Katniss är med i en webb serie!~

Kanske inte världens roligaste webb serie, men kul att se alla 'nya' tuffa tjejer samlas och äta varg! Eller hur Katniss. Kommentera vad ni tycker så kan jag se om intresset finns att lägga upp nästa episode av denna serie. Enjoy (:

Dagens Bild: Katniss i Fatta Eld?~

Cool bild på Katniss när hon har på sig sin brudklänning och skjuter pilbåge! 
Source: Foxingfaces

Nytt klipp från HATES med Jennifer Lawrence~

MTV bjuder oss nu på ett klipp ifrån Jennifer Lawrence nya film HATES. Filmen har premiär i USA den 21 september men det verkar inte som att den kommer få en Sverige premiär, iaf inte nu till hösten D: Sämst, aja! Det här klippet skrämde mig typ till kina (jag vet jag är en hare), bara så ni vet! Enjoy ;)

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Source: TheHob

Ny HATES featurette med Jennifer Lawrence~

Nytt klipp där vi får se nya scener ifrån HATES (House At The End of the Street) + Jennifer som pratar om filmen. Kan också varna yngre tittare för att den är LÄSKIG mvh snart 18 åriga Vaiho! Haha, någon här som tänker se den iaf? ;)
Source: TheHob

Alan Ritchson på twitter - träningen har börjat!~

Så här har Alan Ritchman skrivit på sin twitter nyss! Verkar som om träningen för Fatta Eld har börjat på allvar borta i Atlanta där de kommer filma in vissa delar av filmen. Coolt! Det finns även rykten/flygplans bilder som menar på att både Josh och Jennifer har tagt sig till Atlanta. This is happening guys! :D
Btw så kan ni följa Alan Ritchman på twitter här.

Dagens GIF: Behind The Scenes - itunes exclusive~


Jennifer Lawrence Silver linings playbook premiär i Sverige?~

I väntan på Catching Fire så kan man se skådisarnas andra filmer som kommer ut lite då och då. Bland annat så kommer Jennifer Lawrence film Silver linings playbook ut den 21 november i USA. Jag chattade igår med SF och de skriver så här om en eventuell premiär i Sverige:
Nordisk Film har rättigheterna men de avvaktar lite med premiären, de ska bland annat invänta publiksiffror från andra länder - men det lutar mot vinterpremiär
Nice eller hur! Har ni inte sett trailern så gör den här nedan! Enjoy (: 

Sam Claflin på twitter~

Sam Claflin som officiellt nu är våran Finnick twittrade lite igår om just Finnick. Ni kan följa Sam på twitter här.
Source: Mockingjay.net

Dagens Bild: Finnick i Revolt~

“President Snow used to…sell me…my body, that is,” Finnick begins in a flat, removed tone.

“I wasn’t the only one. If a victor is considered desirable, the president gives them as a reward or allows people to buy them for an exorbitant amount of money. If you refuse, he kills someone you love. So you do it. I wasn’t the only one, but I was the most popular. And perhaps the most defenceless, because the people I loved were so defenceless. To make themselves feel better, my patrons would make presents of money or jewellery, but I found a much more valuable form of payment. Secrets.

And this is where you’re going to want to stay tuned, President Snow, because so very many of them were about you. But let’s begin with some of the others. And now, on to our good President Coriolanus Snow. Such a young man when he rose  to power. Such a clever one to keep it. How, you must ask yourself, did he do it? One word. That’s all you really need to know. Poison.

Source: flowersforrue

Dagens Bild: Sam Claflin som Finnick~

Nice manipulering av Sam Claflin som Finnick! Eller vad tycker ni? Bilden är gjorde av Nikola Nickart och ni hittar hans tumblr i sourcen! (: 
Source: Nikola-nickart på tumblr

VI HAR VÅRAN FINNICK!!!!!~

SAM CLAFLIN HAR FÅTT ROLLEN SOM FINNICK ODAIR!! Vi har hört en massa rykten om att detta ska vara sant, men nu vet vi alltså officiellt! :D Vad tycker ni? Kommerntera!
SPOILERS FRÅN REVOLT!~
Finnick Odair kommer alltså ifrån distrikt 4 och vann de 65:e Hungerspelen. Han har sn soulmate hemma i distrikt 4 som heter Annie. Finnick räddar livet på Peeta genom att använda mun mot mun metoden när han springer in i ett kraftfält som håller speldeltagarna inne i arenan. Finnick blir nästan galen när han får reda på att Annie är i huvudstadens händer samtidigt som han och Katniss blir bra vänner i distrikt 13.
Source: The Hunger Games på facebook

