Nya bilder på Hall of Justice ifrån inspelningsplatserna!~

Bjuder på två nya bilder som hittades på tumblr för några timmar sedan. Här får vi se hall of justice, men, vi vet ju inte vilket distrikt det kan vara ifrån! Kan ju vara vilket distrikt som helst eftersom Peeta och Katniss åker på turné genom hela Panem. Spännande! (:
Source: TheHob

Ni har väll inte missat härmskrikan?

Hej hej alla Hungergames fans! Ni har väll inte missat att köpa eran egna härmskrikebrosh? Om inte så säljer dom härmskrikebroshar på Guldfynd för 149:- kronor! Dom finns även att köpa på webbsidor, men det brukar kosta runt 200 kr utan frakt. Så passa på och köp din egna härmskrika!
 


Dagens Bild: If we burn

Bara jag som älskar bilden och orden? 

Hästar till Catching Fire!

Det har nu läckt ut att hästarna som ska användas till Catching Fire är ett par sällsynta tama Friesian hästar! Dom kommer användas under "The tribute parade". Familjen Paagnam sköter och tränar hästarna varje dag och är väldigt stolta över att 9 stycken av deras hästar ska få vara med i Catching Fire!
 
Källa: hungergamesdwtc

Dagens Bild: Jennifer Lawrence~

Bara jag som älskar dom här bilderna? Jennifer är så fin! <3

Jennifer Lawrence Silver Linings Playbook trailer 2~

Jennifer Lawrence Silver Linings Playbook har nu fått sin andra trailer. Filmen har premiär i USA den 21:a november och redan nu viskas det om Oscars nomineringar både för filmen och för Jennifer som spelar Tiffany. Enjoy (: 
Source: PageToPremiere

Dagens fråga!

Vilken skådelspelare från Hungergames kommer ni sakna mest i Catching Fire?
 

Nya bilder från Catching Fire!

Här kommer det två bilder från inspelningarna! Det verkar som om dom börjar bli klara med det som folk tror är huvudstadens fest ( The capitol party) Det kommer nog att bli en jätte bra scen!
                                   
Källa: thehob                                                                                                                                              

"fanmade posters, Catching Fire"

Eftersom alla skådespelarna nu blivit avslöjade och så satte tänkte jag att det vore kul att fira det med att lägga upp några posters som alla några fans har gjort!
  
Vilken tycker ni om bäst?
Källa: TheHob

Ny bloggare!

Bella

Läste Hungerspelen:Läste den i början av 2012  

Joinade bloggen: 26 September 2012

Pluggar/jobb: Engelska skolan, grundskola.

Hej hej allihoppa! Jag är en ny bloggare här på hcj!

Jag har älskat Hungerspelen ända sedan jag såg första filmen! Sedan dess har jag följt denna underbara blogg och blev direkt interesserad när jag såg att dom sökte en ny bloggare. Jag fick även äran att dom valde mig.
 
Jag ska försöka att göra många roliga och interessanta inlägg om hungerspelen och allting som det rör!
 
Ja annars så gillar jag att sjunga, dansa, spela teater och spela fotboll! Vet inte riktigt vad jag ska skriva utan att jag hoppas att ni kommer gilla mig som ny bloggare!
 
                           

De sista medlemmarna till Fatta Eld har blivit annonserade~

De sista skådisarna till Fatta Eld har äntligen blivit castade! Alla är de vuxna och de kommer att spela människor ifrån distrikt 5, 6, 7, 8, 9 och 10 + den mysteriska kvinnan som vi alla trodde skulle vara Annie Cresta, Finnicks kärlek. MEN! Tyvärr var det inte hon, utan Katniss Everdeens mamma som kommer att spelas av samma som i första filmen. Shit, ser inte ut som om vi inte får vår Annie förren i film 3.
 

