Dagens GIF - Jennifer Lawrence~

Dagens GIF fick bli en många GIF's på Jennifer Lawrence. Som är hur tokig och rolig som helst!
 

Mockingjay Part 1 blir #2 i listan om mest efterlängtade filmer 2014~

Enligt Contactmusic så är The Hnger Games: Mockingjay Part 1 den andra mest efterlängtade filmen 2014. Nummer 1 blev Jennifer Lawrence X-men: Days Of Future Past. Se hela listan här.
Min top 10 för 2014 (kan ändras när jag sett filmerna)
 
1. Mockingjay Part 1
2. Divergent
3. The Fault In Our Stars
4.. Transformers 4
5. The Maze Runner
6. Frost
7. The Amazing Spiderman 2
8. Draktränaren 2
9. X-men: Days Of Future Past
10. Captain America: Return Of The First Avenger
(11. Vampire Academy, beroende på hur bra filmen blir, boken var bara sådär...)
 
Vilka filmer ser ni fram emot 2014?
 
 
 

Jennifer Lawrence hälsar på ett sjukhus~

Jag tänker låta bilderna tala för sig själv i detta inlägg. Jennifer Lawrence besköte Kosair Children’s Hospital i Louisville för en vecka sedan. Vill man läsa mer om det kan man gå in här. 
 

PCA annonserar helt ny kategori och Catching Fire är nominerad!~

People's Choice Awards annonserade sina nomineringar för 2014 redan i novemeber. Men nu komer de ut med en ny kategori! Kategorin kallar de: Favorite Year End Movie och de gjorde kategorin för att alla nominerade filmer kom ut så sent men är ju ändå hur grymma som helst! Här är de nominerade:
 
Favorite Year End Movie
Anchorman 2: The Legend Continues
Frozen
The Hobbit: The Desolation of Smaug
The Hunger Games: Catching Fire
Thor: The Dark World
 
Då det är folkets val vem som vinner, så tycker jag att alla ska gå in och röst här nu!
 

Har ni haft en bra jul?~

Hej och ursäkta alla fina läsare! Åkte till fjällen med familjen i tron om att mitt 4G skulle fungera. Men självklart så gjorde det inte det. Inte ens mobil-internet fungerade här uppe. Men nu fungerar det äntligen!
Har ni haft en bra jul? Det har iaf jag haft. Ser också att det har varit ganska lite uppdateringar vad gäller allt som rör hungerspelen. Inspelningarna av Mockingjay part 1 & 2 har ju också haft "jullov". Men strax kommer det några inlägg som ni kan lysa upp december mörkret med!
Ha ett fint fortsatt jullov (:
 

Ny BTS Bild från Catching Fire~

Catching Fire gänget är fortfarande i Atlanta och filmar. Och nu har de tagit sig ner från, vad som ryktas vara en luftfartyg, framför en enorm blue screen. Undra vilken scen detta kan vara? En lift ner till District 12 kanske? Eller till District 8? Självaste huvudstaden? Kommentera vad ni tror!
 

BTS video om ljudet i Fatta Eld~

 BTS tjuvtitt på Catching Fire ljudet och musiken med Francis Lawrence och Jeremy Pierson. Jag älskar sånna här videos där de förklarar hur de har tänkt och gjort saker och ting. Som ljudet i arenan. Det var helt klart en annan känsla i den än tex i huvudstaden. Och nu fick jag upp ögonen för hur mycket ljudet faktisktpåverkade det! Är man inte intresserad av två gubbar som snackar teknik och tankar om ljud till en film så kanske inte detta är rätt video att se.
 

