Fem fakta om Jennifer Lawrence~

Den 20-årige Oscar-nominerade skådespelerskan har blivit castad som Katniss Everdeen i filmversionen av Suzanne Collins unga vuxna roman. Jennifer Lawrence har landat i rollen som huvudpersonen Katniss Everdeen i Hungerspelen, Lionsgate film version av Suzanne Collins unga vuxna roman som är regisserad av Gary Ross. Här är fem fakta om den 20-åriga skådespelerskan:

Jennifer Lawrence i "The Hunger Games" - det är officiellt
1. Hon upptäcktes under ett besök i New York från sitt hemland Louisville, Kentucky, med sin mamma för sex år sedan. "En kille ville ta en bild, säger hon till Esquire Magazine det här året. "Vi borde förmodligen ha insett hur läskigt det var. "Men det slutade med att hon fick en agent och flyttade till Los Angeles med sina föräldrar, som vid den tiden trodde att hon bara skulle ge upp i frustration. "De skulle aldrig ha låtit mig prova detta om de vetat att jag skulle bli framgångsrik, säger hon.

2.
Hon fick sitt stora genombrott i Bill Engvall och Nancy Travis dotter på på TBS "The Bill Engvall Show. Sitcom sändes 2007 till 09 på kabelnätet. Innan dess hade hon gäst-huvudrollerna på Cold Case, Monk och Medium.

3.
Hon var nominerad till en Oscar - och en massa andra stora priser - i år för sin roll i Winter's Bone. I Ozark Mountains-set film, regisserad och delvis skriven av Debra Granik spelar Lawrence, Ree Dolly, en tonåring som kämpar för att hålla sin familj tillsammans och behålla sitt hem. Hon sa att hon visste att rollen var skitig och unikt seg så hon eftersträvade det med oblyga engagemang, även om man tar en spontat flyg till New York för att trycka på producenterna för den del. "Jag gick längre för Winter's Bone än jag förmodligen skulle ha för andra saker eftersom jag älskade manuset och eftersom det var den bästa kvinnliga rollen, säger hon till The Hollywood Reporter tidigare i år.

4.
Hon är blygsam om sin framgång och kommer inte ta åt sig äran för hennes nuvarande karriär. "Jag skulle älska att ta äran för det, säger hon till THR." Men jag var precis som alla skådespelare i LA, det var de rollen som valde mig. Jag skulle kunna försöka att planera allt - och det jag har, naturligtvis, eftersom jag är kontrollerande - men jag har tittat på min karriärs form, och jag älskar hur det är gjort. Jag hade aldrig kunnat konstruerat detta på en miljon år."

5.
Hennes nästa stora framsteg på bio duken är i Jodie Foster's film The Beaver tillsammans med Mel Gibson och Anton Yelchin och spelar Raven Darkholme/Mystique i X-men: First Class.

Chloe Mortez pratar hunger spelen och hennes nästa stora projekt~


Poll: Vem ska spela Peeta och Gale i hungerspelen?~

Vem ska få spela Peeta oc Gale i hungerspelen?
Rösta i Hungergamestrilogy poll nedaför!Who should play Peeta Mellark in The Hunger Games movie?

View Results

Who should play Gale Hawthorne in The Hunger Games movie?

View Results


The Unofficial hunger games score by Sam Cushion~

Vem längtar inte hungerspelen filmen nu? Näe, juste ingen! Men det är ganska lång tid kvar till självaste filmen kommer ut. Men var inte oroliga. Det finns en heeeel del ambitiösa hungerspelen fans som ägnar sin fritid åt att skapa fan gjorde grejjer som vi kan kolla på. Och idag så kommer jag att visa något som är lite ovanligare. Det är inte en bild, nej det är inte ens en video.
Det är fanmade filmmusik!

