eller senare exploderar jag" som den heter på svenska. Boken är skriven av John Green och i Juni kommer även denna underbara film! Trailern är intetsägande för de som INTE har läst boken, men för oss som redan har läst den så är det den bästa trailern som man kan önska sig av en film! *dör*
 

Elizabeth Banks - som regissör!~

Elizabeth Banks kommer att göra sin debut som regissör när hon resigerar uppföljaren till Pitch Perfect (som hon hjälpte till och producerade.) nämligen Pitch Perfect 2! Filmen kommer troligtvis komma ut 2015 och just nu går det rykten om att alla gamla skådisar kommer att komma tillbaka till denna film. 
Jag tycker det är jättekul att någon av skådisarna testar på att regissera! Och lycka till Elizabeth från oss på HCJ!
Source: TheHob
 

Mer BTS klipp från Catching Fire~

Boom! Nu har ET släppt hela BTS looken som vi fick se en del av på TV igår. Jen och Josh är ju för himla söta tillsammans. Jag kommer lätt att köpa den DVD:n med mest extra material (om vi får något val här i Sverige.)
Och hur kul ser det inte ut när de släss mot den icke existerande aporna?
 

7:e mars kommer DVD:n till USA~

Elizabeth Banks skrev på twitter igårkväll: 
3.7.14! If you don’t know what this means you should probably watch @ETonlineAlert tonight. You’re welcome. #CatchingFire — Elizabeth Banks (@ElizabethBanks) January 23, 2014
Så tack vare Elizabeth så visste vi release datumet innan ET skulle annonsera det på TV. Men vi fick även en kort BTS look av inspelningarna från fatta eld. 2 TIMMAR Behind The Scenes material på Blu-ray skivan! Älskart<3
Och såklart vet vi inte när DVD:n kommer komma ut på Sverige, men förhoppningsvis samma dag eller några dagar senare.
 

Dagens GIF - Hungerspelen loggorna~

Är helt hype eftersom den nya postern är så underbar. Men precis som många andra fans så undrade jag varför de inte "spräckte ringen" som de gjorde på bokomslaget. Då är det något fan där ute som kom ihåg att Mockingjay faktiskt ska bli två filmer och att de antagligen väntar med det till den sista poster. Och ytterligare ett fan gjorde dessa ursnygga GIFS nedan. 
 

Ny Header för 2014~

Som ni kanske har sett så har bloggen fått en ny header iom att den nya postern släpptes. Skriv vad ni tycker om den nya i kommentarerna!
 

Budget för Mockingjay-filmerna och lite annat officiellt~

Detta är alltså officiella nyheter. Mockingjay spelas in, som ni alla vet, back-to-back. Alltså de spelar in båda filmerna samtidigt. På det viset sparas inte både tid utan också pengar. Och nu har vi fått veta att de ändå satsar mycket påMockingjay filmerna. 130-140 miljor dollar hade Catching Fire i budget och Mockníngjay har 250 miljoner dollar! 
 
Lionsgate har också bestämt att en del av filmningen kommer att ske i Europa, bland annat i Berlin och ev. London.
Lionsgate has even booked Berlin’s massive Templehof Airport — built in 1927, reconstructed by the Nazis as a symbol of supremacy, and closed six years ago — and huge apartment complexes outside Paris for shooting battle scenes. Feig allows that part of the inspiration came from Stanley Kubrick’s “Full Metal Jacket,” his cinematic recounting of the 1968 Tet Offensive in Vietnam.

“Kubrick shot the siege in London,” Feig notes. “In a weird way, we love the idea of urban sprawl. So we (looked for) big buildings that have been around forever. We kept coming back to classic war movies, and we started thinking we should look into Europe.”
De kommer även att ske en kampanj på Cannes film festival och på Comic-Con i San Diego. Mer om detta vet vi när det kommer närmare, men Cannes hålls den 14-25 maj och Comic-Con den 24-27 juli. 
Om ni vi läsa allt om detta kan ni läsa det här.
 

Superdupermegahög kvalité på postern!~

MEGA HQ kvalite på denna poster. Höger-klicka och öppna i ny flik samt zooma in så får ni se själva! Det kanske är dax för en ny header nu när det kom upp en sån här fin poster? Eller vad säger ni? (:
 

Mysisk tweet av Hunger Games UK~

Detta twittrade de:
Så den 24:e januari (alltså imorgon!!) Kommer någonting med hungerspleen att hända. 
Jag tror, med lite besvikelse, att de officiellt kommer att gå ut med release datumet för DVD:n, mendans jag HOPPAS på en sneak peek från mockingjay part 1. Vad tror ni att det är?
 
