KCA länkar + master inlägg~

Kommer uppdatera detta inlägg inatt om det är nått som speciellt som händer.
+ att jag kommer fixa fungerade länkar så att det går att se det klockan 01:00 från röda mattan och 02:00 ifrån själva galan. Enjoy:
Update: Nu funkar röda mattan!
Röda mattan
Länk1
Länk2
Länk3
Länk4
Länk5
Eftersom live streamen till röda mattan inte fungerar för intenationella fans (letar som en alning men hittar ingen), så bjuder jag på lite bilder istället. Kommer uppdatera fram till själva galan eftersom jag inte har nått bättre för mig när man inte kan se utanför USA.
Willow på Orangea mattan~
Amandla Stenberg på Orangea mattan
KCA är nu över, kommer uppdatera bland annat videon när Josh presenterar ett pris och kanske lite fler bilder ifrån mattan, sovgott nu! (03:40 är klockan nu, någon som höll sig vaken?)

Nytt klipp: Fireball~

GUUUUDARS! Spelar man Hunger Games Adventures på facebook så får man exclusivt klipp ifrån Hungerspelen, nämligen klippet där Katniss flyr från elden inne i arenen! Hittade embeded koden och delar den med er här!
Titta och njut av äkta Hungerspelen!

Josh Hutchersons film 7 days in Havana trailer~

7 Days In Havana har äntligen fått en trailer. Lite wierd dock att det är 7 filmer i 1 eftersom det är 7 regissörer och 7 huvudkarakärer. Iaf har jag förstått att det är så. Här har ni trailern iaf! Ser ut som om Josh får spela en liten mer 'vuxnare roll' än vad han har gjort förut i t.ex. Journey (:
Source: TheHob

Ny TV Spot: Trefecta~

Massor med spoiler ifrån filmen!
(bland annat, eldear, kyss, bomber och 'together'). Älskar de nya TV spotarna<3
Ni hittar alla TV-spotar + klipp under fliken filmen i menyn högst upp (:

Sminka dig som Effie Trinket!~

Jag har verkligen noll koll på sånt vad gäller smink. Men den här tjejen vet verkligen nog vad hon snackar om! Kul att kunna sminka sig och klä ut sig till Effie lixom. (Och om ni gör det, skicka resultat bild till: hungercatchjay@hotmail.com så kanske vi publicerar bilden på bloggen!) Enjoy (:
Source: mockingjay.net

Spela Hunger Games Adventures på facebook nu!~

Jag fick nyss ett mail om att jag nu kunde spela Hunger Games Adventures på facebook!
Jag fyllde i min mailadress igår och fick tillgång till BETA versionen idag. Hur jäkla grymt spel som helst :D
Klicka på bilden så kommer ni förhoppningsvis till spelet (:

Mini Hungerspelen special i vanliga Julia~

Hade total missat att vanliga tidningen Julia hade en liten Hungerspelen special i sin tidning. Det finns i butik tills på tisdag, så skynda er och köp erat exmplar redan idag! (:

Liam Hemsworth på The Tonight Show~

Liam var igår på The Tonight Show och svarade bland annat på hur det var att jobba med Jennifer och Josh, men även hur han och hans bror brukade små fightas när de var små. Enjoy! (:
Source: TheHob

Video: Gary Ross intervjuas av Charlie Rose~

Gary Ross har gjort en 18 minuter lång video intervju med Charlie Rose. Först kommer 2 minuter av den video där Gary snackar om Jennifer Lawrence och hennes provspelning för rollen som Katniss. Också kan ni se hela längre ner om ni har lust med det (:
Source: TheHob

Kid's Choice Awards på lördag natt!~

Hungerspelen är nominerad som favorit bok i årets KCA och nu är det även klart att Josh kommer att gå på röda mattan som början klockan PM ET (eastern Time, vilket är 04:00) och själva programmet börjar klockan 8 PM ET (alltså 05:00).
Har man Nickelodeon kanalen hemma så kan man se programmet den 2:a april, nu på måndag klockan 17:30.
Men är jag själv om att stanna uppe på lördag? Will Smith är programledare detta år, och jag tror att det kan bli hur grymt som helst (:
Source: TheHob

'House at the End of the Street' trailer~

Jennifer Lawrence's film 'House of the End of the Street' kommer ut den 21 September 2012 på bio, och nu har trailern för filmen släppt. Jääääääklar vad creepy! Varning om ni inte gillar lite skräck ;)

Get More: Jennifer Lawrence, Movie Trailers, Movies Blog

Source: TheHob

Jennifer på omslaget av Rolling Stones + BTS video~

Jennifer Lawrence på omslaget av Rolings Stones Mars nummer som kommer ut imorron i USA. Ska kolla press-bytån och checka om de också kommer att sälja dem imorron. Berättar det för er isf (:
Och ser ni att det står America's Kick-Ass Sweetheart nere i vänstra hörnet? Löve it!

Hela Joshs intervju hos David Letterman~

När jag tidigare har nämnt att Josh har varit på David Letterman så fick vi bara en 2 minuters snutt av hela intervjun, och jag lovade att slänga upp hela intervjun när den kom ut. Och nu kommer den! Hela 8 minuters nöje med Josh. Enjoy (:
Source: TheHob

Tv-tipset ikväll~

Ikväll på kanal 6 klockan 21:00 början Woody Harrelsons film Zoombieland. Den slutar 22:55, så planera att ni även skall upp i skolan imorron! Nån annan än jag som tänker se den? Älskar Woody i Hungerspelen, men har inte sett han i någon annan film, så det skall bli spännande (:
Här har ni trailern! (:

Good Day La's intervju med Alexander "Cato" Ludwig

Source: TheHob

Mannen bakom Hungerspelens Vissling

Hade lätt försökt lära mig om jag kunde vissla...Hehe

Source: TheHob

Ny THG Poster~

Hittade den på Tumblr imorse, vette fan om den är officiella eller inte, då Lionsgate inte har lagt ut den på sin sida. Men den är sjukt frän! Enjoy (:
Source: Katniponfire

The Hunger Games Adventures imorron som spel på facebook!~

Äntligen! För alla oss som inte har Iphone's och inte kan spela 'Gilr On fire' kommer imorron, fredag, ett facebook spel som ser grymt ut! Nedan har ni trailern till spelet och beta versionen av det finns här.
Source: thehungergamer

Ljuden i Hungerspelen? Bin, fotsteg och 'eldbollar'?~

Facklor till 'eldbollarna', cyklar till bina, och att någon sprang omkring med en Ipad och gjorde ljuden till Katniss varenda fotsteg? Hur kul är inte detta? Kolla in tiderna 03:37 till 05:36 och 06:37 till 07:00 om ni inte vill se hela 8 minuter där de mest snackar ;)
Source: TheHob

Nytt Behind The Scenes Material~

Lite nytt BTS material ifrån filmen. Sånt här älskar jag, för man ser verkligen hur sjukt mycket tid de lägger ner och HUR MYCKET SOM DOM FAKTISKT HAR BYGGT SJÄLVA. shit alltså, jag trodde att allt i Huvudstaden var typ Green Screen, men icke!
Runt 1:40 börjar de halv nya Behind The Scenes klippen i denna video:
Här är typ allt nytt:

Source: Mockingjay.net

Jennifer, Josh, Liam och Elizabeth berättar vad de kan för 'skills/party tricks'~

UK Tahoo har gjort en rolig intervju där de frågar Jennifer, Liam, Josh och Elizabeth vad de har för skills/party tricks. Josh vad ju fasen nice! Vilken tycker ni har coolast? Check it out och kommentera!
Source: Mockingjay.net

Dagens Bild~

Jag dör lite xD

Hela Moviefone Unscripted med Josh, Jennifer och Elizabeth~

Har kommit upp en massa småklipp på Moviefone's Unscripted med Josh Hutcherson, Jennifer Lawrence och Elizabeth Banks. Men nu finns alla äntligen i en 11 minuter lång video. Och nu fattar man ju vad Jennifer härmar! Jag såg ju dessa innan jag hade sett filmen, men nu fattar man! Bara jag som fick en uppenbarelse, eller fattar ni alls vad jag menar? Kommentera! ;)
Source: TheHob

Elizabeth Banks på The Tonight Show with Jay Leno~

Elizabeth Banks var i måndags på The Tonight Show with Jay Leno. Hon snackar om Hungerspelen, sminket och sin son!
Source: TheHob

Dagens fråga~

Hej!
Nu när nästan alla av er har sett Hungerspelen, tänker ni gå och se den igen?
Jag ska gå en gång till ikväll och försöka se bort från de ändringarna de har gjort. För mig som ett freak blev ändringarna lite som en överlumpning när alla sa att den var så lik boken lixom. Tänker alltså inte gå och se den som ett freak ikväll.
Men iaf, frågan lyder:
Kommer ni gå och se Hungerspelen en gång till på bio?
Svara i en kommentar!