Sam Cushion som har gjort denna underbara musik har pratat med fansiten Down With The Capitol och svarat på några frågor som de ställt. Klicka på länken ovan för att se dess frågor på engelska. Där står det t.ex. att det kommer ut en catching fire score i may och att han självklart kommer att göra en till Mockingjay också!
Första videon som ni kommer se är bara ett litet typ "skivomslag" där man kan klicka på de olika låtarna.
Fast om ni är smart så dubbelklickar ni, går in på youtube och sätter på en playlist.
Non-stop hungergames music alltså!

Nu ska jag fortsätta lyssna klart på alla låtar, hoppas ni också gillar det!~

Jennifer Lawrence intervju - anOther Magazine~

Den här intervjun spelades in före hon blev våran miss Katniss Everdeen. Så hon kunde tyvärr inte nämna hungerspelen! Hon växer i mina ögon faktiskt. tror hon kan bli en bra Katniss, vad tycker ni?

Om videon ovanför inte funkar: kolla in den på Mockingjay.net

Larry Richman uppdaterar oss om Hungerspelen!~

Tjenare alla hungerspelen fans! Vi har fått en ny rapport från den pålitliga Larry Richman om lite hungerspelen grejjer som jag kommer punkta upp! Lionsgate har dock inte bekräftat informationen än så var vänlig att observera att viss info kan vara felaktig! Dock vet vi ju redan att Gary Ross är director och Jennifer är Katniss.

Filmen hugerspelen:
-Kommer att börja spelas in den 23 maj detta år i Wilmington, North Carolina.
-Sista inspelningsdagen beräknas vara den 3:e augusti. (vilket totalt blir 73 dagar inspelning)
-Producer är Nina Jacobson och Robin Bissell.
-Writers: Billy Ray och Gary Ross.
-Director: Gary Ross
-LP: John Kilik
-PM: Louise Rosner
-Cast: Jennifer Lawrence som Katniss Everdeen.

Också lite grejjer/info om filmen + casting skvaller på engelska:
In the ruins of what was once North America, twelve remaining districts are forced by the Capitol to send one boy and one girl between the ages of twelve and eighteen to participate in the annual Hunger Games, televised for all to see.16-year-old Katniss Everdeen (Lawrence) becomes a contender in the Games in order to save her little sister from having to compete. Only one of the 24 contenders can survive. To win the Games and
return home, Katniss must make choices that weigh survival against humanity and life against love. Based on the novel by Suzanne Collins. (Josh Hutcherson, Alexander Ludwig, Hunter Parish, Lukas Pill, and Evan Peters testing for the role of Peeta. Liam Hemsworth, David Henrie, Robbie Amell, and Drew Roy testing for the role of Gale. / Working title "Artemis" / Release date March 23, 2012. / May 23 - August 3)

En liten poll~

Vad har Catos för färg på håret?

View Results
Create a Poll


Nu gör vi en liten undersökning vad ni tycker om Catos hårfärg!
I förra inlägget så fick jag två kommentarer om att dom hade trott att Cato var blond!
Har ni också sett honom som blond? Eller kanske som en rödhårig snubbe? ;)
Rösta i pollen ovanför så får vi se vad majoriteten bestämmer! (:

Cato?~

Mitt i all Peeta och Gale catsing så ska vi inte glömma de andra spelarna i de 74:e hungerspelen.
Max Adler har twittrat om att han vill spela Cato i den kommande filmen.
Tycker ni att Max skulle passa som Cato? Ps. nedanför finns en beskrivning av Cato, en liten refresh för er som inte har läst boken på länge.Stark och muskulös, har den monstruösa pojken från Distrikt 2 ingen återhållsamhet när det gäller att döda, och ansågs vara de farligaste spelare i spelet. Han skulle lätt kunna kväva vem som helst inom några sekunder genom att få sina händer på någons hals, och han bevisade denna råa, fysiska kraft genom att ta tag i en annan spelare och knäppa av halsen nästan omedelbart. Han var den mest fruktade mannen i spelen, men ansågs vara den näst starkaste av de spelarna (Tresh var först). Detta rykte befästes efter att han döda sin vän liksom den imponerande stora Tresh. Dessutom, eftersom Katniss beskriver Clove att ha mörkt hår, skulle man kunna tro att Cato från Clove distrikt, också har mörkt hår.