 

Ny Mockingjay part 1 poster!~Postern för Mockingajay part 1 har släppts! Ser ut som den vi fick en sneak peek av i biograferna när vi såg Catching Fire men sjukt nice att få den som stillbild i hyfsat hög kvalité! Bloggar från mobilen i sängen då jag fortfarande är sjuk och inte pallar att springa till datorn nu när jag gått och lagt mig. Men ska försöka hitta postern i ännu högre kvalité åt er imorgon så ni kan ha denna underbara bild som bakgrund på mobilen/plattan/datorn.
Godnatt så länge alla underbara Hungerspelen fans som läser detta! (:

Natalie Dormer om hennes nys frisyr~

Natalie Dormer visade hennes nya frisyr för sin roll som Cressida i Mockingjay filmerna. nedan har hon intervjuat av Entertainment Weekly där hon svarar på de frågorna jag ville ha svar på. Hon säger att hon har haft dena frisyr sedan oktober, vilket innebär att hon hade det redan i denna intervju som jag postade för ett tag sedan. Visst döljde hon det bra? Jag såg iaf inte att hon hade sidecut!

“It’s been hidden for 3 months. It happened back in October. I was, you know, waiting for the right moment,” Dormer told EW of her new ‘do, which she got in preparation to play Cressida in The Hunger Games: Mockingjay. ”I’ve never shaved my head before. My man has his head shaved, so… I’d rub it and think, ‘This is gonna be me!’”

 … “Francis Lawrence, the director of Mockingjay, and I discussed it and I took the job on the premise that I would possibly [have to] shave my whole head. I’m actually really pleased that we went halfway because I think it’s more the Capitol… and that’s where Cressida comes from,” Dormer said. “She comes from the Capitol, so she’s got a stylized thing going on and now she’s turned rebel. I think it’s right for the character.”

 

MTV Movie Brawl 2014 - Round three!~

Rond tre i MTV Movie Brawl och nu är det en jämn match! Mockingjay part 1 möter nämligen Veronice Mars. Just nu är det 50% till mockingjay och 50% till Veronica. Kom igen nu hungerspelen fans! We can do this!

Get More: Music News

 

SAG Awards 2014~

 
SAG Award galan hölls i lördags kväll (tyvärr såg jag den inte då jag låg nerbäddad i sänge sjuk.) Tyvärr vann inte Jennifer i sin kategori 'Actor in a Supporting Role'. MEN! American Hustle vann iaf i kategorin 'Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture'. I början hör vi lite av det Jennifer säger och sedan får hon svara på två frågor runt 3:50. Lägger även upp några intervjuer från röda mattan och några bilder. 
Natalie Dormer som spelar Cressida, har klippt sitt hår för hennes roll i Mockingjay!
En måste se intervju! Tyvärr inte inbäddningsbar, men klicka på bilden så kommer ni dit!
 

Ny Bild på Sam Claflin från hans nya film 'Love, Rosie'~

Jag gillar både Sam Claflin och Lily Collins. Och nu är båda huvudrollsinnehavare i filmen 'Love Rosie' som är baserad på Cecelia Ahren bok med samma titel. filmen är redan inspelad och är nu i 'post-production' som de säger i USA. Kommer ni att se filmen? Jag tänker nog beställa hem boken nu på en gång. 
UPDATE: Två fler bilder. Blir mer och mer sugen på att läsa boken!
 

Walk Of Shame trailer med Elizabeth Banks~

Elizabeth Banks har haffat en huvudroll i filmen 'Walk Of Shame' och nedan ser ni den första trailern och första postern. Ska bli väldigt kul att se denna film måste jag säga. Tyvärr tror jag inte att denna kommer komma på bio i Sverige D:
 

MTV Movie Brawl 2014 - Round two!~

Andra ronden i MTV's Movie Brawl 2014! Denna gång möter Mockingjay part 1 en anna uppföljare, nämligen 22 jump street! In och rösta här så vi kommer till den tredje ronden!

Get More: Music News

 

Nomineringarna för Oscar 2014~

Vi får alla gratulera Jennifer Lawrence ännu en gång för en Oscars nominering i kategorin "Best Supporting Actress". I och med detta är Jennifer den yngsta skådespelerskan, bara 23 år gammal, i Oscars historia som fått 3 nomineringar. 
Den 86:e Oscarsgalan kommer att hållas den 2:a mars klockan 7pm ET alltså kl 01:00 svensk tid nästa dag. Scowen hostas i år av Ellen Degeneres och tyvärr så är det mitt i sportlovsveckan (vecka 10) för min familj. Och eventuellt så är vi utomlands då... Så jäkla syyynd! Men vilka av kommer att se den live? (: 
 

71st Golden Globe~

Jennifer Lawrence vann sin andra Golden Globe i kategorin 'supporting actress in a motion picture' Grattis grattis till henne och nedan kommer en bomd av bilder och videos.
Jennifer kramar om Leonardo DiCaprio.
Jennifer och Nick kysser varandra när American Hustle vann 'Best Picture'.
Colton Haynes (känd från Teen Wolf och Arrow) instagrammar en bild sig själv i samma outfit som Jennifer.
 