Julia Stars ute i butik!~

Det är fett med läskigt att vara med i en tidning, även fast man vet att man ska vara med. Tycker också att det var synd att de inte tog med nya deisgnen, men det kan inte hjälpas! ;)
Vad tycker ni om tidningen? Jag älskar postern av härmskrikan i mitten, skall sättas upp på rummet kan jag lova! (:

Fan filmed scen ur Mockingjay (Revolt)~

Såg denna för någon dag sedan på Mockingjay.net och blev helt paff över hur dom har lyckats med detta. Jobbar själv med sån här på skolan och det är fett nice för att inte jobba med sånt här proffesionellt! Och scenen är ju inte heller så fel att titta på, enjoy (:
Source: Mockingjay.net

Jennifer Lawrence i Madrid, Spanien 26/3-2012~

Jennifer Lawrence var i Spanien, Madrid igår när premiären för Hungerspelen i Spanien drog igång. Här är fyra bilder (:
Source: Mockingjay.net

Liam Hemsworth tackar fansen för att vi gjort Hungerspelen till #1~

Liam Hemsworth tackar fansen för att vi har gjort Hungerspelen till film nummer #1 i välrden just ny, plus en låååång SPOILER video på en ny TV spot, så jäääääkla nice! :D:D:D:D:D:D
Source: Mockingjay.net

Donald Sutherland på GMA~

Precis som Liam, Jennifer och Josh har nu Donald Sutherland (President Snow), besökt det amerikanska morgonprogrammet Good Morning America. Enjoy (:
Source: TheHob

Moviezine: 'Rekord många såg "The Hunger Games" i helgen'~

Vi har sett de stora siffrorna ifrån USA, och nu rapporterar Svenska MovieZine att 99 102 st svenskar gick och såg filmen i helgen. HUR GRYMT ÄR INTE DETTA!? Hungerspelen knep såklart första platsen på biotoppen med dessa siffror.
Oddsen har varit gynnsamma mot Suzanne Collins filmatisering, som är ny etta på biotoppen i Sverige och USA. -Moviezine
Source: MovieZine

Kvällsöppet diskuterar åldersgränsen för Hungerspelen ikväll kl. 23.00~

Ikväll klockan 23:00 på TV4 kommer programmet kvällsöppet att diskutera Hungerspelen och Hungerspelens åldersgräns som satts till 11 år. Jennifer ifrån HungerGamesSweden kommer vara med i programmet tillsammans med 3 andra personer. Någon som tänker se det? (:
Source: HGS

Hungerspelen Scoret by James Newton Howard finns nu på Spotify!

Arrrrgh! Man måste bara älska James Newton Howard som har gjort Hungerspelen Scoret. I filmen tänkte, iaf inte jag, så mycket på scoret, det bara fanns där och passade perfekt in i alla scener. Iaf, lyssna på scoret på min spellista här, eller klicka in på själva 'skivan' här.

Dagens bild

Dör lite varje gång jag ser den här..♥

Suzanne Collins pratar om budskapet bakom "Hungerspelen"

Source: The Hob

Kalia Prescott delar med sig av BTS bilder via facebook~

Flickan ifrån District 3, Kalia Prescott, har genom sin facebook sida, delat med sig av 13 nya BTS bilder ifrån Hungerpelen. Dom är riktigt fina måste jag säga. Kika nedan för att se någr av dem! (:

Hungerspelen drar in 214 miljoner dollar (1,4 miljarder kronor)~

Över land och rike har svenskar, amerikaner, araber och kineser nu sett Hungerspelen. Och den totala summan för helgens filmvisningar blir 214 miljoner dollar (ca 1,4 miljarder svenska kronor). I USA drar filmen in så mycket som 155 M av de 214 totala, vilket betyder att det blir ett nytt USA rekord då förra var Breaking Dawn som kom ut i November. Den spelade in 138 M. WOW, är min enda kommentar just nu. Source: Twifans

The Hunger Games Cast Uncensored~

Varning för starka och kanske olämliga ord för yngre tonnåringar, men jävulskt rolig intervju annars, enjoy! (:
Source: TheHob

KDWB intervjuar Jennifer Lawrence, Amandla Stenberg och Alexander Ludwig~

'I have like twenty boyfriends' -Amandla Stenberg.
Gargh, man skulle kunna äta upp ungen! Så söt, och en bra video intervju, watch it! (:
Source: TheHob

'Girl On Fire' för iPhone, iPod Touch oct iPad finns nu ute!~

Som vissa av er redan har märkt, så har App Store publicerat Hungerspelen spelet 'Girl On Fire' för Iphone, Ipad och Ipod Touch. Jag har faktiskt testat spelat det, och det är fasen kul! Men... någon som vet hur man hoppar upp och ner? xD Har inte listat ut det ännu (:
Iaf, ladda hem det gratis! Bara att söka på 'Girl On Fire'.
Här kommer trailern för spelet.
Source: TheHob

The Cast snackar om inspelningarna med Yahoo Movies~

Source: TheHob

68,3 miljoner drar Hungerspelen in första dagen~

Med midnattsvisningar på torsdag och en premiär på fredagen, drog Hungerspelen in 68,3 miljoner kronor på en enda dag. Det är i klass med Twilight Serien och Harry Potter alltså, och de ligger nu på en 5:e plats! Hmm... undra vart Fatta Eld och Revolt lägger sig? ;)

Dagens GIF~ (SPOILER)

Åhhh gudars, bara jag som dör? xD
-Peeta!
-Katniss, here I am!!!
-Omg ur alive!
-Kiss me!
Source: Tookus

Liam Hemsworth på Ellen Degeneres~

Source: TheHob

Vinn en Peeta fleece filt!~

HungerGamesArena, ett forum som jag bevakar lite smått, har mailat ut till alla sin medlemmar att man nu kan vinna en Peeta Fleecefilt filt genom att besvara två enkla frågor.
1. Vilken är din favorit scen i Hungerspelen?
2. bedöm filmen på en skala mellan 1-10
Bästa 'svaren' vinner. Och det bästa är att alla i hela världen får vara med och tävla! Så klicka på bilden under och skriv dina svar i kommentarerna, på engelska då (: Lycka till!
Source: HungergamesArena

Lunds Statsbibliotek - Hungerspelenträff den 28:e Mars~

Lunds statsbibliotek mailade mig nyss och berättade att de kommer ha en Hungerspelen träff för HG fans mellan 13-15 år där de kommer diskutera boken och BJUDA PÅ FIKA! vem tackar nej till fika lixom? Hade jag inte varit för gammal hade jag lätt åkt dit (:
Någon av er som funderar på att sticka dit? Checka in deras hemsida också!
Hej!
Lund stadsbibliotek kommer att ha ett bokcafé med tema Hungerspelen 28 mars kl 17-18. Du som är 13-15 är välkommen att komma och prata om böckerna, vad som gör dem så bra eller vilka personer man gillar - eller inte gillar! Vi bjuder på fika!