Dagens bild - spoiler varning ifrån tredje boken~

Jag har lagt upp denna bild förr, men den är så grym så jag slänger upp den igen! Everybody loses it!

Eventuella Peeta och Gale skådisar testas idag!~

Nu när Lionsgate och director Gary Ross har sin Katniss Everdeen i form av Jennifer Lawrence, blir nästa casting av hennes manliga kärleks intressen, Peeta plus Gale, den tredje punkten i en eventuell kärleks triangel. Testandet sker idag, med några av Hollywood's framtida skådespelare i mixen.
Peeta Frontrunners:
Josh Hutcherson: En Hollywood veteran, vid 18 års ålder spelade han med Brendan Fraser i Resan till jordens medelpunkt och toplines the sequel senare i år. Han etablerade indie cred förra året genom att synas i The Kids Are All Right. (ICM, TheBeddingfield Company)

Alexander Ludwig: den 19-åriga kanadensaren med huvudrollen i 2009's Escape to WitchMountain samt 2007 års The Seeker: The Dark is Rising. (ICM)


Hunter Parrish: den 23-årige huvudrollen i Broadways Tony-vinnande musikalen Spring Awakening som nu är en av stjärnorna på Showtime's Weeds. (WME, Management 360)

Lucas Till: 20-åringen har ett ganska fint år: Han är för närvarande skärmen i Battle: Los Angeles och spelar Havok maj X-Men: First Class. (APA, Luber Roklin Entertainment)


Evan Peters: Den 24-årige är kanske mest känd för geek-set för att spela en av Aaron Johnson bästa vänner i Kick-Ass. Han återkom en färsk säsong av One Tree Hilloch har arbetat mycket i TV, med senaste krediter som The Office, The Mentalist och föräldraskap. (Gersh, Luber Rokin Entertainment)


Gale Frontrunners:


Liam Hemsworth, som är mest känd för huvudrollen tillsammans med Miley Cyrus i The Last Song.


David Henrie - En av stjärnorna i Wizards of Waverly Place och besöker regelbundet How I Met Your Mother. Sätt till att spela i CBS pilot for The Assistants.


Robbie Amell spelade Fred i det senaste DVD Scooby Doo! filmen och var en av stjärnorna på Nickelodeons True Jackson, VP.


Drew Roy, en Disney Channel och ABC Family skådespelare som är en av stjärnorna på TNT: s uppmärksammade sci-fi serien Falling Skies.

Jennifer as Katniss~

Fick två kommentarer om vad ni tycker om Jen som Katniss.

Bea! skrev:
Hoho, men alltså..
Hon skulle ju kunna passa, men innan jag vet vill
jag se henne riktigt Katniss sminkad..
Så som, hon kommer se ut i filmen.. :D

c skrev:
alltså, ja. jag tycker att hon är för vacker för att vara Katniss. Men man vill ju liksom se henne färdig, sminkad och färgat hår mm.

Tyvärr kan jag inte visa er hur hon ska ut i filmen, vi får vänta på stills och trailar för att se det riktiga resultatet! Men tills dess är det lite kul i att spekulera hur hon faktiskt skulle kunna se ut! Hittade en gif bild på deviantart som ni borde se. Tycker den var lite häftig. Från Jennifer till Katniss med lite klick i photoshop! art by TheSearchingEyes@dA~

Jen snackar Hungerspelen audition~

Ett litet urdrag för er som inte pallar lyssna på hela intervjun -
Detta säger Jen om Hungerspelen auditionen:
Jennifer diskuterade sin roll och audition med Ryan Seacrest! "Jag läste dem för ett tag sedan och var besatt av dem, för att uttrycka det försiktigt," erkände Jennifer."Förhoppningsvis ska vi göra en bra film." "Jag gjorde en riktigt lång improvisation med Gary Ross - director och det var den mest skrämmande upplevelsen i mitt liv, sade hon. "När jag skulle gå, och när jag hörde att det gick bra, jag var som, " Är du seriös? ​​"Jag hade mitt hjärta i halsgropen hela tiden. Jag har inte varit så nervös en audition länge."