Första bilderna ifrån en scen i Fatta Eld!~

Tre nya bilder på Donald Sutherland, president Snow, i Fatta Eld! Hur coolt som helst eller vad säger ni? (:
Source: TheHob

Jena Malone about Catching Fire at the Emmy's~

Igårkväll var det Emmy-galan 2012 och där fångade MTV in Jena Malone som spelar Johanna Mason i Fatta Eld! Hon lite om träning, hur hon älskar böckerna o.s.v. Enjoy (:

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Source: Mockingjay.net

Dagens Bild: She reminds me of Prim~

Bjuder på en dagens bild när det inte finns så mycket anat att uppdatera om (: 

…the warmth of Rue at my side, her head cradled on my shoulder, have given me a sense of security. 

Source: Ourkingweasley

The Hunger Games: Bad lip reading~

Vad skulle karaktärerna i Hungerspelen skulle kunna säga? Här får ni svaret! Helt ologiskt och konstigt, men Katniss och Clove scenen var ju bäst! Lyssna noga! ^^
Source: Mockingjay.net

TIFF intervju: Jennifer Lawrence~

Tack till vår läsare Samira som länkade intervjun med Jennifer Lawrence som jag la upp som dagens Gif! Intervjun är ca 30 minuter lång, men Jennifer är ju så sjukt rolig, enjoy (:

Dagens GIF: Jennifer Lawrence~

Bjuder på Dagens GIF och ska verkligen försöka hitta den här intervjun, ser ju sjukt kul ut! (: 

Liam Hemsworth på framsidan av Men's Health~

Liam Hemsworth är på framsidan av Men's Health september bilaga och nu har de släppt en BTS video med honom där han snackar Hungerspelen, träning och sina bröder. Klicka på bilden för att se videon! (:
Source: Mockingjay.net 

Liam fotograferas av Bench~

Snyggingen Liam Hemsworth har blivit fotograferad för klädmärket Bench, och detta är en liten bts/musikvideo(?) som är så cool :D Spelciellt lejonet, eller vad tycker ni? (:
Source: TheHob

Bilder från Catching Fire set~

Några bilder på Josh, Jennifer, Sam och Jena from the set of Catchig Fire. Hur coolt som helst och Josh vovve Driver som har blivit så stor <3 
Source: Mockingjay.net

HISHE gör en ny version av Hunger Games~

How It Should Have Ended (HISHE), har gjort en ny version av Hungerspelen! Denna version kallar den The Slender Games och har ni inte sett den första så kolla på den längst ner. Enjoy (:
Source: Mockingjay.net

Lite bilder ifrån Fatta Eld's Set~

Source: Mockingjay.net

Bilder på Sam Claflin och Josh Hutcherson ifrån Fatta Eld inspelningarna~

Två snygga bilder var på Sam Claflin och Josh Hutcherson! Sam på andra bilden alltså! Lite brunare, lite blondare hår, snyyyyygg helt enkelt! :D
Source: Mockingjay.net

Dagens Bild: trident~

Bjuder på en dagens bild såhär på morgonkvisten. Föreställer Finnick's treudd med lite cool text, löve it!
Source: Tributedesign

Vinn en resa till inspelningen av Fatta Eld via THG SVERIGE's facebook!~

Nuuuuu! Har tävlingen äntligen kommit ut som jag skrev för några inlägg sedan. Hungerspleen Sverige på facebook skriver så här:
Se hit alla Hunger Games-fans! Vi har just dragit i gång en helt fantastisk tävling. Nu har ni chansen att vinna en resa till USA för att besöka filminspelningsplatsen till "Catching Fire". Totalt är det 13 tävlande länder, vilket innebär att vinnaren också får träffa fans från andra delar av världen, utöver cast och crew från filmen. 

Nu till hur ni är med och tävlar: en vinnare kommer att utses från Skandinavien och denna får ta med sig en vän eller familjemedlem till USA och inspelningsplatsen till Catching Fire. Man tävlar genom att skicka in en video på max 30 sekunder där man ställer en fråga till skådespelarna. Tävlingen pågår t.o.m. den 12 oktober. Vinnaren kommer slumpmässigt att dras från de giltiga bidragen. Åldersgränsen för tävlingen är 13 år (med målsmans tillåtelse). Annars gäller 18 år som åldersgräns.

Tävlar gör ni genom att följa länken nedan (obs! här hittar ni ytterligare information om tävlingen som är viktig att läsa innan ni deltar) Ni hittar även tävlingen länkad i menyn ovan:https://www.facebook.com/thehungergamessverige/app_310561879042564

May the odds be ever in your favor!
Så gå in på länken och ladda upp ert video klipp, och som ovan, may the odds be ever in your favor!