Reaktioner och åsikter om filmen! SPOILER VARNING~

SPOILER VARNING I DETTA INLÄGG OCH I KOMMENTARERNA!
Hej, samla alla era tankar, kommentarer och åsikter och filmer i detta inlägg!
Vad tyckte ni om filmen? Var det för 'stort hopp' mellan filmen och boken?  Missnöjd med någon av castingarna? Vem spelade sin roll bäst? Vad tyckte ni om huvudstaden? Eller vad sägs som 'bestarna' i slutet, hoppade ni till?
Grät ni när Rue dog? Tyckte ni hallucinationerna vad coola?
Min åsikt om filmen: Personligen tycker jag att filmen var lite för skakigt filmad i början, men samtidigt så kan jag förstå att de vill 'ruffa till det' i filmsättet i Distict 12. Skillnaderna mellan boken och filmen gör absolut ingenting, då jag nästan tycker att film manuset är bättre. Tyvärr är Katniss tid med både Rue och Peeta för kort och för de som inte har läst böckerna så fattar man inte riktigt vilka känslor Katniss får för de båda.
Och för mig som är 3D och effect galen är CG effekterna en dröm, och actionet i filmen ligger på en perfekt nivå. Bara jag som hoppade stolen när bestarna kom då? Haha, fy faaan, vad nice slutstriden var alltså. Men Cato hade kunnat fått lida lite mer ;)
I helheten så är filmen för fansen, och det gillas STARKT. Tack Gary Ross för att du har gjort en underbar film! :D
Håller ni med mig? har jag helt fel? Kommentera och dela med er av era åsikter!

Video: Josh Hutcherson och Liam Hemsworth tackar fansen~

Två videos med Josh Huctherson och Liam Hemsworth, där de personligen tackar fansen för deras stöd. Så fiiiina :D
Source: Mockingjay.net

Josh Hutcherson och Jennifer lawrence på T4~

Source: Mockingjay.net

Josh Hutcherson på David Letterman~

Ett klipp på när Josh Hutcherson var på David Letterman igår. Tyvärr så är det inte ifrån hela. Slänger upp den när jag ser den dock! Enjoy så länge!

It's AMAZING!~

I'm feeling great, I'm feeling awesome, let me explain, Hunger Games are the reason. It's AMAZING, AMAZING, it's a a a amazing, that's what it is!
Ni får denna fin låt (skriven av mig såklart ;) ) som en förhandstitt på 'recensionen' jag kommer att skriva och lägga upp imorron kväll, så att de flesta av er har sett den. Skall försöka och inte spoila, men I löööve spoiling! Och vill ni bli spoilade, gå in på forumet och ställ en fråga under kategorin 'filmen Hungerspelen', så svarar jag på i princip ALLT!

Are you ready? 1 time oct 15 minuter...

I'm ready. Are you?
P.s Bilden blev bara wierd, men jag har inte tid att trixa, SKA NÄMLIGEN DRA NU, OCH ÄR SÅ JÄKLA TAGGAD!
HOPPAS NI OCKSÅ ÄR DET!

Josh Hutcherson på Good Morning America~

Josh Hutcherson på GMA idag. Lööööve it! 2 TIMMAR KVAR TILLS JAG SER DEN!

Jennifer Lawrence on Jimmy Fallon~


Elizabeth Banks på Ellen Degeneres~

Bjuder också på Ellen's intervju av skådisarna på röda mattan!
Source: TheHob

Kanal 5 på galapremiären ifrån Stockholm, Sverige~

Kanal 5, som lottade ut gala premiäre biljetter var med på galapremiären igårkväll och stog och pratade med några i kön om filmen. Videon går tyvärr inte att bädda in, men klicka på bilden för att se videon! (:
Inga spoilers för dom som har läst boken, men de snackar lite spoilade om handlingen i böckerna.

Läs Svenska recensioner av filmen!~

Aftonbladet och Moviezine har nu skrivit recensioner och filmen, vill ni läsa hela, klicka vidare genom länkarna!
Slänger även upp nått urdrag ifrån dem (:
Aftonbladet 4/5
MovieZine 3/5
Jodå, "The Hunger Games" överlever resan till filmduken med hedern i behåll. Filmen är inte felfri men lär definitivt generera fler nöjda än förtvivlade fans.
Filmen skildrar en otäck framtid och den gör det skickligt. Lyfter fram kontrasten mellan överflödet i huvudstaden och det svältande distrikt 12 där huvudpersonerna bor. Katniss Everdeen heter den fascinerande 16-åringen i centrum, mycket bra spelad av Jennifer Lawrence (”Winters bone”). En butter kvinna som är duktig på att jaga och använda pilbåge och tar hand om sin mamma och lillasyster. I bästa fall får de tjuvjagad ekorre och nötter att äta.
Source: HGS
/Vaiho

Skriv HCJ på din hand ikväll!~

Har skrivit om detta förut, men vill bara påminna alla om att skriva HCJ på handen idag när ni går på smygpremiären! Eller imorron när den 'officiella' premiären går av stapeln (:
Så glöm inte det! Tänk, vissa av oss ser den ikväll! :D
/Vaiho

Ny design!

Hej alla Hungerspelen fans!
I och med att Hungerspelen kommer ut på fredag (fastän vi får se den imorron), så firar HCJ med att köra upp en ny design! Det som är nytt är lite länkar i menyn till höger, och ett nytt forum. Tror att det skall funka att skriva som anonym nu också i alla kategorier, så njut av den nya designen hörrni! :D
Här ser vi gamla:
/Vaiho

Jennifer Lawrence på Good Morning America~

Source: TheHob
/Vaiho

MTV Rouge Cut: Liam Hemsworth, Elizabeth Banks och Wes Bentley~

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Source: TheHob
/Vaiho

Nya hela scener finns att se! SPOILER VARNING!~

Tyvärr så går dom inte att bädda in, men klicka på länkarna för att bli spoilade med tre nya scener! ;))))
Slåtterdags scenen
President Snow hälsar speldeltagarna välkommna
Peeta och Katniss på taket
Source: TheHob
/Vaiho

Moviefone's Unscripted: Jen, Josh och Elizabeth del 2~

Mer från Moviefone's Unscripted :D Gillas, nu äre bara 2 (eller 1) dagar kvaaaaaaar! :D
Vad från Effie's garderob skulle du kunna ta med dig in i din vardag?:
Vilket budskap tog du av filmen och vad är dina förhoppningar för andra som ser den?
Peeta är en bagarson, vad är det bästa du har bakat?
Om du fick spela en annan karaktär i Hungerspelen, vem skulle du välja då?
Om du bara fick äta en sak i resten av ditt liv, vad skulle det vara?
Source: TheHob
/Vaiho

Jennifer Lawrence på David Letterman~

Alltså gudars vad jag älskar Jennifer Lawrence intervjuer! xD Inatt var hon på David Letterman och de känner ju varandra sedan tidigare och som vanligt så skämtar de heeela tiden! Och checka in slutet på andra, hon är ju åtminstonde ärlig ;)
/Vaiho

Hunger Games premiere: Canada, Toronto~

Bjuder på några bilder ifrån Toronto Premiären  Canada som ägde rum i måndags! (:
Source: TheHob
/Vaiho

The Capitol Tour bilder~

Source: Capitol Tour på facebook
/Vaiho

Liam Hemsworth på Good Morning America~

GMA, har kört en sån här live intervju/visa klipp grej med Liam Hemsworth, precis som de gjorde med Josh Huctcherson för ett tag sedan då de visade trailern för första gången. Denna gång visade de när Katniss tar farväl av Gale innan hon drar iväg till huvudstaden. Ganska nice, och imorron kommer Jennifer att vara där, och på torsdag kommer Josh! Enjoy (:
Source: TheHob
/Vaiho