Jennifer Lawrence på Barbara Walters’ 10 Most Fascinating People of 2013 special~

Jennifer Lawrence har varit på Barbara Walters’ 10 Most Fascinating People of 2013 special intervju som sänts på ABC för någon dag sedan. Nu har intervjun lagts upp online och här har ni den! Orkar ni inte se den 8 minuter långa intervjun tycker jag iaf att ni ska se den andra som bara är 50 sekunder!
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
 

Jennifer Lawrence på Conan!~

Jennifer har nyligen varit på Conan. Ännu en talkshows host som är liiiite annorlunda. Här ser ni två videos från det nedan. Första tycker jag, att läsare under 15 INTE ska se eftersom det är opassande om man förstår allt vad de säger. De andra och tredje är däremot helt okej.
UPDATE: Nedan har ni hela intervjun utan avbrott. Det är lite extra som är bortklippt från de andra, men inte mycket. Plus att det är sämre kvalla på denna.
 

Batman vs Superman

Total Film frågade nyss vad olika kändisar vem de tycker är bäst. Batman eller superman? Nedan ser ni Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks and Stanley Tucci svar på den frågan. + en massa andra kändisar! 
 

Ellen Degeneres på Catching Fire's röda matta~

Jag håller precis på att catcha up på alla Ellen Degeneres Youtube-klipp och denna har helt gått förbi mig! Ellen har alltså skickat två hungerspelen freaks för att intervjua skådisarna åt Ellen när de var i Los Angeles. Mycket fangirling i denna video, men tycker ändå den är fin. Check it out below!
 

Mer bilder från inspelningarna av Revolt i Atlanta!~

Fyra stycken nya bilder från inspelningarna av Revolt i hotellet i Atlanta. Myyyycket mycket spännande! Men varför står segrarnas namn på de där stolparna? Man ser en close-up på Katniss, Peeta och Haymitch namn längst ner. Hmmmm! Något att fundera på!


Catching Fire har fått tre nomineringar Critics’ Choice Awards 2014~

Critics’ Choice Awards 2014 har precis gått ut med sina nomineringar för 2014. Och Catching Fire har fått tre stycken! Se vilka nedan. Och tyvärr så kan folket inte rösta på den här tävlingen. Men vi hoppas att det går bra ändå!

BEST ACTION MOVIE
The Hunger Games: Catching Fire
Iron Man 3
Lone Survivor
Rush
Star Trek into Darkness

BEST ACTRESS IN AN ACTION MOVIE
Sandra Bullock – Gravity
Jennifer Lawrence – The Hunger Games: Catching Fire
Evangeline Lilly – The Hobbit: The Desolation of Smaug
Gwyneth Paltrow – Iron Man 3

BEST SONG
Atlas – Coldplay – The Hunger Games: Catching Fire
Happy – Pharrell Williams – Despicable Me 2
Let It Go – Robert Lopez and Kristen Anderson-Lopez – Frozen
Ordinary Love – U2 – Mandela: Long Walk to Freedom
Please Mr. Kennedy – Justin Timberlake/Oscar Isaac/Adam Driver – Inside Llewyn Davis
Young and Beautiful – Lana Del Rey – The Great Gatsby

 

Tävling med Hungerspelen Sverige facebook - Vinn Soundtracket!~

Gå in och tävla här nu! Tävlingen avslutas nämligen imorgon!
 
 

Jennifer Lawrence i en gammal Burger King reklam~

Hittade denna Burger King reklam på Tumblr idag ch så att det var ingen mindre än Jennifer Lawrence som var med! Hon är med från början till 0:23. Kul att se vad hon gjorde innan hon blev en sån stor stjärna! Men förövrigt så var det ju en sämst reklam xD
 

Rykten: DVD release den 7:e mars?~

Enligt Moviefone's hemsida så kommer Catching Fire att släppas på DVD och Blu-ray den 7:e mars i USA. Detta är som sagt rykten men bekräftat är iaf att Lionsgate nya film Divergent kommer att ha en liten preview med i DVD:n. Men som sagt, rykten fram tillatt Lionsgate bekräftat detta! Och som vanligt så kommer säkerligen Sverige att få ett annat release datum.  
 

Inspelningen av Mockingjay - bilder och videos~

Detta är alltså från huvudstaden när de ska rädda Peeta och Johanna. Bilder och videos nedan + att man får se Liam Hemsworth och Francis Lawrence! 