Dagens Bild: Tributes and Prim~

Bjuder på en dagens bild när det inte finns så mycket annat att uppdatera om! Om ni inte vill ha spoilers från Revolt så kanske ni inte alltför noga ska kolla på den här bilden! ^^
Source: psychadeliachild på tumblr

Target 3-disc med mer extra material!~

 Det är många som har frågat vart de senaste GIF'sen jag har lagt upp kommer ifrån. Tyvärr är vår 'svenska version' av Hungerspelen inte den 'kompletta' samlingen. Utan den finns på Target i USA i en begränsad utgåva. Den går att köpa nu för ca 150 kr + shipping (frakt). Här hittar man 'The Tributes Diary' som många av våra skådisar har pratat om och som de till viss del har filmat själva. Här är det extra material som vi svennar missar:
-Stories from the Cornucopia
-Tribute video diaries
-biographies
-photo album
Jag kommer försöka lägga upp allt jag hittar från dessa extra material här på bloggen så att ni inte missar något! Så håll utkik här och länka gärna det ni vet inte är med på våra versioner! (:
Source: Target.com

Grattis Jackie på 18 års dagen!~

Idag fyller våran rävflicka 18 år och blir myndig (: Grattis grattis Jacqueline Bonnell Marteau Emerson på din födelsedag önskar vi på HCJ! (:
Source: TheHungerGames.wikia.com

Dagens GIF: I'm alright~

Blicken Katniss ger Peeta i sista GIF:en är ju helt underbar ;)

Honest Trailers gör sin verion av Hungerspelen!~

Honest trailer gör egna trailers till filmer som har kommit ut på DVD. Och nu har de självklart gjort en om Hungerspelen. Skrattade så sjukt mycket åt visa delar då de kritiserar så sjuka onödiga grejjer? xD Stackars Peeta t.e.x! Och ta inte illa upp nu HG fans, det är bara på skoj! Kolla in deras youtube kanal här också.
Source: Mockingjay.net

Dagens GIF: chihuahua~

Jennifer Jennifer, det behöver verkligen inte vara en video för att du ska få mig att skratta! (:

Jennifer: Don’t worry sweetie, you can put your entire body weight on me!

Isabelle: This is my entire body weight!

Jennifer: OH YOU’RE LIKE A CHIHUAHUA

Source: Meldeen på tumblr

Magazine M intervjuar Amandla Stenberg~

Amandla snackar med M Magazine om deras 'största prank' mot Jack Quiad och Alexander Ludwig som dom gjorde när de spelade in Hungerspelen. Haha, jag tog dog när hon berättade att dom hade tagit av sig sina tröjor? Hade inte varit fel och se det live, mums! xD 
Source: Mockingjay.net
 

HungerCatchJay fyllde 2 år den 15:e augusti!~

Shit! Jag visste att det var nån gång i augusti för två år sedan jag och en kompis startade sidan. Men jag missade den! Aja, får säga grattis i efterskott bloggen på 2 års dagen! Tänk att det har gått 2 långa år. Kändes som igår när man satt där och väntade på att Revolt skulle komma ut så man fick läsa hur det gick i revolutionen mot huvudstaden. Herregud. Men nu ser vi fram emot några år till och tack till alla läsare som har följt med mig och bloggarna här genom dessa två år! (:
Någon som kommer ihåg den här gamla designen? xD 

Tävla med Hungerspelen Sverige och vinn biobiljetter eller en TV!~

Hungerspelen Sverige på facebook släppte idag en tävling i samband med att Hungerspelen DVD:n nu finns ute i butik! Där kan du vinna biobiljetter till Breaking Dawn part 2 och en Samsung Smart TV! Klicka på bilden här för att komma till tävlingen och vara med och tävla! :D
P.s det är bara en fråga man behöver svara på och den kan ni alla! (:
Har ni alla fått er DVD nu? Jag ska precis sätta mig och se min<3

Dagens Bild~

Dagens bild får bli på Jen och Gary när de är utanför Mellarks bageri. Längtar till imorgon då jag förhoppningsvis för min Blu-ray :D
Source: JenniferLawrenceDaily
 

Hungerspelen DVD:n~

Våran läsare Alva Palmaer har skickat in bilder på Hungerspelen DVD:n som hon har beställt via dcon.com. Fusk! Jag får min förhoppningsvis  Men kul att ni vill dela med er av dessa grejjer. Och allt ni läsare skickar in läggs ju upp på våran facebook sida. Så in och gilla den här ;)