Lucas pratar om Peeta och hungerspelen~

1) Vad är det med Hungersplelens historia som tilltalar dig?

Våldet är verkligt och full av sanning, jag har aldrig läst något där frågorna i ett samhälle bokstavligen kämpar beroende för att hurvida barn i min ålder får leva eller dö. Saker är inte sockersöta och sanningen är inte hur världen ser ut egentligen. Barn i min ålder och yngre hantera fara, död, och att skiljas från sina familjer hela tiden. det är den verkliga världen och mestadels så är barn offer för girighet och makt som inte är deras egen.

2) Varför dras du till Peeta. Vad skulle göra för om du fick rollen?
Livet är inte perfekt för alla och vem du än är, finns det någon som är bättre eller mindre lyckligt lottade än du.
Jag tror att de flesta av oss faller i mitten och på grund av att vi kan vara till stor hjälp för människor som har mycket mindre men också för människor som har merPeeta kommer inte från en perfekt plats, men han växte inteupp i sömmen heller. Ingenting är perfekt oavsett vem du är.

Jag tror att det finns en trade-off och trots att Peeta inte växte upp med att kämpa lika mycket som om han bodde i Seam, han har det inte lätt med hans mamma, ja, du vet hur hon ärIngenting gör ont mer än när någon som är tänkt att älska dig inte tror dig och skadar dig. Jag tror att du nästan kan bli bedövad av den fysiska våld, men jag tror också att känsla när en person som ska bry sig mest, inte gör det, det dödar dig och du kan aldrig springa ifrån en känsla som det.

Men jag såg aldrig ett offer i Peeta, såg jag honom alltid som mer välvilligt inställd tillandra människor än sig självIbland tycker jag det är lättare att vara ett offer än det äratt jobba hårt varje dag och vara tacksam för vad du har. Jag antar att jag dras tillhonom eftersom jag känner att jag känner honomDet är ok att fråga varför saker är som de är men det är inte ok att låta dina omständigheter definiera vad du ska göra härnäst. Du behöver inte göra det folk förväntar sig av dig för att världen har sitt sätt att förändra saker för vare dag som går.Skulle Lucas passa som Peeta?~

ClevverTV - Vem ska spela Peeta?

Nu när Katniss har blivit castade så är nästa stora fråga som alla snackar om, vem kommer att spela Peeta? (a)
Undra om nästa stora fråga blir vem som ska spela Gale, haha! Sen Prim, Haymitch, Effie, Cinna, Portia aa, ni fattar vad jag menar xD

Ni vet han twilight snubben....~

I en interljuv för EW har Robert Pattinsson svarat på en fråga om hungerspelen.

Engelska:

EW: There’s been a lot of Twilight-like excitement casting of the Hunger Games. Do you find it amusing? Do you know the books?

Pattinson: I sort of came across it last year, and I didn’t realize it was the most enormous thing in the world. It’s good! It will be a good movie.

Svenska:

EW: Det har varit en hel del twilight liknande, spännande castingar av Hungerspelen. Tycker du det är roligt? Känner du till böckerna?

Pattinsson: Jag kom typ över dom förra året, och jag förstod inte att det var den största saken i världen. Men den är bra! Det kommer bli en bra film.


Hungerspelen artikel i entertainment weekly~Men berätta nu hörrni! Jag har ju bara fått höra en kommentar om vad ni tycker om Jennifer som Katniss. Kommentera era innersta åsikter lixom! Kanske har ni sån tur att jag lägger upp er kommentar här! ;)

Klipp med Jennifer Lawrence i the beaver~


Vem ska spela Peeta? Experterna tycker till~


Experterna visste inte då att Jennifer skulle bli castad som Katniss. Så vissa pöjkar som nämns i video kan vara för unga/gammal för at kemin emellan dom skall kunna funka.
Source: mockingjay.net

Rösta på Jennifer Lawrence i MTV movie award 2011~

Jennifer är med i kategorin best female breakout star för sin roll i Winter's Bone.
Och om det finns några twihards, avatarfans eller liknande, se till att rösta i de övriga kategorierna också! (:
Klicka på den här länken för att rösta!