 
Liam Hemsworth och Francis Lawrence.
 

Catching Fire är nästan Oscar nominerad!~

Goa nyheter alla hungerspelen fans! Catching Fire har blivit utvald till urvalslistan för bästa 'Makeup and Hairstyling' 2014. Oscarsgalan går av stapeln den 2:a mars med Ellen Degeneres som host och den 16:e januari kommer denna lista att kortas ner till de som kommer att bli nominerade 2014. Alla nomineringar kommer dessutom att släppas den 16:e januari och vad jag vet så kanske Catching Fire får en till nominering? Vi får se!
 

Mer från MTV's intervju med Jennifer Lawrence~

Josh Horowitz och Jennfer Lawrence har gjort en MTV After Hours och denna gång blev det en this or that lek. Check it out below!

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

 

Catching Fire: 'Holiday' TV spot~

Ny TV Spot för catching fire inför jul och nyår! Kort men gillar att de visar Gales scen med Katniss från slutet av filmen.
 

Robert Knepper castad som Antonius!~

Sjukt spännande! Jag trodde att castingarna var över, men icke! Robert Knepper har fått rollen som Antonius i filmerna revolt. Grejen är den, att det finns ingen karaktär i böckerna som heter Antonius!!!! Så vem kan detta vara? Huvudstadsinvånare? President Coin's högra hand? En befälhavare på star wars dödsstjärna? Jag har ingen aning! Men vem tror ni att detta kan vara?
Lite fundersam på att de tar in en ny karaktär in i filmen. De har hållt sig bra till boken hitills. Jag hoppas att de inte förstör själva storyn med en till stor karaktär....
UPDATE: Antonius är President's Coins minister. Typ som en högra hand.
 

Jennifer Lawrence intervjuer + bilder för American Hustle~

Jennifer Lawrence nya film American Hustle släps på bio den 13:e december i USA. Nu har hon börjat gjort en massa intervjuer + promotion för den filmen och nedan ser ni intervjuer och bilder. Min favorit intervju är såklart den med Josh Horowitz från MTV. Jag gillar den snubben.
 

Tävling på Mockingjay.net - avslutas den 12:e december!~

Tävlingen avslutas den 12:e december (nu på torsdag). Man "tjänar entries" genom att kommentera på twitter, facebook, inlägget, gillar TheHob på twitter o.s.v... Man kan tweeta och facebooka om det en gång varje dag så att man större chans att vinna. Och priset är:

- En signerad poster av Sam Claflin, Jena Malone, Alan Ritchson, Stephanie Leigh Schlund och Jeffrey Wright.
- En Catching Fire T-shirt
- En Catching Fire gympapåse
- En Catching Fire Vattenflaska, armband, snodd och nyckelring. 
- Tre stycken tidningar om Catcing Fire.

Ni kan se bilder på allt nedanför tävlingens widget. (fyll i erat tävlingsbidrag nedan eller Besök Thehob.org hemsida)
 

Tävlingen är internationell så att vi svennar också får vara med! :D
Source: TheHob
 

Ny Trailer till Catching Fire~

Mycket spoilers i denna nya trailer. Men grym är den för oss som strax ska gå och se den för andra gången (typ jag).
 

Atlas är nominerad för en Grammy!~

Mycket goda nyheter! Coldplays låt Atlas, som finns med på The Hunger Games: Catching Fire soundtracket, har blivit Grammy nominerad i kategorin 'Best Song Written for Visual Media'. I kategorin är dessa nominerade:
 
Adele’s “Skyfall"
Jessie J’s “Silver Lining”
Colbie Caillat och Gavin DeGraw’s “We Both Know”
Lana Del Rey och Rick Nowels’ “Young and Beautiful”
Regina Spektor’s “You’ve Got Time”
Coldplay's "Atlas"
 
26:e januari 2014 går galan av stapeln och den hålls i Los Angeles.
 