Wes Bentley hälsar avundsjukt på Seneca Crane's skägg~

Wes Bentley, som spelar Seneca Crane i Hungerspelen, hälsar via en video avundsjukt på Seneca Crane's skägg, som har fått en egen facebook sida med över 600 likes. Haha, checka in videon, och gilla Seneca Crane's skägg på facebook!
Source: Mockingjay.net
/Vaiho

Moviefone's Unscripted: Jen, Josh och Elizabeth~

Huvudstadens dialekt:
Nickname's för Katniss och Peeta:
Roligaste fan upplevelsen:
Svåraste scenen att filma:
Vem skulle bli 'bästa speldeltagaren'?
Föreställde du dig som Katniss när du läste boken?:
Blev du glad när du fick rollen som Effie?:
Source: TheHob
/Vaiho

ClevverTV intervjuar Dayo Okeniyi~

ClevverTV har gjort en 15 minuter lång intrvju med Dayo Okeniyi, han som spelar Thresh i Hungerspelen. Här drar de upp allt om Hungerspelen som relaterar med honom, t.ex. castingen, Thresh, träningen och att han är riktigt spänd inför filmens realese. Enjoy alla Thresh fans! ;)
Source: TheHob
/Vaiho

Subscriba Hungerspelen listan på Spotify!~

Tja!
JAG har nu gjort en Hungerspels-lista där ni kan lyssna på alla låtar på spotify. Klicka på bilden och sedan på subscribe!
Kommer att uppdatera den såklart med scoret ifrån filmen, och tids nog när soundtracket för Fatta Eld kommer ut!
/Vaiho

Nytt klipp med Katniss och Gale!~

Innehåller såklart stooooora spoilers, men fy fan vad nice! :D Haha :D
/Vaiho

Nu är HUNGER GAMES soundtracket ute på spotify!

Har ni någon favorit på soundtracket än?:)
- Jasmine

MovieZine Sverige har nu släppt sin intervju med Josh Hutcherson~

MovieZine Sverige har gjort en intervju med Josh Hucterson och här nedan ser ni ett urdrag ifrån intervjun, och hela kan ni läsa här (:

Vilken scen i filmen var tuffast att göra?

- Slutstriden mellan mig, Katniss och Cato. Vi filmade den tre nätter i rad, ända fram till morgonen och det var oerhört varmt och fuktigt.

Och hur tufft var det att gå från mörkhårig till blond?

- Det var konstigt. Både mitt hår och mina ögonbryn färgades blonda. Det var lite ruggigt allra först, för då blev håret först brandgult och sedan grönt. Men till sist fick dom det att bli rätt.

Ser du fram emot att göra "Fatta eld" och "Revolt" som film?

- Ja, jag hoppas verkligen den här går så bra så att vi får möjlighet till det. När jag läste böckerna plöjde jag igenom alla tre på nolltid.

Source: HGS
/Vaiho

MTV Rouge Cut: Josh Hutcherson~

MTV gör alltid så bra intervjuer, och här kommer flera från deras Rouge Cut med Josh Hutcherson. Skriver ovan vad dom snackar om, enjoy (:

Hungerspelen scoret, alltså musiken i bakgrunden.

Get More: Movie Trailers, Movies Blog


Skillnader och likheter med hans karaktär Peeta.

Get More: Movie Trailers, Movies Blog


Jennifers förvandling till Katniss.

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Grottscenen, att allt han ville ha med från boken kom med i filmen.

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Om vad han ser fram emot i Fatta Eld, andra filmen.

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Vad han lärde sig när han spelade in filmen.

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Om galnaste fan mötet.

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Source: TheHob
/Vaiho

Gary Ross intervju - från bok till film~

Gary Ross har gjort en intervju med The Republic, där han berättar att Suzanne Collins, författaren, var okej, men allt de tog bort ifrån filmversionen. T.ex. det vi redan vet, Madge. Här kommer ett urdrag ifrån artikeln, och hela intervjun kan ni läsa här.

Q: You know they’ll hang on every change from the book.
A: I mean, anything we left out, and we didn’t really leave much out, was a decision I made with Suzanne.

Q: At what point did you become comfortable telling Collins about changes you might have to make?
A: She was great about that. Suzanne really understood very well what the translation from book to screen was. There aren’t many things that are left out from the book to the movie.

Source: TheHob
/Vaiho

JULIA STARS - HUNGERSPECIAL

Ni får verkligen inte missa denna Hunger Games special som är ute i butikerna den 27:e mars! Massa intervjuer, tävlingar och 12 snygga posters! Kommer även vara liten intervju med denna blogg om jag inte har fel. Dock var jag inte med och bloggade med Sara under den tiden så jag kmr inte vara med i intervjun:) Men jag hade min glory då min förra Twilight blogg var med i en Twilight-special ist :) Anyway, don't miss this!!
- Jasmine

DAGENS FRÅGA

Nu är det bara 4 dagar kvar till premiären! (3 till smygpremiären.)
Vad har ni för tankar kring filmen hittills? Tror ni den kommer bli bättre/sämre än filmen? De som redan sett den har hunnit yttra sig om att filmen är mycket mer "känslosammare". Är det bra/dåligt enligt er?
Förklara!:)

- Jasmine

Taylor Swift sjunger "Eyes Open" live

Igår i New Zealand gjorde Taylor live-debut med hennes låt "Eyes Open" från Hunger Games soundtracket! Vi som är stora Taylor Swift fans vet att hennes fans alltid sjunger med i hennes framträdande men i och med att det är en så ny låt är det ovanligt tyst, tycker ni inte? Haha, men sjukt bra är det!
- Jasmine

Hunger Games Fansidor får intervjua Josh Hutcherson

Josh Hutcherson har tagit sig tid att bli intervjuad av några HG-fansites! Ibland lönar det sig verkligen att driva fanbloggar :). Intervjun är i alla fall riktigt intressant! Josh berättar även att hans "token" (tex. Katniss med hennes Mockingjay) skulle vara ett kyckling ben från friterad kyckling...

Läs resten av artikeln på The Hob!

- Jasmine

Dagens GIF~

Source: fireinthehob
/Vaiho

Video ifrån Berlin Premiären igår~

En riktigt nice liten 'summerings video' ifrån Berlin, tyskland premiären som ägde rum igår. Intervjuer med skådisarna som var där och en massa random bilder så man fick ett fint helhetsintryck. Enjoy (:
Source: TheHob
/Vaiho

Dagens GIF~

Source: lethaleverdeen
/Vaiho

Bilder från Berlin premiären idag~

Som avslut på dagen, så bjuds det på en GIF-bild på Jennifer Lawrence och en gruppbild på gänget som var i Berlin idag (för att promota Hungerspelen). Jennifers klänning alltså! :O
/Vaiho

'NY' Tv Spot från Capitol TV~

En 'ny' Tv spot, från CapitolTV, där vi får se lite mer av huvudstaden + ny grym musik! Check it out! :D Source: Hungerspelen på facebook
/Vaiho

Bilder från Paris premiären igår~

Hittade två niciga bilder från Hungerspelen Premiären i Paris igår och tänkte delar med mig av dessa samtidigt som jag tänker hälsa trevlig helg till alla läsare. Bara 7 (eller 6!) dagar kvar nu hörrni! :D
Source: Mockingjay.net
/Vaiho

Are you ready for the next big thing?~

Gargh! under de senatse 48 timmarna har jag sett Hungerspelen reklam i en teaser video reklam på youtube, annons på blogg.se's första sida, teasern som går på kanal 5 (tv), en stooor affisch på Katniss utanför SF och en flyer på Katniss i Breaking Dawn DVDn (som kom ut i onsdags). This shit is happening for real people!
Vad har ni sett än så länge? Dela med er i kommentarerna!
/Vaiho

The Ryan Secret 'bing' Box intervjuer~

Ryan Secret hade sin vanliga box på röda mattan vid Nokia teater i L.A på Hungerspelen premiären.
Kendall och Kylie (från the Kardashian) frågade skådisarna några roliga frågor ifrån en skål som vi kanke känner igen ;) Enjoy (:
Source: TheHob
/Vaiho

Lyssna på Taylor Swift's låt Eyes Open~

Nu kan man lyssna på Taylor Swifts låt Eyes Open ifrån Hungerspelen Soundtracket, enjoy (:
Source: TheHob
/Vaiho

Josh Hutcherson kommer bli Punk'D!