 
 
 

Grattis på födelsedagen Liam!~

Grattis på 24års dagen Liam Hemsworth! Den 13:e januari fyllde Liam år (igår) och vi på HCJ önskar honom ett stort grattis på födelsedagen!
 

Dagens Bild - ritade bilder av Sam och Josh~

Bjuder på två dagens bilder som Sara M. har ritat!  
 

Mockingjay Part 1 med i Entertainment Weekly's Movie Review tidning~

“Even though it may be the toughest and people view it as the bleakest [book in the series],” he says, “it’s the story that gives meaning to all of them.” -Francis Lawrence
Vad tycker ni om det Francis säger? Har han rätt med att Revolt är den boken som ger mening åt de andra två böckerna?
 
 

Catching Fire vinner i sin kategori på PCA!

Catching Fire vann kategorin 'favorite year end movie' på People's Choice Awards som hölls den 8:e januari. Och det var inga dåliga filmer som vi vann över heller! Bland annat The Hobbit: Desolution Of Smaug, Frost och Thor! 
 

MTV Movie Brawl 2014!~

MTV Movie Brawl har idag gått ut med alla nomineringar! Mockingjay Part 1 möter Dumd and Dumber to i första ronden. Gå in och rösta på MTV.com nu!
 

Bilder från the Set of Mockingjay - Pullman Yard

I oktober så filmades lite scener till Mockingjay av vad fansen tror är scenen i Distrikt 8 när Katniss och Gale springer med sitt filmcrew uppe på taken. Detta var innan skådisarna hade börjat spela in filmen, så inga jättekändisar med på bilderna vad jag kan se. 
 

Incoming - massa inlägg~

Hej kära läsare, nu är jag tillbaka efter en vecka i Börnrike. Har ni haft det bra? Är julen utslängd ännu? Har snön lagt sig där ni bor?
Om en stund så kommer det att komma upp några inlägg från veckan. Bland annat så har Golden Globes och People's Choice Awards varit! 
Sedan kan jag också nämna i detta inlägg att Catching Fire är nominerad i Costume Designers Guild Award för bästa outfits i en fantasy-film och Jennifer Lawrence har blivit nominerad i kategorin supporting actress av BAFTA för hennes roll i American Hustle.
 

Screen Test: Jennifer Lawrence~

Jennifer Lawrence har gjort en Screen Test intrevju med W Editor at Large Lynn Hirschberg. Man får inte höra frågorna men man förstår ändå vad Jennifer svarar på för frågor. Bland annat pratar hon kort om falet på Oscars-galan. 
 

Golden Globes nu på söndag~

Nu på söndag (12:e januari) kommer Golden Globes att hållas i Beverly Hills. Showen börjar kl 8:00 PM ET (alltså kl 02:00 på måndagen den 13:e för oss i sverige). Jag kommer inte att hålla img vaken kan jag säga redan nu, men vill ni se showen så håll utkik på thehob.org för ev. livelänk. Nu i veckan blev det också klart att Jennifer Lawrence kommer att presentera ett pris på galan.
Jennifer Lawrence är nominerad som "Best Performance by an Actress in a Supporting Role" för sin insatts i American Hustle. Och Coldplay's låt Atlas är nominerad i "Best Original Song". 
 

Rykten: DVD släpp för Catching Fire den 4:e mars~

Ett rykte om DVD släpp den 4:e mars cirkulerar nu runt på framförallt twitter. Att DVD:n innehåller en sneak peek på Divergent som kommer ut på bio den 21:a mars vet vi. Att filmen ska släppas innan Divergent släpps på bio är mycket troligt. Detta gäller alltså USA och inte Sverige.
 

Natalie Dormer intervju~

Natalie Dormer (som spelar Cressida) har blivit intervjuad i och med en Fly Delta event i London. Liiiite om Hungerspelen i denna intervju. Men bättre än igenting tycker jag. Är det förresten någon av er läsare som ser Game Of Thrones som hon också är med i?
 

Josh Hutcherson på University of Kentucky match~

I lördags var Josh på en basket match som spelade på University of Kentucky. Och gissa vad som hände där? Han blev hyllad med en 3-finger hälsning. Svinballt att hungerspelen har blivit så här stort nu att något sånt här kan hända!


 


Följ HCJ på:
bloglovin
RSS 2.0