Gratis i efterskott Jeffrey Wright!~

Grattis till Jeffrey Wright som fyllde år den 7:e december! Han spelar Beetee från District 3 i Fatta Eld och kommer även att spela honom i Mockingjay filmerna. Grattis grattis Jeffrey på din 48:e födelsedag öbskar vi på HCJ! 
 

USA Today intervjuar Jennifer Lawrence~

USA Today har intervjuat Jennifer Lawrence om American Hustle (hennes nya film) och om vad hon kommer göra efter Mockingjay. Se och läs delar av intervjun nedan eller läs hela intervjun på Part 1 och part 2 

On celebrity

“I just get allergic to that kind of thing. People treating you differently when you don’t feel any differently is really alienating. You can see, the way they look at you. I can see if that was who I surrounded myself with, that’s why you change,” she says. “I find people who don’t change. That’s where I get my reality.”

 

… ”Nobody treats you any differently [on set]. They see celebrities all the time. Especially on The Hunger Games, people have known each other for years. I feel like myself,” she says.

On taking breaks away from the public eye

 ”I go to the driving range. I don’t play golf. You can just drink beer and walk around outside. You’re outside and hitting balls and drinking beer. It’s fun. I get it now. When I’m in Atlanta, no one expects to see me at a random driving range in Atlanta, so it’s OK,” she says of being on location for The Hunger Games.

On her American Hustle character

“(Rosalyn’s) always screaming and drinking and you don’t know why. The first step was making her young, making her religious and making her someone I could forgive. She’s dumb as a fox. She doesn’t know any better. She doesn’t understand the repercussions of her actions,” says Lawrence. “She chooses when to be blind to something and I know women like that. You know those women who find themselves in very dramatic situations and don’t understand why.”

On leaving Katniss after the last Mockingjay movie

“I’m not so sure about just Katniss as (much as) the whole of the people. And my boys. Look at my boys,” she says, whipping out her iPhone to show a photo of her cuddling with Liam Hemsworth and Josh Hutcherson. “Wait, I have a message so you can’t see. I’m going to miss that. My angels. I’m mama cat and they’re my kittens.”

On what’s next

“I’ve built my career. I need to build my human life. I need to get a house and connect to the people around me and not work for a little while,” she says.

 

Topping her to-do list: buying a home when she wraps the two-part Hunger Games franchise finale, Mockingjay, which shoots until June.

 

Jennifer Lawrence presents IMAX~

Jennifer presenterar IMAX upplevelsen som finns i USA. 
 

Alan Ritchson presenterar extra materialet i Catching Fire DVD/Blu-ray~

Vet ej om denna DVD kommer att säljas i Sverige. Men om man ändå är svensk och vill ha den så kan man faktiskt redan nu gå in och boka den på target.com
Kul att en skådis från filmen gjorde detta, och självklart så kommer jag uppdatera om DVD/Blu-ray släppet här i Sverige när jag får reda på det.
 

Jena Malone har blivit intervjuad av Vulture~

Jena har blivit intervjuad av Vulture där hon snckar om hiss-scenen och revolt filmerna. 
Läs hela intervjun på Vulture.com eller ett utdrag nedan.

Going back to Catching Fire, there are already GIFs of you stripping in the elevator. Not sure if you knew that.

No, I didn’t! And by the way, I didn’t even know what GIFs were. My little sister has been trying to teach me about, like, memes and GIFs. Now I’m kind of obsessed with them.

You obviously haven’t shaved your head yet, so does that mean you’re not going to have to for Mockingjay, or you haven’t started shooting your part yet?

I haven’t started filming yet; I start in December. Johanna doesn’t come in until the middle of the Mockingjay novel, so she’s off being tortured. It’s so funny, whilst doing the press tour, that was also like my research tour. Because I start [shooting], like, next week. So I was like, Fuck, basically I get off the press tour and then have to shoot. So I was reading all of these things on torture and thinking all this dark, deep, intense shit … while I’m wearing high heels, hugging these 15-year-old girls.