JLaw och Bradley inför Silver Linings Playbook~

Jennifer Lawrence och Bradley Cooper har varit på massa intervjuer nu under TIFF och här kommer två av dom. En från röda mattan och en lite mer 'privat'. Första intervjun börjar vid 0:45 om man inte vill lyssna på allt snack i början (:
Jennifer och Bradley på röda mattan tillsammans.
Source: TheHob

Garrett Hedlund om varför han sa nej till Finnick~

Här har vi videon som många av våra läsare har väntat på. Garrett Hedlund svarar på varför han ite tog rollen som Finnick. Sjukt bra gjort av honom måste jag säga. Kan man inte göra något helhjärtat ska man inte göra det alls. Säg till om ni inte kan se videon! (: 

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Source: Mockingjay.net

Vinn en resa till inspelningen av Fatta Eld!~

En tävling som vi svenskar kan vara med i för en gångs skull! I denna video snackar Francis Lawrence, nya regissören, om en tävling som fans över hela världen kan delta i. Man går helt enkelt in på CatchingFrieSweeps.com och göra en video! (Allt ni behöver veta står på sidan.) Och sista dagen för att få tävla är den 12:e oktober! Tyvärr måste man ha facebook, men jag hoppas att ni alla har det :D
Kul också att Francis för första gången pratar till oss fans och att INSPELNINGARNA NU HAR BÖRJAT!
Source: Mockingjay.net

Jennifer Lawrence snackar Fatta Eld manus i ny intervju~

Bradley Cooper och Jennifer Lawrence i en intervju för deras film Silver Linings Playbook. Jennifer snackar om Fatta Eld och fatta elds manus runt 2:35 så enjoy (: 
Source: Mockingjay.net

Jennifer Lawrence på TIFF's röda matta~

Jennifer Lawrence och Bradley Cooper gick igår på röda mattan för att promota sin nya film Silver Linings Playbook som kommer ut i USA den 21:a november. Under en intervju avslöjade hon också att hon kommer att börja filma Fatta Eld nu på tisdag den 11:e! Den 11:e september. Vad tänker Lionsgate med egentligen? Elva år sedan det hände nu....
Här är iaf tre bilder där Jennifer har plattat håret! Hur snyggt som helst om jag får säga mitt. Enjoy (:
Source: PagetpPremiere

Nytt klipp från Jennifer Lawrence's Silver Linings Playbook~

Jennifer Lawrence nya film Silver Linings Playbook har fått ett nytt klipp! Älskar detta xD
Source: Mockingjay.net

Jennifer och Bradley om Fatta Eld~

I den här nya videon från MTV, frågar Josh Horowitz Jennifer Lawrence om vad hon tyckr om Francis Lawrence och Sam Claflin. Vi får också höra vad Bradley Cooper tycker om Hungerspslen och skådisarna i Fatta Eld.

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Source: Mockingjay.net

Jennifer Lawrence är tillbaka som brunette!~

Jennifer Lawrence är nu på TIFF (Toronto International Film Festival) och igår gjorde hon en photoshoot för sin nya film Silver Linings Playbook där hon är brunette! :D Så jäkla nice!
Bilderna nedanför denna är från Röda Mattan av Bradley Coopers (som också är med i Silver Linings Playbook) nya film The Place Beyond Pines som Jennifer Lawrence gick på för att stötta sin motspelare (:
Source: Mockingjay.net

Vi söker en till bloggare!~

Skolan har inte riktigt hårdstartat för mig än, men snart så drar jag och två vänner igång ett UF företag och jag känner att jag inte kommer kunna lägga ner så mycket tid på bloggen som jag kanske skulle vilja göra. Därför söker vi just nu en till bloggare på HCJ! Vi vill helst att du skall kunna vara med oss minst ett år och att du kan grundläggande html. Merit är förstås om du har bloggat tidigare på någon fan-site, och om du har det, länka gärna bloggen till oss! (: 
Kanske hittar vi någon skrivsugen, eller så gör vi inte det. Och sjäääälvklart ska du älska hungerspelen! Skriv lite om dig själv till: hungercatchjay@hotmail.comFanmade hungerspelen trailer~