Checka 1:52 & 1:55 :D
Source: The Hob
- Jasmine

#EffieAnswers med Elizabeth Banks - team Gale eller team Peeta?

Source: The Hob
- Jasmine

Ny scene med President Snow & Seneca Crane

Denna scen finns inte med i boken utan har bara lagts till i filmen! Det är en konversation mellan President Snow och Spelmakaren (The Head-Gamemaker) Seneca Crane :)
- Jssmine
More The Hunger Games Videos

Se live Stream ifrån Paris klockan 20:00 ikväll (15/3)~

Den franska sidan Metropolitan FilmExport kommer ikväll klockan 20:00 svensk tid att live Streama Paris Hungerspelen Premiär. Be sure to watch it! Här kommer ni till sidan.
/Vaiho

Hungerspelen får 11års gräns!~

Ser ni vad som är så coolt med den här bilden?
Hungerspelen har nämligen bytt sin åldersgräns till 11 år! Hur bra som helst, och det bevisar ju att det inte kommer vara fööööör mycket våld i filmen ;) Kul för alla ni som är under 15, nu får ni se den! :D
/Vaiho

Ella Mae Bowens låt "Girl On Fire"

Ella Mae Bowen är en sångerska som skrivit denna låt "Girl On Fire" till Hunger Games men tyvärr inte fick med låten på soundtracket. Läs mer om Ella och vad hon tycker om Hunger Games HÄR
I'm not hiding my arrows from you

- Jssmine

The Dave Ryan show

- Jasmine

Video från London premiären

- Jasmine

Tävla i tre svenska tävlingar och vinn fina priser!~

Tillsammans med Bonnier Carlsen, Månpocket och Boktipset kan ni nu t.ex. vinna Hungerspelen trilogin, biobiljetter, mockingjay pins, halsband och trilogin i pocketversion.
Kolla in länkarna ovan för att vara med i tävlingarna. Lycka till! :D
Source: HGS
/Vaiho

London Premiären av Hungerspelen~

Igår var några av skådisarn i London för att vara med på London's Hungerspelen premiär. Hittat bara några bilder, och inga videos än. Men det lär komma ;) I WANNA BE THERE!
Source: Zimbio
/Vaiho

ET intervjuar THG skådisarna~

ET, Entertainment Tonight, har gjort en nice summering av några intervjuer de gjorde på L.A premiären i USA. De pratar t.ex. de pinsammanste de gjorde när de spelade in filmen. Enojy (:
Source: Mockingjay.net
/Vaiho

Celebuzz intervju med Liam, Josh och Gary~

Celebuzz har gjort en intervju med Josh Hutcherson, Liam Hemsworth och Gary Ross. Enjoy (:
Source: TheHob
/Vaiho

MTV Rouge Cut: Gary Ross~

MTV har en lång intervju med Gary Roos som är indelade i lite olika delar. Det är lite Spoiler Alert, så ni redan nu är varnade.
Om öppningsscenen och att hålla sig sann till boken.
Stanna i Katniss perspektiv genom filmen:

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

redigeringen, borttagna scener och mer:

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Intensiteten i själva spelen:

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Skillnaden mellan filmen och boken och vändningen:

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Vem kommer spela Finnick Odair? Gary vet inte det ännu:

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Fatta Eld och varför filmerna aldrig kommer bli i 3D:

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

/Vaiho

PopSugar intervjuar Lenny och Woody~

PopSugar intervjuar Lenny Kravitz och Woody Harrelson snackar om sina karaktärer och hur de 'kom in i huvve' på sina karaktärer med så lite att gå på. Intressant!
Source: TheHob
/Vaiho

PopSugar intervjuar Josh och Liam~

PopSugar har intervjuat Josh Hutcherson och Liam Hemsworth om deras roller i filmen, fans till Hungerspleen och lite annat ;) Check it out!
P.s Såååå coolt att det brinner i bakgrunden hela tiden ;)
Source: TheHob
/Vaiho

E! Online's intervjuer ifrån Svarta Mattan - 27 stycken!~

Gargh! E! Online, har faktiskt mest intervjuer med skådisarna, det måste man erkänna. Här kommer alla 27 (+ Miley Cyrus) , men man blir uttråkad av att se alla (tyvärr), så se bara dom som är era favoriter hörrni! ;)
/Vaiho

MTV's intervjuer ifrån Svarta Mattan~

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Gary Ross:
Nina Jackobson:

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Source: TheHob
/Vaiho

Access Hollywood intervjuer ifrån Svarta mattan~

Jennifer Lawrence:
Josh Hutcherson:
Liam Hemsworth:
Source: TheHob
/Vaiho

ClevverTV intervjuer ifrån Svarta Mattan~

ClevverTV har gjort ett ANTAL intervjuer med THG skådisarna. Här kommer några stycken, hoppas ni inte blir uttråkade, men det finns maaaaasor av intervjuer att slänga upp de kommande dagarna ;)

Source: TheHob

/Vaiho


Tre intervjuer från The Hunger Games världspremiär

Source: The Hob
- Jasmine

Access Hollywood intervjuar Jennifer Lawrence - part 2~

Argh vad roligt! xD Glömde den sista delen av Access Hollywoods intervju med Jennifer Lawrence där hon snackar om att hon och Kristen Stewart en påhittad fued (strid) i en skvaller tidning. Hilarious! Check it out!
Source: Twifans
/Vaiho

MovieZine Sverige har nu släppt sin intervju med Jennifer Lawrence~

MovieZine.se frågade svenska fans efter frågor som de sedan skulle ställa till skådisarna av Hungerspelen. Nu har de släppts sin intervju med Jennifer Lawrence. Nedan kommer delar utav den, vill ni läsa hela, checka in den här länken.
Jennifer Lawrence fick sitt kritikergenombrott med den hyllade "Winter's Bone". Nu är det dags för det publika genombrottet. För rollen som Katniss i filmatiseringen av megabestsellern "Hungerspelen" kommer att göra henne känd över hela världen.

Hur gärna ville du ha rollen?

- Jag älskade böckerna och jag ville verkligen ha rollen. Samtidigt var det lite otäckt, eftersom jag var van att bara göra independentfilmer och jag förstod hur stort det här skulle bli. Jag fick veta att jag fått rollen när jag var i ett fik i London och jag tänkte att om ett år, om jag kommer in här, så kommer folk att ta bilder av mig med sina mobiltelefoner.

Hur ser du på Katniss?

- Hon är en modern Jeanne d'Arc. Hon är modig, sårbar, en ledare, en symbol, en kämpe. Det är lätt att förstå att hon fascinerar.

Om du själv skulle vara med i något liknande Hungerspelen, hur skulle du klara dig?

- Jag skulle överleva i ungefär tolv sekunder. Jag skulle troligen bli den första som stryker med.

"Hungerspelen"-trilogin har blivit ett fenomen världen över. Varför, tror du?

- Därför att Katniss är en fantastisk karaktär att få följa med genom de tre böckerna. Och hela berättelsen är en fasansfullt otäck reflektion kring det samhälla vi lever i. Böckerna går mycket djupare än vad det mesta annat gör.