 

Roundup: Premiären i New York~

Bilder och videointervjuer från New York premiären av Catching Fire. 
Access hollywoods intervjuer med skådisarna. Klicka på bilderna för att se intervjuerna.
Extra TV's intervju med Jennifer Lawrence. Fina och annorlunda frågor!
MTV's intervjuer från New York premiären.

Get More: Jennifer Lawrence, Movie Trailers, Movies Blog

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Get More: Movie Trailers, Movies Blog


Julianne Moore har fyllt år!~

Missade att Julianne Moore, som kommer spela President Coin i Revolt filmerna, fyllde år igår! Ett stort grattis från oss på HCJ på hennes 53:e födelsedag! Hurra hurra hurra!
 

Ny Tv Spot i samband med "#1 movie two weeks in a row"~

Catching Fire är just nu den största filmen i USA och har hållt den platsen i två veckor nu. Men tyvärr tror inte jag det kommer hålla så länge till då The Hobiit: Desolution Of Smaug kommer ut snart. 
Nytt fint klipp iaf där Finnick säger åt Katniss att ducka.
 

Nina Jacobsen intervju om President Coin~

Nina Jacobsen har blivit intervjuad av IndieWire, tänkte bara ta ut en del och visa för er, en del som jag tycker är väldigt intressant. Och det är att Presidetn Coin kommer få en större roll i filmen än vad hon har i boken! Läs utdraget här nedan. Eller läs hela intervjun här.

It means so much to have someone like you shepherding this through. I trust you. You have a vision and you get it. I really feel like this movie is moving the conversation forward. The next thing I want to understand is why we’re only comfortable with young women in these kinds of leads. When are we going to be more comfortable with older women, those in their 20s, 30s, and above?

Well, that’s a good question. I hope that we’re getting there. We have phenomenal women out there. You’ll see that Julianne Moore’s role in Mockingjay [the third installment] is much bigger in the movie than it is in the book. Again, in the book, you can only see it from Katniss’ point of view. There are a lot of scenes that Katniss wasn’t a part of that we get to see in the film. Even when we go away from Katniss, it’s always still about her. I think — I hope — that what you’re saying is true, and that we will see more and more of that, because we have phenomenal women out there who are more than capable of carrying these movies, and I know that I myself would like to see more of them.

 

Josh hos Jimmy Fallon~

Ännu en intervju med Josh. Denna gång besöker han Jimmy Fallon. De snackar frst lite och sedan spelar de lite basket faktiskt! Rolig intervju enligt mig! 
 

Teemix intervju med Liam och Josh~

Fransk intervju med Liam och Josh. Man förstår på svaren som de ger vad frågorna är.  
 

Nytt klipp från Jennifer Lawrence film American Hustle~

Jennifer Lawrence släpper sin nya film American Hustle på bio den 18:e december i USA. Tyvärr släpps den inte förren den 14:e januari i Sverige. Någon annan än jag som tänker se den? Kanske inte på bio, man iaf när den kommer på dvd/netflix!
 

Jena Malone på Live med Kelly & Michael~

Jena Malone har varit på Live with Kelly & Michael och intervjun kan ni se nedan! Alltid lika kul med Live publik!
 

Josh på David Letterman~

Både Woody och Jennifer har redan varit på David Letterman, och nu var det Josh tur!
Se intervjun nedan: 
 

Extra MTV intervju med Jennifer Lawrence från NYC premiären~

Josh Horowitz gör ett utmräkt jobb med att intervjua Jennifer som vanligt! Detta är lite extra från NYC premiären!

Get More: Jennifer Lawrence, Movie Trailers, Movies Blog

 

The Hunger Games: Catching Fire Score på Spotify!~

Här hittar ni länken till min hungerspelen lista på spotify.

Sådärja! Då har vi uppdaterat Spotify listan med massa nya Hungerspelen musik! De har också släppt all film musik som James Newton Howard har gjort. Awesome enligt mig!
 






Följ HCJ på:
bloglovin
RSS 2.0