Ett år kvar nu~

Exakt denna dag, 23 mars 2011, om ett år, 23 mars 2012, kommer hungerspelen ut!
Vem längtar inte? Tänk, då sitter man där i biosalongen och ska se Hungerspelen för första men absolute inte sista gången!

Rue's lullaby~

Ni som är oroliga för att Jennifer Lawrence inte kan sjunga (och ni vet alla varför hon måste kunna  sjunga)
Kolla in detta!
haha, hon sjunger inte ens seriöst, och ändå låter det bra, right? ;)

Dagens bild - spoiler varning~

Hunger games wolfified

Dagens bild by DianaAxeKick@dA
Gale - Katniss - Peeta

Suzanne Collins har skrivit ett uttalande till sina läsare~

Kära läsare,

Vi har hittat Katniss.

Som författare, gick jag in i castingen med en viss grad av oro. Att tro att din hjältinna kan ta steget från den relativa säkerheten i sidan till kött och ben på skärmen är någotav en kreativ handling av tro. Men efter att ha titta på dussintals auditions av en grupp mycket fina unga skådespelerskor, kände jag att det bara fanns en som verkligen fångade karaktären jag beskrev i boken. Och jag är glad att säga att JenniferLawrence har accepterat rollen.

I hennes anmärkningsvärda audition såg jag Jennifer förkroppsligar alla väsentliga kvaliteter som krävs för att spela Katniss. Jag såg en tjej som har potentiell ilska för att skicka en pil in i till spelledarna och kunna göra Rue henne allierad. Som har erövrat både Peeta och Gale's hjärtan även om hon gjort sitt bästa för att mura upp sig känslomässigt från allt som skulle kunna leda till romantik. Mest av allt, trodde jag att detta var en tjej som kunde hålla ut en handfull med bär och uppmuntra de nedslagna distrikten i panem att göra uppror. Jag tror det var den avgörande fråganför mig. Kunde hon inspirera ett uppror? Har hon den styrka, trots och intellekt du skulle behöva för att följa henne till krig? För mig hade hon det.

Jennifer är bara en otrolig skådespelerska. kraftfull, sårbar, vacker, oförlåtande och modig. Jag trodde aldrig vi skulle hitta någon sån här fantastisk för rollen. Och jag kan inte vänta för alla att se henne spela den.

Tack alla för att ni delar den här resan med mig och oddsen alltid vara er gynnsamma!!

Love,

Suzanne CollinsVem ska spela Peeta?~

Om ni inte lever under en sten så vet ni att Jennifer Lawrence ska spela Kantniss i hungerspelen triologin.
Men nästa fråga blir, vem ska spela den godhjärtade Peeta Mellark?

Enligt E!Online är Hunter Parrish en av de skådisar som har mött producenterna.
Men Parrish är inte det enda välkända namnet som finns i deras lista.
Bland annat Alex Pettyfer och Josh Hutcherson nämns i spekulationerna kring bagarsonen.
Så nu undrar jag, vilken är eran dröm Peeta och varför?

Dagens bild~

Slänger upp en movie poster med Jennifer Lawrence.

EW har frågat Jennifer Lawrence tre frågor om hungerspelen~

Vilken scen från de tre böckerna gjorde dig mest upphetsad över att spela Katniss?
Jag tror inte att en enda viss scen gjorde mig upphetsad att spela Katniss, hela boken gjorde att jag vill bli en del av detta. Men jag har som sagt, aldrig skjutit en pilbåge, så det ska bli coolt.

Vilken karaktär förutom Katniss gillar du mest, och vad är det som du älskar med den?
Peeta. Han är bra och trevligt i en värld som är hård och ovänlig.

Vilka hjältinnor från gamla filmer tycker du har Katniss "kämpaglöd?
Sigourney Weaver's "Ripley" i Alien är den första som jag kommer att tänka på.