Source: HGS
/Vaiho

Master Post: från den svarta mattan av Hungerspelen~

Jäääääklar vad mycket bilder och videos det finns ifrån The Black Carpet igår. Men här bjuds bara på det bästa, annars blire ju så satans mycket xD Håll er uppdaterade på detta inlägg också, kan lägga upp fler saker om det kommer ut något nytt från inatt!
Först, Hela Live Streamen ifrån Svarta mattan (2 timmar lång) :
Jennifer Lawrence kommer dit:
Elizabeth Banks:
Miley Cyrus snackar om pojkvännen Liam Hemsworth:
Jack Quaid dansar:
Yahoo Movies ifrån gårdagens 'The Hob':
Source: Yahoo Movies
/Vaiho

Access Hollywood intervjuar Josh och Liam~

Precis som med Jennifer har nu Access Hollywood släppt nya intervjuer med Josh Hutcherson och Liam Hemsworth. Man måste ju bara älska dessa killar! Och 'Where's your hammer Thor' och syskon rivaliteten som Liam snackar om är ju bara för kul, hoppas man får höra mer sånt! (:
Source: DWTC
/Vaiho

Access Hollywood intervjuar Jennifer Lawrence~

Access Hollywood har intervjuat Jennifer Lawrence. Jag veeeeeet att det har blivit mycket video intervjuer idag, men jag gillar dom så mycket bättre än att bara läsa. Man får lixom närvaro på ett annat sätt! Iaf, här snackar Jennifer om hur hon hade planerat sitt liv innan Hungerspelen, beslutet att ta rollen som Katniss, träningen och såklart, Twilight jämnförelserna.
Check it out!
Source: DWTC
/Vaiho

PopSugar intervjuar Jennifer om Elden i Arenan och annat!~

PopSugar har gjort en nice intervju med Jennifer Lawrence. Bland annat så pratar hon om Eld scenen inne i Arenan och jag tycker hon är så jäkla små rolig hela tiden! XD Enjoy it (:
Source: TheHob
/Vaiho

ET intervjuar Jennifer, Liam, Josh, Wes, Donald och Elizabeth~

En intervju med Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Wes bentlay, Donald Sutherland och Elizabeth Banks som ET har gjort. Enjoy it! (:
Source: TheHob
/Vaiho

Live Stream ifrån Röda Mattan inatt! 01:30~

Idag så kommer premiären i Los Angeles att hållas för Hungerspelen. Och Yahoo Movies kommer att bjuda oss internationella fans på en Live Stream ifrån Röda mattan som börjar klockan 01.30 svensk tid. Här har ni länken där ni kommer att hitta Live Streamen inatt. Tyvärr kommer jag inte hålla mig uppe eftersom jag har dragit på mig en förkylning och vill sova. Men troligtvis så kommer man att kunna se den i efterhand.
Hungerspelen fans ligger nu ute och campar på 'The Hob', som Lionsgate kallar platsen där tältarna får campa. Och en glad överrasking för dessa fans var att de fick träffa eller se några av skådisarna ifrån filmen. Slänger upp två videos ifrån det! (:
Source: TheHob

Lionsgate officiell intervjuer med Skådisarna On set~

Kolla i början av intervjuerna om vad de kommer snacka om. Ganska långa, but it's all about the Hunger Games, så enjoy!
Jennifer Lawrence:
Josh Hutcherson:
Liam Hemsworth:
Woody Harrelson:
Elizabeth Banks:
Lenny Kravitz:
Donald Sutherland:
Wes Bentley:
Alexander Ludwig:
Isabelle Fuhrman:
Amandla Stenberg:
Source: TheHob & TheHob2 & TheHob3

Massor med nytt BTS material!~

Inga intervjuer, men massor av nya scener där vi får se lite mer av Hungerspelen! Tyvärr, fortfarande ingenting inne ifrån Arenan! Men jäklar vad de spoilar oss nu! alltså STORA SPOILER VARNINGAR!
Source: TheHob
/Vaiho

Mall Tour - Seattle~

Sista stoppet i USA för Hungerspelen skådisarna var igår i Seattle. Nu fortsätter de sin press resa internationellt (tyvärr inte till Sverige). Här kommer två bilder och två videos! (Videosarna är textade så att man kan se vad dom säger över allt skrikande)
Source: TheHob
/Vaiho

MTV Rouge Cut: Jennifer Lawrence intervjuer~

MTV har släppt ett fler tal intervjuer med Jennifer Lawrence där hon bland annat snackar om hur hon reagerade när hon fick se filmen för första gången, Rue's dödsscen, att hon är 'dålig på allt', kommande projekt, fatta eld,

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Source: MTV
/Vaiho

Nytt klipp: Peeta's intervju med Caesar Flickermann!~

OMP, this is awesome! Klippet från filmen där Caesar intervjuar Peeta! Tack AnnaClara för tipset! :D

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

/Vaiho

Tjuvlyssna på alla låtar ifrån Hungerspelen soundtracket~

Amazon.com, har släppt må delar av all alåtar som finna på Hungerspelen soundtrack. Gå in här för att lyssna på alla underbara låtar! Och jag som är ett litet Birdy fan gillar starkt hennes låt! :D
Source: amazon.de
/Vaiho

Fade Made Fatta Eld Trailer~

en grym trailer för Fatta eld! Amaazing alltså. Kommentera vad ni tycker! (:
Source: Mockingjay.net
/Vaiho

Hårstylisten - Behind The Scenes Video~

En till Behind The scenes video där Cherry Petenbrink, hårstylist för Hungerspelen, snackar om huvudstad perukerna och Jennifer och Josh hårfärger :D
Source: DWTC
/Vaiho

En till Behind The Scenes Video! :D~

Nya BTS videos ifrån Hungerspelen. Så jäkla grymt! + kommentarer och intervjuer med skådisarna i bakgrunden. Full screen eller kolla här för större och grymmare bild (:
Source: TheHob
/Vaiho

Mall Tour - Minneapolis~

Hungerspelens Jennifer Lawrence, Josh Huctherson, Amandla Stenberg, Alexander Ludwig, Jackie Emerson och Isabelle Fuhrman har varit på Mall och America som ligger i Minneapolis. Video intervju + bilder, enojy! (:
Source: TheHob
/Vaiho

Hunger Games Trailer ruined by Robert Pattinson~

Lite rolig, och man måste älska slutet! xD
As The Hunger Games films begin the Twilight series films are coming to an end and, Robert Pattinson… is NOT ready to be out of the spotlight.
Source: Twifans
/Vaiho

Capitol Couture - Issue #3 GIF på Haymitch~

Capitol Couture har släppt sin tredje utgåva och tillsammans med det har det kommit ut en nu GIF bild på Haymtich. Det ser ut som det är ifrån slåtterdagen och det ser även ut som om han är lite rund om fötterna. Hahah! :D
Kika in här för att läsa hela det nya nummret!
Source: TheHob
/Vaiho

BTS VIDEO + BILDER IFRÅN HUNGERSPELEN~

Jag dör lite. Hur bra som helst, och kolla grottan lixom! Spoilers varning såklart!
Source: Mockingjay.net
/Vaiho

Dagens Bild~

Source: katnipsonfire
/Vaiho

Vinn ett halsband, en bok och ett spel!~

Nu kan du vinna en bok, ett halsband och ett spel genom Hungerspelen på facebook. Allt man behöver göra är att dela deras sida och skriva en kommentar på deras inlägg om det så har man en chans att vinna då de kommer lotta ut en lycklig vinnare. May the Odds be ever in your Favor! :D
Gå in här.
Source: Hungerspelen på facebook
/Vaiho

Mall Tour - Miami~

Jennifer Lawrence, Amandla Stenberg och Alexander Ludwig har varit i Miami på USA Mall touren. Bjuder på lite bilder därifrån! (:
Source: TheHob
/Vaiho

Mall Tour - Phoenix~

Source: Mockingjay.net & DWTC
/Vaiho

Mall Tour - Chicago~

Jackie Emerson, Josh Hutcherson och Isabelle Fuhrman har varit i Chicago idag och ni mååååste kolla på den här videon runt 4:16. Jag höll på o svimma när jag först såg det. Stackars Josh D:
Source: Mockingjay.net
/Vaiho

Alexander Ludwig - Teenage Wasteland~

Alexander Ludwig har släppt sin första singel! Jag trodde att det skulle bli katastrof, men det blev det faktiskt inte. hna har en hyfsat skön röst, även fast det hörs att han INTE SKA RAPPA, osm han gör i början. Slutet är iaf bäst. Enjoy (:
Source: TheHob
/Vaiho

Nya bilder ifrån Hungerspelen!~

Några nya 'trading cards' har kommit ut, alltså i princip nya bilder. Så sjukt grymma! :D Kolla sista bilden lixom! Synd bara att den inte är guld som i boken...

