Jena Malone i Rio De Janerio~

Den 29:e maj sågs Jena Malone i Rio De Janerio, Brasilien.  

Berlin - district 2~

Efter ett kort break mellan Paris och Berlin, samt att Jennifer Lawrence skulle få tid att promota nya X-men filmen, så har inspelnigarna i Berlin äntligen fortsatt. Här ser ni några lågupplösta bilder från Berlin. Och det ser ut som att de filmar scenerna i District två! :D 

Mockingjay poster HQ~

Klicka på bilden för att se den högupplöst. 
 

HungerGamesExclusive - Intervju med filmskaparna~

Francis Lawrence, Peter Craig och Nina Jacobson har gjort en intervju med The Hunger Games Exclusive som ni kan läsa på deras hemsidan. Riktigt bra och vi får bland annat reda på att Effie får en större roll (som tidigare nämt), och att Philip Seymore Hoffman INTE kommer bli CGI redigerad, utan de kommer använda sig av honom på riktigt. Riktigt bra liten Behind The Scenes intervju som jag tycker ni ska checka in. Tar max 10 minuter att läsa igenom. Pallar ni inte det så har jag tagit några screenshots på det jag tyckte var viktigt. Enjoy (:
 
 

Jen - Live with Kelly and Micheal~

Jlaw har varit på Live with Kelly and Michael. Hon har en storlke för liten klänning. Och själv har ag inte hunnit sett intervjun än, för nu är det hockey, heja Sverige! Får se den efter matchen.
 

Berlin de senaste dagarna~

Den 24:e maj med Nicholaus Holt i den tyska staden Cologne. Hon ska även ha sagt "go and fuck off" till paparazzo.
Josh med ett fan.


Josh med ett fan i Madrid.

Jen och Liam anläder till Beriln den 23:a maj.


 

Epilogen i boken kommer att visas (REVOLT SPOILERS)~

Nina Jacobson (producent) twittrade detta den 21:a maj. Frågan var om epilogen kommer att vara med i filmen. Och jacobsen svarade att vi inte skulle oroa oss för det! Woho! Ser ut som vi får se Katniss och Peetas barn i filmerna :D
Sedan har vi fått reda på (via The Hunger Games Exclusive) att Effie kommer vara med i Mockingjay filmerna. I boken är hon inte med alls (de nämner henne bara några gånger), men det ser ut som att hon kommer att få plats i filmen också. Kul tycker jag, vad tycker ni?
 

Jennifer intervju med Seth Meyers del 2~

Den andra delen i intervjun med Seth Meyers som JLaw gjorde. Här snackar hon om hennes bröder, harry potter om massa annat!
 

Castet far iväg till Berlin~

Nu är filminspelningarna för mockingjay klara i Paris, Frankrike. Och nu drar de vidare till Berlin, Tyskland för att spela in det allra sista till filmerna. Patina Miller (Paylor) och Wes Chatham (Castor) har twittrat att du åker dit nu. Och Sam Claflin har man sett i London. Där har han tagit bilder med två stycken lyckliga fans.
 

Jennifer på Late Night with Seth Meyers~

En levande legend alltså, jag skrattade iaf, gjorde ni? Sånna här intervjuer älskar jag med Jennifer, när hon får berätta själv om något tokigt som har hänt. Intervjun är från den 21:a maj (igår!!) och enligt http://www.nytix.com/TVShows/2014/sethmeyers/ så spelas detta in i New York. Hmm... och inspelningarna började precis i Berlin. Betyder det att JLAW är klr med sina inspelningar?

 

Mystique - days of future past~

Dessa bilder var för snygga för att inte publiceras. Jennifer Lawrence som Mystique i nya X-Men.
 
 

JLaw intervju - New York~

Stor spoiler för er som inte har läst Revolt ännu. J-law som alltid påminner alla om att det finns en bok och spoilar litegranna. Men det hon berättar vet ju vi redan då denna intervju var från helgen i New York och X-MEN premiären. 
 

Dagens GIF: President Coin~

Denna GIF ligger på den nya sidan och nu har Tumblr lagt ut en en GIF av just den GIFEN som fanns på hemsidan. Checka in den nedan.
 

Cannes intervjuer~

Tre intervjuer från Cannes film festival. Dessa blir nog de sista därifrån om det inte kommer upp någon som är superrolig. Enjoy (: 
 

Paris 15:e maj~

Pinsamt! Glömde publicera detta inlägg när det var färdigt och klart! Men nu får ni dom istället! Från den 15:e maj i Paris.
 

Dagens Bild: iPhone~

Lawrence med en iPhone den 13:e maj i Paris får bli dagens bild!
 
 

Skådisarna lämnar Cannes: 18:e maj~

Liam, Jennifer och Josh lämnade Cannes igår den 18:e maj. Verkar som om det typ får "ledigt" på helgerna. Förra helgen var ju Jennifer i New York. 
 
 

Nya mockingjay Part 1 broschyren!

Första bilden på nya mockingjay broschyren! Snygg tycker jag och självklart kommer även denna bli ett halsband för mig. Bara att ta ett gammalt halsband, ta bandet/kedjan och vara lite kreativ! Jag köpte till och med nya band så jag skulle kunna göra alla andra också utan att förstöra massa gammla (:
Vad gör ni med era pins?
 
