Mockingjay Part 1 Teaser Trailer~

Det är här! Teaser trailern som släpptes på SDCC har ny nått webben! Mer tänker jag inte säga :D 

Mockingjay Poster and Comic Con~

Nya postern från Lionsgate till filmen Mockingjay Part 1 är väldigt unik. Den har nämligen ingen av skådespelarna på postern. Utan bara en fredsväktar poster som är övermålad med the mockingjay symbol. Precis som om du själv hade varit i huvudstaden och sett The Capitols försök att bevara "freden" medans rebellerna kämpar för att få rykten att sprida sig. The Mockingjay Lives.
Postern har funnits för fans som är på Comic-Con. Nedan ser ni bilder som Hungerspelen officiella twitter har publicerat.
 

District 13 hackar The Capitol~

Älskar att vara en del av hungerspelen. Nu har District 13 lyckats hacka sig in på både TheCapitol's twitter account och på deras officiella hemsida så är html koden lite konstigt right? Ser ni vad det står på andra bilden?
Och tydligen så, om man spelar det sista på ett piano, så ska det vara Rue's vissling. Gryyyymt!

Capitol Portraits of Peeta and Johanna~

CapitolCouture.pn har släppt nya bilder på Peeta och Johanna i sina snygga vita kläder som de bär på President Snows videoklipp. Och två av de nya bilderna är motion pictures! 

Mockingjay Part 1 trailer kommer ut i på SDCC~

På fredag den 25:e juli, på SDCC (San Diego Comic Con) klockan 01:28 svensk tid, kommer den första mockingjay part 1 trailern att komma! Lionsgate har temat ihop sig med Samsung och på SDCC kommer besökare att kunna se den nya trailern på en Galaxy Tab S. För oss som inte är på SDCC kommer man att kunna, från och med lördag den 26:e, att kunna gå till en speciell butik i USA (Samsung Experience Shops within Best Buy locations nationwide) och se trailern där. Samsung kommer även att dela ut en konstadsfri biljett för att få se Mockingjay Part 1 när den kommer ut på bio den 21:a november.
On Friday, July 25 at 12:00pm PT, cast members from The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 will introduce the trailer on the Galaxy Tab S in the Capitol Gallery located in the Samsung Galaxy Experience in San Diego (in the Hard Rock Hotel, corner of 5th and L Streets).
Sweet deal som de har kokat ihop! Men jättetråkigt för oss som inte bor i USA tycker jag och väldigt många andra fans. Det finns inget officiellt release datum för online-versionen men det går rykten om att den släpps efter helgen. Troligtvis (självklart enligt mig), så kommer trailern läcka ut i låg kvalité efter att det har kommit till Comic Con. Skriver här så fort jag vet ett offieciellt datum för oss svennar!

Unity #OnePanem~

Nu har jag sett det andra klippet som President Snow har lagt ut. Tänker inte skriva nå mer. Detta måste upplevas.

Back!~

Nu är jag hemma från Italien, efter en snabb koll så ser jag att det tyvärr inte har hänt så mycket på Mockingjay Part 1 fronten. Någon ny bild och en ny video kallad 'Unity'. Där Johanna är med! Har inte hunnit se den än dock. Tydligen så har Lionsgate också teamet ihop sig med Samsung på något sätt. Allt detta och mer får ni i några inlägg som kommer upp denna vecka!
 
 

Liam och Jen på Coldplay's konsert i London

Igår (och ikväll) spelade Coldplay i London! Enligt en källa på tumblr så ska Jennifer Lawrence och Liam Hemsworth ha setts lämna konsertens efterfest. Vi visste ju att Liam var kvar i Europa, men att Jennifer var kvar hade vi ingen aning om. Paparazzi bild längst ner. 
 

Dagens Gifs: Gone~

  
  
  


Följ HCJ på:
bloglovin
RSS 2.0