En fanmade hungerspelen trailer som enligt rykten ska ha gjort av de riktiga regissörerna till dessa filmer som är med i trailern. Den är sjukt grym gjord iaf, även om den inte har samma feeling som i den riktiga filmen. Enjoy (:
Source: Mockingjay.net 

Beetee från distrikt 3 castad!~

 Jeffrey Wright har blivit castad som Beetee i Fatta Eld. Beetee är mannen från distrikt 3 i de 75:e hungerspelen. Han är expert på elektronik och har alltid med sin vajer. Beetee är den som kommer på planen at "spränga" skölden runt arenan och han överlever med de andra och tar sig till distrikt 13 (:
Vad tycker ni? :D
Source: Hungerspelen på facebook

Grattis Wes Bentley på födelsedagen~

Grattis till Wes Bentley som spelar Seneca Crane i Hungerspelen. Tyvärr kommer vi väl inte att få se honom i Fatta Eld (förutom när Katniss hänger honom), så legendar skägget kommer vi nog aldrig mer att få se! Menmen, grattis Wes på födelsedagen! (:
Source: Mockingay.net

Nyheter om inspelningarna för Fatta Eld~

Enligt rykten så kommer Fatta Eld att börjas spelas in under nästa vecka. Elizabeth Banks (Effie), har träffat Francis Lawrence och berättar så här om honom och om Effies nya garderob!
I have met with him and we did talk about the sequel “Catching Fire” and what his plans are. It was a really exciting conversation. I’ve already been to some fittings, so I’ve already seen some of Effie’s new wardrobe, and all I can say is, “Wow, wow, wow!” The wow factor is getting amped up.
Denna bild här även läckt ut på internet som ska föreställa nått dom bygger till Fatta Eld. Någon som har en aning om vad det kan vara? För det har inte jag! xD
En lokal resturang som heter Lure har genom sin facebook sida låtit oss veta att Suzanne Collins nu också är på plats för inspelningarna. 
Watch out, cause fire is catching people! ;)
Source: JenniferLawrencedaily

Alan Ritchson Fatta Eld träning har gett resultat!~

Alan Ritchson har genom sin twitter postat två bilder från hans träning. Och träningen har verkligen gett resultat! Kolla killnaden mellan 1 och andra bilden bara (:
Alan kommer att spela Gloss ifrån distrikt 1 i Fatta Eld.
Source: Mockingjay.net

Dagens (andra) Bild: Sam Claflin som Finnick~

Hej snygging! Kolla in vad Daekazu har gjort för cool manip! Av Sam Claflin som Finnick i vattnet, med magrutorna, med hans hår och med treudden. PERFEKTION säger jag bara! 
Source: Mockingjay.net

The Tribute Diaries på youtube!~

Tack till våran läsare Sofie som kommenterade och länkade youtube videos av The Tribute Diaries! Det är med tysk text och filmat på en tv så inte jätte bra kvalla, men ändå! Roligt att se, eller vad tycker ni? ;)

3-disc utgåvan finns nu på cdon.com för 299 kr!~

Tack för tipset Marre som kommenterade med en länk från cdon.com att man nu kan köpa den speciella 3-disc utgåvan i Sverige! Här är länken till 3-discen på cdon.com 
Kul! Jag funderar på att köpa den. Någon annan som funderar på det nu när man vet at den finns? (:

Dagens GIF: BTS bilder~

Fick idag se dom här bilderna som jag hittade på tumblr! Kan inte nån amerikan bara lägga upp hela The Tribute Diaries så vi kan få se? Tycker det vore fint av dom :D
Source: Liona5

Trailer för Liam Hemsworth film Love & Honor~

Liam Hemsworth's nya film Love & Honor har precis fått en trailer! LIAMS MAAAAAAAAAAGE AAAAAAAH<3
Verkar som en skitbra film iaf, och jag håller er uppdaterade om eventuell sverige premiär! Enjoy (:


Följ HCJ på:
bloglovin
RSS 2.0