Liam på Good Morning America~

Imorse i USA var Liam Hemsworth med på GMA för att promota hans nästa film 'The Expendables 2'. Runt 2:05 snackar dom också om Hungersplen och Fatta Eld! Check it out (:
video platform video management video solutions video player
Source: Mockingjay.net

BTS: Musiken i Hungerspelen~

James Newton Howard har gjort så mycket bra filmmusik i sin karriär och han skapade något extra ordinärt när han gjorde filmmusiken till Hungerspelen. Här får ni en kort inblock om hur skapandet gick till. Längat till på lördag nu! :D
Source: TheHob

Josh på CBS Teacher’s Rock Special Live Concert~

SHIIIIIIIIIIT VAD SNYGG HAN ÄR MED "BACKSLICK"!?!?!? Eller är det bara jag!? När jag först såg den på tumblr trodde jag att någon hade manipulerat han och Alex Pettyfer in i samma bild på något sätt. Tok snygg är han iaf!
Showen CBS Teacher's Rock Special Live Concert är till för att fira lärare och utbildning. Vad tycker ni om Josh hår? Visst ser han äldre ut? (:

Grattis på födelsedagen Jennifer!~

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Jennifer födelsedag, hurra hurra huuuuuraaaaaa! Grattis Jennifer Shrader Lawrence som idag fyller 22 hela år! Och tack för att du har/kommer spela Katniss så grymt i Hungerspelen filmerna! Grattis grattis ifrån oss på HCJ! (:

Walmart delar med sig av ÄNNU mer BTS videos~

Walmart har fått tag i ännu mer BTS videos och nu delar dom med sig av dessa till oss fans! Först får vi se Jennifer där hon snackar om att se Mockingjay pinen för första gången. 
Isabelle Fuhrman diskuterar hennes knivkastnings. 

Jennifer pratar om stunt träningen.

Josh om hans träning.
Source: Mockingjay

Stephanie Leigh Schlund castad som Cashmere!~

Stephanie Leigh Schlund har nu blivit castad som Cashmere ifrån distrikt 1 i Fatta Eld. Cashmere dör när Johanna kastar en yxa i hennes bröst. Cashmere är också bror med Gloss och säger att Katniss ser löjlig ut i sin bröllops klänning. Snabb review lixom (:
Vad tycker ni? (: 
Source: The Hunger Games på facebook

MTV: Ny kort BTS video~

En till kort Behind The Scenes video där vi får se Elizabeth, Josh, Jennifer och Liam skriva autografer åt de statister som var med under 'slåtterdags'- scenen. Jag hade lätt ställt upp om jag hade bott i USA, eller vad säger ni? (:

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Source: MTV.com

BTS: Access Hollywood delar med sig av nya klipp~

Kan ni se videon nedan? Har haft jätte mycket problem med blogg.se den senaste tiden och kan ibland inte ens logga in, så försök ha tålamod med mig! Här kommer iaf en Behind The Scenes video där skådisarna snackar om hur det var att vara med i Hungerspelen och nära dom faktiskt kom varandra. Kan ni inte se videon så klicka in här!
Source: Mockingjay.net

Maria Howell castad som Seeder~

Maria Howell har nu blivit castad som Seeder ifrån Distrikt 11! Seeder dör tyvärr första dagen i Arenan och var en av de Katniss ville ha med i sin allians ett tag innan hon bestämde sig för att inte ha några alls. Seeder försökrar Katniss att Rue's och Thresh's famijer är säkra för det Peeta och Katniss gjorde mot dem under de 74:e Hungerspelens resa runt i alla distrikt.
Source: The Hunger Games på facebook

Hungerspelen DVD:ns Meny?~

Någon har definitivt fått tag i Hungerspelen DVD:n. Här är troligtvis hur DVD:ns meny kommer se ut. Coolt som satan, eller vad tycker ni? (:

Första trailern för Josh's Red Dawn~

Igår kom trailern till Josh film Red Dawn. Riktigt cool film som jag vill se nuuuuuuu! :D
Source: TheHob

BTS: Vapnen i Hungerspelen~

Ännu en till Behind The Scenes video där vi får en sneak peek på vapnena som används i filmen hungerspelen. Coola! Och fett läskigt att de hade typ riktiga? o.O shit....
Klicka här eller på bilden för att se videon!
 