Source: Mockingjay.net

/Vaiho


Fox 10 pratar med Liam Hemsworth~

Morgon programmet Fox 10 hade igår, en pratstund med Liam Hemsworth. Intervjun är ganska lång, men det kommer upp lite nya frågor som ingen har ställt till Liam förut. Sedan får vi höra vad han och Josh gjorde när det hade några dagar ledigt ifrån filmningen.
Source: HGS
/Vaiho

Girls Life omslag - Isabelle Fuhrman och Amandla Stenberg~

Girl's Life har gjort fyra omslag med Isabelle Fuhrman, Amandla Stenberg, Jackie Emerson och Willow Shields (som ni har sett i några inlägg längre ner).
Source: HGS
/Vaiho

Liam Hemsworth har sett Hungerspelen filmen~

En kort video som MTV har gjort med Liam Hemsworth där han berättar att han har sett filmen och vad han tycker om den.

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Source: DWTC
/Vaiho

The World's REAL President Snow - Joseph Kony~

Hittade den här videon på twitter idag, och blev helt förundrad över att det här sker i verkligheten. Sedan såg jag på några fan sites att de drog kopplingen till President Snow. Och det stämmer faktiskt. Båda tar barn ifrån deras föräldrar, och låter dem strida och döda. Wacth the video below and spread the name: KONY 2012
/Vaiho

Josh Hutcherson Teen Vogue Photoshoot BTS Video~

En Behind The Scenes video med Josh Hutcherson och tre små bilder ifrån hans Photoshoot med Teen Vogue. Enjoy (:

Source: DWTC
/Vaiho

Mall Tour: Atlanta~

Update Videos:
Favorit film och bok:
District 1 karaktärerna:
Liam Hemsworth om hur det gick till när han fick rollen som Gale:
Source: Mockingjay.net
/Vaiho

The Muppets Parodi på Hungerspelen trailern~

Ganska så rolig! Har inte sett filmen the mupets, någon annan som har sett den? (:
Source: Mockingjay.net
/Vaiho

Lenny Kravitz på Ellen Degeneres och ny bild på Cinna~

Ny bild på Lenny Kravitz och en video nr han var hos Ellen Degeneres igår. Enjoy (:
Source: HGS
/Vaiho

Liam Hemsworth are about to get punk'd~

Liam Hemswoth kommer att vara med i USA motsvarighet till 'blåst'. Programmet där man lurar en person men alla andra vet att det är fejk. Här kommer en liten reklam av programmet.
Source: DWTC
/Vaiho

Ny TV Spot och ett nytt klipp - grymt!~

Source: Mockingjay.net & HGS
/Vaiho

Åldersgräns för Hungerspelen~

SF Bio, har via sin hemsida, fått låta oss veta att det kommer bli 15 års gräns på biljetterna som släpps imorron. Sänker Statens Medieråd åldergränsen så kommer de att sänka åldersgränsen på biljetterna så fort de har fått veta det.
/Vaiho

AMC intervjuar skådisarna~

Vi har sett den förut, men nu kommer alla intervjuer med en skådis i taget lixom. Det är Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks och Woody Harrelson. Enjoy! (:
Source: DWTC
/Vaiho

Jackie Emerson - Catch Me If You Can~

Jackie Emerson, rävflickan, har släppt sin nya music video 'Catch Me If You Can'.
Någon idé vilka som är i bakgrunden? It's a tribute dance party! :D
I wrote it last year, and then I booked The Hunger Games and so we held on to it. When we initially filmed it, we had it in this small studio space. But because it’s a dance song, it needed to have more so we re-filmed it on the beach with me and my friends.
Source: DWTC
/Vaiho

Video: Popsugar Heartthrob~

Popsugar har släppt en till video med Josh, Liam och Jennifer där de snackar om 'triangel dramat' eller vad man nu ska kalla det. Om om det skulle kunna hända in real life mellan Josh och Liam. Enjoy! (:
Source: DWTC
/Vaiho

3 nya stillbilder

Source: Weheartit
-Jasmine

Dagens Bild~

/Vaiho

Jennifer, Liam, Willow och Jackie på omslagen av magazines~

Jackie Emerson och Willow Shields på Girl's Life Magazine, Liam Hemsworth på GQ Australia och Jennifer Lawrence på Seventeen Magazine. Samlar de i ett enda inlägg så det inte blir så många! Enjoy (:
/Vaiho

Allmän-Info om biljettet-släppen den 7:e mars~

Bioklubben berättar, som jag av erfarenheter har upplevt, att de släpper biljetterna runt 07:00 på SF.se på morgonen den 7:e mars. Den har också gtt ut med att man bara kan boka 8 biljetter per bioklubbskort.
Source: Biokubben på facebook
/Vaiho

Smygpremiär av Hungerspelen!~

Titta vad jag hittade nyss på SF! En smygpremiär av Hungerspeen den 22:a mars. Biljetterna kan man boka den 7:emars (onsdag, samma dag som för dom andra biljetterna). Sä här skriver SF på deras hemsida:
Har ingen aning om vilken tid det är, det står ju två 'kvällsföreställningar' på alla orter där SF driver biografer.
/Vaiho

Dagens Bild~

sugarcubesandsecrets:

“Katniss!” I hear Rue scream again. “Rue! I’m coming!” I reply, entering a clearing.


Skriv HCJ på din hand den 23:e Mars~

Hej alla fina Hungerspelen läsare!
Snodde en idé ifrån Tumblr idag, där alla som har Tumblr och gillar The Hunger Games ska skriva ett 'T' (Tumblr), på premiären av Hungerspelen.
Tänkte då att; alla ni läsare som är hard core Hungerspelen fans som läser våran blogg. Kan skriva 'HCJ' (HungerCatchJay), på eran hand den 23:e mars. Kanske träffar ni någon av oss? Kanske får ni en ny vän?
Vi ses den 23:e mars!
/Vaiho

Ny Bild på Katniss med Rue i knät?

Mockingjay.net la nyss upp denna bild där det ser ut som om Katniss säger farväl till Rue. Låg kvalla, men nu har vi en bild ifrån Arenan! :D
Source: mockingjay.net
/Vaiho

Video: Movies.ie intervjuar Josh~

En intervju med Josh Hutcherson som Movies.ie har gjort. Här snackar josh om Twilight-jämnförelsern, karaktären Peeta, hur det var att 'spela' en annan sida av Peeta när han var med 'The Careers' och mycket mer!
Source: DWTC
/Vaiho

Lionsgate har släppt The Careers bilden i Mega kvalla~

(Klicka för större). Mega kvalité på bilden med Cato, Clove, Marvel och Glimmer. Släppt ifrån Lionsgate officiella hemsida för Hungerspelen!
/Vaiho

Video: Celebuzz intervjuar Alexander Ludwig~

Celebuzz har intervjuat Alexander Ludwig, som spelar Cato, där han snckar om favvo scen, träningen han fick göra för rollen och massa annat. Bra intervju! Enjoy.
Source: TheHob
/Vaiho

Mall Tour: Los Angeles flera bilder~

Bjuder på lite flera bilder ifrån Mall touren Los Angeles. Lär blogga bloggen med bilder ifrån de olika städerna. Så det får ni "stå ut med" nu under veckan! (:
Fler bilder hittar ni här!
/Vaiho

Hunger Games Press Mall Tour Los Angeles~

Hungerspelen cast and Crew har började sin press resa genom USA igår kväll. Första stoppet var Los Angeles och här är lite bilder ifrån detta event. Lägg även märket till den nya postern som vissa håller upp! (:
Känner ni igen dom här tuffingarna? TIPS: "I I I wanna take, take take you away ay ay, take you from the Hunger Games"
Q&A med Josh, Liam och Jennifer video:
Bara jag som är avis? TÄNK ATT FÅ VARA DÄR!
/Vaiho

Vinn Galabiljetter till Hungerspelen på facebook!~

Yeeeees, förutom på kanal5.se, så kan man nu vara med på en tävling på facebook om galapremiär biljetter till Hungerspelen. Första pris är just till gala premiären, och 2:a till 50:e pris är vanliga biobiljetter. Allt man behöver göra är att svara på fem frågor, skriva namn och mail och motivera varför just du skall vinna. Lycka till! Klicka här för att komma till tävlingen!
/Vaiho

Alexander Ludwig och Leven Rambin pratar skillnader mellan bok och film~

E! Online har intervjuat Leven Rambin och Alexander Ludwig om filmen Hungercplen vs boken Hungerspelen. Lite skillnader och sådär lixom (: Intressant!

Leven - “There’s some twists. There’s some additions,” Leven Rambin—who plays the gorgeous but ruthless tribute Glimmer in the flick—recently told us, promising that fans will definitely be surprised.

She continues, “There’s some small, like innuendos that I think people will be like ‘Oh, I didn’t catch that in the book’…because it wasn’t in the book.”

Alexander - “I think it will surprise most fans because usually when you see a movie about a book it’s not really that true to the book,” he filled us in. “Or at least it varies a little. But Gary’s done an excellent job of making sure it stays very identical to the book.”

Source: TheHob
/Vaiho

Hunger Games blir över två timmar lång!

Nu har SF gått ut med hur lång första filmen i Suzanne Collins triologi kommer bli!
Vad tycker ni? Tror ni det känns lite för långt och att ni kommer somna i biosalen eller är ni lika hyped som moi?:) Nästan 2 och en halvtimmas Hunger Games, blir det bättre? Don't think so!

- Jasmine

Välkommna Jasmine!~

Juste, glömt att berätta, att Jasmine, kommer att blogga här under vecka 10 eftersom jag, Vaiho har sportlov och inte kommer kunna blogga så mycket. Sedan får vi se efter vecka tio om hon fortsäätter eller inte! Tycker hon kan få presentera sig själv mer i ett separat inlägg om hon vill, men bara så ni inte behöver fundera på vem det är! Välkommen Jasmine! (:

Nytt klipp ifrån Capitol TV~

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR, ÄPPLET, THE GAMEMAKERS, SENECA CRANE, GRISEN, KATNISS TEMPRAMENT! Och musiken! Fan vad nice sådär mystiskt i bakgrunedn. SÅ JÄKLA NICE! :D Enjoy :D
Source: Hungerspelen Sverige på facebook
/Vaiho

E!ONLINE INTERVJU MED JOSH HUTCHERSON

På E!Online's hemsida publicerades idag en intervju med Josh Hutcher där han bland annat snackar om när motspelerskan Jennifer Lawrence svor på att hon kunde sparka över Joshs huvud men istället prickade av det med foten!

Utdrag:
“The only time I got hurt was when I got kicked in the side of the head by Jennifer,” Hutcherson told me last night at West Hollywood hotel Palihouse, where Nylon Guys magazine and PF Flyers was celebrating his debut on the mag’s March cover. “We were hanging out and she was like, ‘I can kick over your head’ and I was like, ‘No way,’ ” said Hutcherson, 19. “She said, ‘Watch!’ But then she kicked me right in the temple. She felt so bad. She was crying.” Fortunately, he wasn’t seriously injured. “I’ve had a couple of concussions before so I knew what it feels like when it happens,” Hutcherson said. “We had to have a neurologist come in. It ended up being a very mild concussion, but still it was a concussion.” Hutcherson also said he feels “100 percent” the same way as Lawrence about not wanting as much attention as the Twilight gang. “People keep telling me to get ready for it,” he said. “I don’t think there’s anything you can do to get ready for it.”
Läs hela intervjun HÄR.

Source: HGD
- Jasmine

The Yes & No Game

Källa

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Source: HGD
- Jasmine

Celebuzz intervjuar Josh Hutcherson~

Celebuzz har fångat Josh Hutcherson och gjort en intervju med honom. han snackar bland annat om att han har sett filmen, 'cave scene', andra scener han tycker om, CG effekterna och press resan genom USA och till Paris och London,
Source: TheHob
/Vaiho

Nya Karaktärs bilder ifrån EW~

EW har släppt ännu fler bilder, och denna gång nya karaktärs bilder. Enjoy (:
Source: TheHob
/Vaiho

Tre nya bilder ifrån Entertainment Weekly's tidning om THG~

Som jag har skrivit förut, så kommer EW (Entertainment Weekly) att släppa en Hungerspelen special tidning nu på frdag i USA (vet fortfarande inte när det går att köpas i Sverige). Men! Nu har tidningen släppt tre nya bilder ifrån filmen! Riktigt nice :D
Source: TheHob
/Vaiho

BTS video with Jennifer Lawrence on Glamour Magazine shoot~

En kort Behind The Scenes video med Jennifer lawrence när hon gjorde photoshooten med Glamour Magazine. Coolt att hon skjuter på photoshooten också! (:
Source: DWTC
/Vaiho

Suzanne Collins har sett den färdiga filmen! Se vad hon har att säga här!~

Suzanne Collins, författarinna till Hungerspelen böckerna har nu sett det färdiga resultatet av Hungerspelen filmen. Hon har via facebook skrivit detta till alla fans, enjoy! (:
Dear Readers,

I’ve just had the opportunity to see the finished film of The Hunger Games. I’m really happy with how it turned out. I feel like the book and the film are individual yet complementary pieces that enhance one another. The film opens up the world beyond Katniss’ point of view, allowing the audience access to the happenings of places like the Hunger Games control room and President Snow’s rose garden, thereby adding a new dimension to the story.

Director Gary Ross has created an adaptation that is faithful in both narrative and theme, but he’s also brought a rich and powerful vision of Panem, its brutality and excesses, to the film as well. His world building’s fantastic, whether it be the Seam or the Capitol. It’s amazing to see things that are suggested in the book fully developed and so brilliantly realized through the artistry of the designers.

And, my God, the actors. The cast, led by the extraordinary Jennifer Lawrence, is absolutely wonderful across the board. It’s such a pleasure to see how they’ve embodied the characters and brought them to life.

So I’d like to sincerely thank all the many people who devoted their time and talents to the film, especially producers Nina Jacobson and Jon Kilik, and the excellent teams at Color Force, Larger Than Life, and Lionsgate.

I hope you enjoy the film!

Suzanne Collins

Source: Hungerspelen Sverige på Facebook
/Vaiho

Entertainment Weekly's Hungerspelen tidning~

På fredag (i USA) kommer man kunna köpa Entertainment Weeklys tiding som handlar till viss del om Hungerspelen! Hur coolt som helst. Skall kolla om vi kan köpa den här i Sverige snart också! (:
While we can’t make clock turn any faster, we can offer fans of Suzanne Collins’ best-selling dystopian trilogy (and newcomers, too) a deep, behind-the-scenes look into the making of the film, from conception to casting, filming to marketing.
Source: TheHob
/Vaiho

Hög kvalla av den senaste TV Spoten!~

Lionsgate har äntligen lagt upp den senaste TV spoten vi fick se i hög kvalla på youtube.
Och btw! Ser ni 'the peacekeepers' hand när Katniss och Gale kramas? DEN HÄR FILMEN KOMMER BÖI SÅ JÄVLA GRYM :D
Source: Mockingjay.net
/Vaiho


Följ HCJ på:
bloglovin
RSS 2.0