Jennifer Lawrence speaks up!~

Jag kunde inte ha varit lyckligare än att få vara med i hungerspelen och spela katniss. Jag har ett stort ansvar att framföra denna bok till duken så att fansen blir nöjda. Jag kommer att ge allt jag har till dessa filmer och till den roll som är Suzanne Collins mästerverk.
- Jennifer LawrenceClevverTV about Lawrence Casting~


Gary Ross pratar om Jennifer Larewnce som Katniss~

När visste du Jennifer Lawrence var din Katniss?
Jag såg Winter's Bone, och jag tyckte hon var fenomenalt begåvad, fängslande, fantastisk och hade så mycket makt. Och sedan hade vi ett möte och jag trodde att hon var bara en helt övertygande, intelligent person. Men så kom hon in och läste för mig och det bara slog mig. Jag vill inte gå in på alltför många detaljer,men vi gjorde en scen från filmen och det var så otroligt kraftfullt att det var en sorts bedövning. Du skymtade varje aspekt av rollen och potentialen av hela filmen.

Det finns redan en hel del förtvivlade, om att oavsett hur bra skådespelerska Lawrence är, vid 20 är hon helt enkelt för gammal för rollen.
Först av allt pratade jag med pratade med Suzanne utförligt om detta. Suzanne såg varenda audition. Och inte nog med Suzanne inte har problem med Jennifers ålder, kände hon att du behöver någon av en viss mognad och kraft att vara Katniss. Detta är en tjej som behöver hetsa en revolution. Vi kan inte ha en obetydlig person som spelar henne, och vi kan inte ha någon som är för ung för att spela detta. Suzanne var otroligt orubblig om detta. Långt ifrån att vara för gammal, var hon mycket orolig för att vi skulle anlita någon som var för ung.

I böckerna beskrivs Katniss som oliv-färgad, mörkhårig, möjligen biracial. Har du diskutera med Suzanne konsekvenserna av casta en blond, kaukasisk flicka?
Suzanne och jag pratade om det också. Det finns vissa saker som är mycket tydligt i boken. Rue är afro-amerikan. Tresh är afro-amerikan. Suzanne hade inga problem med Jennifer ska spela rollen. Och hon tyckte det var en enorm mängd flexibilitet. Det var att intebehöva lära henne. Jennifers ska ha mörkt hår i filmen, men det är något filmer kan lätt uppnå. [Skrattar] Jag lovar alla ivrig fans av The Hunger Games att vi lätt kan ta itu med Jennifers hårfärg.

Jennifer Lawrence är nu bekräftad av Lisongate att spela Katniss!

Det är sant kära hungerspelen fans.
Jennifer Lawrence ska spela Katniss i våran framtida favorit film.
Här kommer lite "basic" info om henne:

- Föddes den 15 augusti 1990.
- Är 170 cm lång.
- Hennes smeknamn är "Jen".
- Hon spelar gitarr.
- Hon tog studenten två år tidigare än vanligt för att satsa på sin skådespelar karriär.
- I filmen "Winter's Bone" fick hon lära sig att slåss.
Så här säger Suzanne Collins (författare) om valet:
Author Suzanne Collins weighed in on the selection of Lawrence, “Jennifer’s just an incredible actress. So powerful, vulnerable, beautiful, unforgiving and brave. I never thought we’d find somebody this perfect for the role. And I can’t wait for everyone to see her play it.”

Exclusive: Jennifer Lawrence Gets Lead Role in The Hunger Games!

The Warp har fått kännedom att Jennifer Lawerence kommer att får huvudrollen i Lionsgate nya film Hungerspelen.
Detta måste alltså betyda att vi har fått våran Katniss?
Så här skriver The Warp:
The Warp har fått veta att oscarsnominerade Jennifer Lawrence har landat i den eftertraktade huvudrollen i Lionsgate nya film "The Hunger Games".

Rollen gör en explosionsartade ökningen för den 20-åriga skådespelerskan, som knappt var känd för allmänheten för ett år sedan när hon kom till framträdande på en litenfilm Sundance 2010, "Winter's Bone."