Source: Mockingjay.net


Jennifer på Hollywood Foreign Press Association~

Jennifer syns runt 0:33 och 1:06 i videon nedan. Och hennes humor! Lööööööve it. Hon var där för att presentera ett stort bidrag till Sundance Institute. Stort! Spielberg var där!
Source: Thehob

Grattis Suzanne Collins på födelsedagen!~

Ett stort stort grattis till författaren av Hungerspelen trilogin! Tack för världens bästa böcker och ha en grym födelsedag Suzanne! Hurra hurra hurraaaaaa! :D 

BTS: Go behind The Camera and meet the tributes!~

En skön video där speldeltagarna berättar hur det var att jobba med hungespelen och hur mycket dom dansade! Haha, sounds like a lot of fun!  Nu vill jag se allt det där extra materialet. Bara några dagar kvar nu :D
Source: TheHob

Gary och Lenny pratar om karaktären Cinna~


En till kort Behind The Scenes video där Lenny Kravitz och Gary Ross snackar om karaktären Cinna och vilket personlighet han skulle ha. Enjoy (:
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Source: TheHob

BTS: Hur var det on set?~

Ny Behind The Scenes video där vi en snabbis får veta hur det var att vara on set. Älskar Alexanders Ludwigs 'ilska' i slutet, men jag kan förstå dom! (:
Tyvärr gick inte videon att bädda in, men ni kan se den här!
Source: TheHob

E. Roger Mitchell castad som Chaff i fatta Eld!~

Lionsgate har börjat med en daglig castning av skådisar som får chansen att vara med i Fatta Eld. Idag har E. Roger Mitchell blivit castad som Chaff ifrån distirkt 11. Chaff vann de 45:e Hungerspelen och tappade ena sin hand under dessa spel. Han vägrade att få en ny hand av huvudsatden. När alla speldeltagare är tillsammans innan spelar paraden så kysser Chaff Katniss rätt på munnen, och efter det tycker Katniss inte om honom så mycket xD Chaff försvarade Peeta mot Brutus och blev dödad. Kort senare hämnades Peeta hans död och dödade Brutus.
Mörkhyad, precis som Rue och Thresh ifrån distrikt 11 vilket jag tycker är bra, annars skulle de ha blivit heeeelt fel! Vad tycker ni? (:
Source: The Hunger Games på facebook

Jennifer Lawrence största Fan!~

Jennifer, Jennifer. Du växer i mina ögon varje gång jag får veta någonting nytt om dig. 
Gör er beredda på att träffa Jennifer Lawrence största fan och en nära vän! 
Source: Tris-the-stiff 

Alan Ritchson castad som Gloss!~

Alan Ritchson har fått äran att spela Gloss ifrån distirkt 1 i Fatta Eld. Alan har bland annat varit med i serier som Smallville och Blue Mountain State. Hans karaktär Gloss är alltså ifrån distrikt 1 och har en syster som heter Cashmere som är kvinnan ifrån distrikt 1 i 75:e hungerspelet. Gloss tillbringar lite tid med Katniss under träningen innan spelen och han dör genom en av Katniss pilar efter att ha slitit av Wiress hals med en kniv. 
Sååå, vad tycker ni? Snygg nog att komma ifrån ettan? ;) Kommentera!
Source: The Hunger Games på facebook

Bruno Gunn castad som Brutus~

Verkar som om Lionsgate har bestämmt sig för att äntligen berätta för oss vilka som har fått rollerna som speldeltagarna i Fatta Eld. För nu har nämligen Bruno Gunn blivit castad som Brutus, mannen ifrån distrikt 2. Brutus anmälde sig frivilligt till 75:e Hungerspelen och det var även han som stack kniven i uppfinnaren Beetees rygg. Vad tycker ni? (:
Source: The Hunger Games på facebook

Dages GIF: Cave scene~

Bjuder på en av mina favorit scener i Hungerspelen. Längtade sååå mycket till grottscenerna och när jag fick se dom blev jag så lycklig över att dom inte hade förstört någonting fint :D
Vilken är eran favoritscen i filmen? (:


Skapandet av Eld-kostymerna~

Vulture har släppt nytt extra material för Hungrspelen DVD:n där Gary och gänget snackar om eld 'vingarna'? Jag hade ingen aning om att det skulle vara eld vingar? o.O Check it out here iaf, as roligt att se på :D
Source: Mockingjay.net

Capitol TV bjuder på ny DVD teaser~

Såg precis på The Hunger Games Adventures (spelet på facebook) att Capitol TV har lagt upp en ny DVD teaser. Ganska cool, men är sååååå less på bakgrundljudet i videon. Någon annan som spelar spelet som också börjar bli det? Aja, checka in den grymma videon iaf :D


