Officia Trailer - We March Together~

Första officiella trailern för Mockingjay Part 2 är nu här! Episk och gör dig inte besviken! Har ångest att det är över efter detta!

Första 'riktiga' trailern kommer snart!~

Första officiella trailern för Mockingjay Part 2 kommer att släppas ikväll eller imorgon beroende på vilken tid USA kommer att släppa den. Denna trailer visades för de som ar på Comic-Con, men snart får vi också se den :D
 

SDCC Hall H~

Två likadana videos med en med bättre ljud men med sämre kvalité (under). Och den övre har bättre kamera vinkel men sämre ljud. Jag rekommenderar den första!

SDCC och Conan~

Instagram bilder från San Diego Comic Con och Conan igår. Videos kommer i ett annat inlägg.
 

A message from District 13~


Imagine Tomorrow~

Ahhh, vilka snygga bilder det har pulicerats nu! Alla med samma meddelande, imorgon kommer ett meddelande från District 13 på snapchat och Katniss uppmanar oss att joina henne på Revolution.PN som har blivit skitsnygg! Har klickat runt ett tag och therevolution har lagt upp officiella sociala medier för dem i form av en ny Tumblr och en Instagram. Checka in videon som lades upp på snapchat och bilderna som släppts på facebook! (samt några snygga från Tumblr såklart!) 

Conan intervju på torsdag~

Conan, en talkshow host i USA, kommer denna torsdag att få besök av Jen, Josh och Liam. Det går även rykten om att han kommer att vara utklädd till Effie, men det får vi se.
På torsdag kommer även Mockingjay Part 2 att ha en comic-con panel i Hall H och Jennifer Lawrence, Josh Henderson, Liam Hemsworth, Willow Shields, Francis Lawrence och Nina Jacobson komer att vara där. Tydligen ska vi få se helt nytt material från filmen och såklart en Q&A.

8 nya awesomea posters~

8 nya awesomea poster från Mockingjay Part 2 som Lionsgate har gått ut med inför Comic-Con. De kallar dessa för 'faces of the revolution'.


Följ HCJ på:
bloglovin
RSS 2.0