 

X-men material~

Mycket nytt X-Men Days Of Future Past material har precis kommit ut på internet. 
Detta klipp kallar de 'Collateral Damage'. Checka in så förstår ni varför!
Intervju med Jennifer om X-men.
B roll #1
B roll #2
 

Cannes filmfestival 17:e maj~

 De flesta från castet var igårkväll på Cannes film festival. De filmar ju i Paris nu så det lär ju ha passat bra för alla som var med eftersom Cannes ligger i Frankrike men längst ner mot gränsen till Italien. Se bilder nedan. fler intervjuer lär komma snart! Senare på kvällen var det även på Vanity Fair och Armani efterfesten, så där har de lite andra outfits på sig. Och träffar andra kändisar.  

 
 
 

Jennifer Lawrence intervju med Jimmy Fallon~

Nu har intervjun okmmit ut när Jennifer hängde med Jimmy Fallon on The Tonight show. Gillar Fallon's intervjuer så denna ska ni absolut checka in!
 

Jennifer Lawrence - Box Of Lies~

Jennifer Lawrence har besökt Jimmy Fallon och gjort en intervju med honom. De spelar ett spel som de kallar Box Of Lies. Checka in videon nedan!
 

Thehungergamesexclusive.com

Julianne Moore spelar president Coin i mockingjay filmerna och nu har vi fått första officiella intervjun med henne. Hon snackar om Alma Coin, att jobba med Jennifer Lawrence, revolutionen osv.
I och med denna intervju så har de också släppt en ny officiell hemsida. Besök den här. 
På hemsidan har vi fått nytt material, en GIF, intervjun såklart, nya stillbilder från filmen och en del av scriptet! Somdu kan vinna signerat om du deltar i en tävling som du kan läsa reglerna om längst ner.

Plutarch Heavensbee (Philip Seymour Hoffman) och Alma Coin (Julianne Moore)

Haymitch (Woody Harrelson)

Beetee (Jeffrey Wright)

Mahershala Ali (Boggs) och regissör Francis Lawrence behind the scenes.
Screenwriter Peter Craig (vänter), Producer Nina Jacobson (mitten), och regissör Francis Lawrence (höger).

Klicka på bilden för att se motion poster, skitfrän! 

“INT. CORRIDOR OUTSIDE COMMAND – D13 – MOMENTS LATER
Katniss walks quickly, and Boggs moves alongside her. Her fists are clenched. He notices her angry tears. On his normally implacable face, it’s obvious he’s not used to displays of emotion. He’s certainly not used to anyone like Katniss.

INT. COIN’S MEETING ROOM – COMMAND – D13 – MOMENTS LATER
PRESIDENT COIN
Maybe you should have rescued the boy instead.
PLUTARCH
No, no – listen to me: there’s no one else who can do this.
PRESIDENT COIN
I don’t see how she’s going to be any use to us.
PLUTARCH
Make it personal for her. Remind her who the enemy is.
PRESIDENT COIN
We explained all that –
PLUTARCH
There’s explaining and there’s showing. Let her see what the Capitol did to Twelve.
PRESIDENT COIN
She can’t handle that: she’s not even capable of listening.
PLUTARCH
What other option do you have? People don’t always show up how you want them to be, Madame President. But that anger – it’s what we want. We need to unite people out there who’ve done nothing but kill each other in the arena for seventy-five years. We can’t do that without a lightning rod. The people will follow her. She’s the face of this revolution. Let her see it, let her see her home.(a beat) It’ll put some color back in those cheeks.”

Tweet about your favorite #HungerGamesExclusive feature from The Hunger Games: #Mockingjay Part 1 – First Look for the chance to win an official page from the Mockingjay Part 1 script, signed by the cast and filmmakers! 20 additional winners will win a Mockingjay teaser poster! ENTER BELOW and visit www.TheHungerGamesExclusive.com NOW! EXPIRES: FRIDAY, JUNE 13, 9:00AM PDT
>För ännu mer detaljerad info klicka här<

En "kapad" Peeta attackerar Katniss~

Mer detaljerade bilder på Peeta när han överfaller Katniss. Vi har sett dessa bilder förut, men jag la bara märke till att Katniss ramlade inte att Peeta gick crazy efter det. Check in bilderna nedan så förstår ni. 

Paris 13:e maj~

Se alla bilder här, och nedan har ni ett urval av alla bilder.
Vet att detta kommer låta jättehemskt, men kolla! Boggs ben är bortsprängda!  

Paris 12:e maj - HQ~

Jäklar vad mycket bilder det kommer upp från Paris nu alltså. Men jättekul med såna här nyheter tycker jag! Och snart börjar ju Comic-Con och all promotion med trailers och så vidare, så nu kommer det rulla in material förhoppningsvis varje vecka fram till premiären. 
Bilder! Hundratals. Följ mig på Tumblr. Och kolla in denna länk med ca 100 bilder. Nedan får ni se några stycke, men inte alla. Så, klicka på länken för att se alla. Fint, hörs, hej.
Se kan ni klicka på den här länken för ännu fler bilder.

Fler bilder från Paris idag 12:e Maj~

Fler bilder från Paris och ett uttalande att Jennifer Lawrence INTE kommer att vara med på London premiären av X-Men. Hon är för upptagen med att filma Mockingjay filmerna. Kan fårstå det. Tajt schema och dyrt att ha alla människor på andra sidan planeten för att spela in en film. 
 

MTV intervju med Jennifer Lawrence~

Jennifer Lawrence har intervjuats av Josh Horowitz under X-Men premiären i New York. MTV är ALLTID up to date och Josh frågade vad hon hade för blå "rock" på sig under Mockingjay filmerna. Se svaret i videon nedan.
 

Intervjuer + GIFS + Bilder från X-Men premiären~

Slänger upp lite intervjuer och bilder samt GIF's från X-Men premiären i New York. