Dagens Bild~

Bjuder på en fin dagens bild idag som Sam Claflin hade retweetat från sin twitter! (:

J-Law på röda mattan på SAG galan~

Hittade en jätte rolig video ifrån röda mattan på SAG galan med Jennifer Lawrence nyss. Vill ni bara se det roliga, checka in tiden 1:25 typ.

Sam Claflin i Teen Vogue~

I nästa nummer av Teen Vogue (mars) så kommer våran alldeles egna Finnick att vara med. Hittade denna som vanligt på tumblr och vet inte hur mycket mer han kommer att synas i tidningen. Man kan ju hoppas att det är någon snygg omslagsbild på han också lixom!

J-Law på David Letterman~

Jennifer Lawrence på The late show with David Letterman för 15 dagar sedan där hon promotar Silver Linings Playbook.

Catching Fire vinner MTV Movie Brawl!~

Imorse avgjorde MTV Movie Brawl och vinnaren blev Fatta Eld! Sååååå kul att alla fans verkligen röstade och tog oss hela vägen fram till segern! Grattis Catching Fire! Läsa mer om vinsten på MTV.

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Source: MTV

Ymnighetstornet på Google Maps~

Dog när jag läste det här, för det är någon som har letat rätt inspelningsplatsen av ymnighetstornet på Google Maps. På denna länk kan ni se det live i Google Maps och här under kommer en liten skärmdump!
Source:Mockingjay.net

J-Law och hennes föräldrar i en intervju!~

Supersöt video på Jennifer Lawrence och henne föräldrar(!) i en intervju som ET gjorde efter att Jennifer hade vunnit sitt SAG award. Och Jennifer's mamma är så rörd och stolt att hon nästan gråter!
Klicka på bilden för att se videon!
Source: TheHob

Dagens Bild~

Hittade denna på Tumblr nyss och den får bli dagens bild. Vet dock inte om det är den officiella eftersom Lionsgate inte har lagt ut något på deras officiella sida. Vi får vänta och se helt enkelt!
 

Jennifer Lawrence vinner SAG award Best Female Actor in a Leading Role~

Igår hölls den årliga SAG galan och Jennifer Lawrence vann Best Female Actor in a Leading Role! Nedan kan ni kolla på lite bilder på hennes otroligt snygga klänning och se videon när hon håller sitt tack tal.

Source: Mockingjay.net

Dagens Bild~

Hittade denna nyss på facebook och tyckte den får stå för dagens bild!

Final i MTV Movie Brawl!~

Catching Fire är nu i final i MTV's Movie Brawl mot The Mortal Instruments: City Of Bones. Så in och rösta nu!!!! 
Source: TheHob

Jennifer Lawrence på Live with Kelly and Michael~

Jennifer var på Live with Kelly and Micheal igår kväll och idag har videon på hela avsnittet med Jennifer kommit upp. Och hon snackar faktiskt lite om Fatta Eld! Vilket alltid är roligt (:

Source: TheHob

Jennifer Lawrence på SNL~

Fick denna fråga från en läsare imorse och googlade och fick inge fina resultat. Men här har ni iaf en video där ljudet inte är helt synkat. Ni kan börja se ungefär vid 07:14 då själva showen med Jennifer börjar! Hoppas ni gillart!
 

Semifinal i MTV Movie Brawl~

Hungerspelen är nu i semifinal mot Percy Jackson, så in nu och rösta här!

BTS video av Jennifer's Vanity Fais photoshoot~

En liten BTS video från photoshoten som Jennifer Lawrence gjorde med Vanity Fair i början av 2013. Enjoy!
Source: Mockingjay.net

Grattis i efterskott Liam!~

Hade TOTALT missat att snygging Liam Hemsworth som spelar Gale fyllde 23 år förra söndagen! Grattisgrattis till honom i efterskott ifrån alla oss på HCJ! 

The Hunger Games vs Twilight~

Vet att vissa av er inte gillar at man jämnför Twilight med Hungerspelen, men måste bara visa denna video för den är så jävla grymt gjord! Och har den dåliga humorn i sig som jag har. Kommentera vad ni tycker! (:
Source: Mockingjay.net

MTV Movie Brawl voting~

MTV håller varje år en MTV Movie Brawl där fansen får rösta på filmen som de ser mest fram emot det kommande året. Självklart är Fatta Eld med och nu är det kvartsfinal mot The Host! Så in och rösta på Fatta Eld och glöm inte att kolla in Josh Horowitz i denna video. OCH GLÖM INTE ATT GÅ IN OCH RÖSTA PÅ FATTA ELD HÄR! 

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Source: Mockingjay.net

Promo för SNL på lördag~

På lördag kommer ingen mindre än Jennifer Lawrence att hosta SNL (Saturday Night Live) och i denna video försöker hon och Jason, programledaren, att promota det om kommer att hända på lördag. Det går väl sisådär! Älskar sista "sketchen" :D
Source: TheHob

Teaser poster och film stills i HQ!~

Lionsgate har nu släppt en HQ "Teaser Art" + tre stycken bilder som EW också har publicerat Online. i Mega kvalité! Klicka på bilderna för att se dom i högre kvalla och för att spara ner dom!
Source: LionsgatePublicity

Jennifer Lawrence vinner Golden Globe award!~

Jennifer Lawrence vann sin Golden Globe nominering som hon fick! Kategorin var ”Best Actress in a Musical or Comedy” och filmen var såklart Silver Linings Playbook. 
Source: HungerGamesSweden 

J-Law på David Letterman~

Igår gästade Jennifer Lawrence talkshown Late Show with David Letterman. Här promotar hon Silver Linings Playbook (:
Source: HungerGamesSweden

Uppdaterar med lite nya bilder från Fatta Eld och PCA!~

Sry för dålig uppdatering nu när det kommer så mycket info och det händer så mycket grejjer. Hinner snabbt lägga upp lite nya uppdateringar. Bland annat mer bilder ifrån Filmen + bilder ifrån PCA (People's Choice Awards) där Hungerspelen vann 6 stycken awards igår! :D Checka även in när de accepterar prisen lite längre ner! 
Alla de kategorier som Hungerspelen vann!
  • Favorite Movie Actress
  • Favorite Face of Heroism
  • Favorite Movie
  • Favorite Action Movie
  • Favorite Film Franchise
  • Favorite On-Screen Chemistry
Jennifer accepterar Favorite Movie Actress~
Jen, Josh & Liam accepterar Favorite Movie, Favorite Action Movie, Favorite Film Franchise & Favorite On-screen Chemistry.
Och en sista BTS bild där Francis Lawrence också är med!

Första bilderna från Fatta eld~

Har tyvärr inget internet just nu, så får blogga från telefonen. Dessa hittade jag på facebook!


Fanmade scen ur Fatta Eld~

En fanmade video ur en scen från Fatta Eld boken. Hyfsat bra måste jag säga. I början r den ganska tråkig men på slutet dras man verkligen in i berättelsen! Love this scene and can't wait for 22/11-2013!
Source: TheHob

Josh på MTV After Hours~

MTV after Hours startade det nya året med något som de kallar “Sensitive Guys 101″. Josh var där och detta ämnet passade ju honom perfekt, eller hur? Enjoy! (:

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Source: Mockingjay.net

Jen och Josh på IMDB's lista över mest sökta personer 2012~

(förr)Förra året (2011), hamnade JLaw på #7. Men i år har hon placerat sig som 2:a på IMDB's mest sökta skådisar under 2012. Josh hamnade också på listan på plats #9. Och först upp på listan hittar vi Tom Hardy som spelar Bane, den onda snubben i The Dark Night Rises. Grattis till Josh och Jen!
Source: IMDB.com
 

Jennifer Lawrence kommer att pryda omslaget av Vanity Fair i Februari~

På Vanity Fair's omslag i februari (2013) kommer att vi att kunna se Jennifer Lawrence snygga ansikte! Bjuder på fyra bilder och resten kan ni se i sourcen! Hoppas ni hade en bra kväll igår (:
Source: Fanpop


Följ HCJ på:
bloglovin
RSS 2.0