Meta Golding castad som Enobaria~

Meta Golding har nu blivit castad som Enboria, 'flickan' från distrikt 2 i Fatta Eld. Hur grymt som helst! Tänkte nu berätta för alla som INTE vill ha spoiler varning att jag från och med detta inlägg kommer utan förvarning att spoila saker ifrån boken Fatta Eld. Men inte Revolt. Hoppas det är okay för alla, och om det inte är det så kan ni ju kommentera så kanske jag ändrar mig.
Enobaria är alltså kvinnan ifrån distrikt 2 som tillsammans med Brutus (mannen ifrån distrikt 2), Cashmere (1) och Gloss (1) anfaller alliansen som Peeta och Katniss ingår i och samtidigt dödar Wiress. I det 62:a Hungerspelet som Enobaria vann slet hon sönder en annan speldeltagares hals med bara tänderna och efter att hon hade vunnit så fick hon sina tänder fixade så att de blev huggtänder 'doppade' i guld. Mysigt va? :D
Source: Hungerspelen på facebook
 

BTS video - skapandet av huvudstaden~

IGN har via sin youtube kanal släppt en ny Behind The Scenes video där man får följa med Gary och skapandet av huvudstaden. Tycker sånt där är väldigt roligt att kolla på och hoppas på mer sånt på DVD:n. Vad längtar ni mest till? (:
Source: IGN's youtube

Dagens GIF's~

Ser ut som om någon har fått tag i Hungerspelen DVD:n för tumblr bokstavligt tavlat har kokat med GIF's ifrån filmen idag. Bjuder på några fina ögonblick ifrån filmen.
 
 
 
 

BTS: Jennifer klättrar~

EW.com har släppt en ny Behind The Scenes video där vi får se Jennifer Lawrence klättra i träd! Lite roligt att dom hade koreografi till hela grejjen. Tyvärr går inte videon att bädda in men kolla in videon här eller klicka på bilden nedan! (:
Source: Mockingjay.net 

Josh är back to blond!~

Våran Peeta har blivit blond igen! På fredag natt såg man nämligen Josh spela basket som blond! Med tanke på att Fatta Eld börjar spelas in om ca 1-2 veckor så kan jag förstå detta! Hur snygg som helst, du borde alltid vara blond Josh! (:

Lynn Cohen castad som Mags i Fatta Eld!~

Länge har jag trott att vi inte kommer få någon Mags i filmen. Men nu har mina funderingar blåst bort i vinden! Lynn Cohan har nämligen officiellt blivit castad som Mags i Fatta Eld filmen. Hon var Finnicks mentor när han första gången var med i spelen ch nu får vi se henne in action! Kommentera vad ni tycker! :D
Source: Hungerspelen på facebook

Jennifer Lawrence bågskytte tränare berättar hur det var att träna våran stjärna~

Jennifer Lawrence bågskytte tränare Khatuna Lorig befinner sig just nu i London för att delta i OS 2012! Hon gjorde nyss en intervju med Fitness Magazine där hon bl.a snackar om hur det var att träna Jennifer. 

You trained Jennifer Lawrence for her role as Katniss in The Hunger Games film. Were you a fan of the series prior to getting the job?

No, Jennifer told me about the books when I met her. Then I finished them in three or four days! I didn’t know much about Jennifer either—shame on me! Three days in to our 15-day training, I Googled her name. The next day I came in and said, “OMG. You are a movie star!” She said, “Are you kidding me? You’re a four-time Olympian!”

Were you surprised by Jennifer’s abilities? And do you think the archery in the film seemed legitimate?

She was very motivated and technically very good. I do think it looked good in the film. You can absolutely shoot apples from 80 to 100 yards out [like Jennifer's character did].

The Catching Fire movie is coming up. Have you been contacted about helping with that as well?

I haven’t been asked, but would jump at the chance if it came up!


Source: TheHob
 

Liam Hemsworth på framsidan av Men's Health~

Liam Hemsworth, Gale i Hungerspelen är på framsidan av den nyaste Men's Health! Upplagan går att köpa på de flesta Pressbyråarna, eller på presstop.se om några dagar för oss i Sverige.
In the interview inside Liam talks about his relationship with Miley, and how hard it was for him to lose 20 lbs for his role as Gale:
“It was tough, because I’m an eater,” Liam told the magazine, before adding that the diet had left him “in a really bad mood, with short attention span and short fuse.” He then added: “If I have one addiction in life, it’s probably food.”
Source: Mockingjay.net

TCA dvd trailer för Hungerspelen~

När denna video kom upp som reklam på Teen Choice Awards pep jag till av lycka (var tvungen att vara tyst). Helt sjukt att det snart är daaaaax! 18:e augusti är ju snart! :D
Source: Mockingjay.net


Följ HCJ på:
bloglovin
RSS 2.0