Filmen, som vann festivalens högsta utmärkelse, fortsatte med att bli en jätte hit i hjärtats stater och av den fick Lawrence en Oscarsnominering för bästa skådespelerska för sin prestation som skitig ung flicka som försvara sin familj i en hårt landlandskap.

Lawrence var tippade som en "klart ledande för rollen" för fyra dagar sedan. Hon fick erbjudandet på tisdagen, och detaljerna slogs ut i två dagar tills förhandlingarna avslutades på onsdagen, enligt en person med kunskap om förhandlingarna.

Studion planerar en filmtrilogi som kommer att inkludera "The HungerGames","Catching Fire" och "Mockingjay," baserad på den bästsäljande unga vuxnenböckerna av Suzanne Collins.

Lawrence kommer att spela rollen som Katniss, en tjej som går med i en överlevnadtävling för att rädda hennes nära och kära. Handlingen utspelar sig i framtiden, där tonåringar väljs genom lottning att konkurrera till döds i gladiator-liknande spektakel, hunger spelen.

Lawrence, som var nominerad för bästa skådespelerska för 2010 "Winter's Bone", var en av ca 10 skådespelerskor som sökte rollen. De omfattade enligt uppgifter två andra Oscar nominerade: "True Grit's" Hailee Steinfeld och "Little Miss Sunshine's" AbigailBreslin.
Chloe Moretz, Lyndsy Fonseca, Saoirse Ronan, Emma Roberts, Kaya Scodelario,Emily Browning och Shailene Woodley var också rapporterade som övervägande skådespelerskor.

Alex Pettyfer som spelar John i "I Am number four," är enligt ryktet aktuell för rollen som Peeta Mellark, liksom Josh Hutcherson ("The Kids Are All Right","Bridge to Terabithia") och Hunter Parrish ("Weeds").


Så vad tycker vi? :'D Själv så ska jag sätta mig och se filmer/serier som hon har gjort, innan jag bestämmer mig för vad jag ska tycka.
Men nu vill jag veta, passar Jennifer Lawrence som Katniss Everdeen?
Source: The warp

ClevverTV - Peeta Mellark choice?


MTV news~

Vilken tycker ni ska spela Katniss? Favorit just nu? Kommentera! (:

Nyhetstorka på en vecka - Vaiho har ordet~

Hej, det blir ett litet random inlägg nu som inte handlar om hungerspelen överhuvud taget. Och innan ni slutar läser. JAG KOMMER VARA BORTA I EN VECKA.
Så, bara det jag ville säga. Vi norrlänningar har ju sportlov vecka 10 och jag ska upp till fjällen. Vet fortfarande inte om jag kommer ha internet och om jag inte har det, så får ni ha så trevligt utan några inlägg härifrån! Vi ses om en vecka HG fans! ^^
Läs nyheter om hungespelen här:
MockingJay.net Jabbberjays.com MockingjaySweden HGtrilogy

"The Hunger Games" Casting Heating Up - ClevverTv~


No frontrunner i rollen som katniss~

Det har ännu en gång gått en massa rykten på olika fansites att Hailee Steinfeld, Jennifer Lawrence och Abigail Breslin kan vara frontruners i rollen som Katniss.
Lionsgate har beröttat för EW att det INTE finns några som har en bätter hans än någon annan för tillfället.
EW fick även vet att det är ungefär 30 skådespelare som har provspelat eller läst manuset för rollen.
Några som gjort det är:
 • Jennifer Lawrence
 • Hailee Steinfeld
 • Abigail Breslin
 • Chloë Moretz
 • Lyndsy Fonseca
 • Emma Roberts
 • Saoirse Ronan
 • Kaya Scodelario
 • Emily Browning
 • Shailene Woodley
 • Och nu vill jag veta, vem skulle ni helst vilja se i rollen som katniss av dessa skådespelare?
  Om ni inte vet vilka de är, eller bara vill kolla upp dom igen, kolla IMDB.


  Följ HCJ på:
  bloglovin
  RSS 2.0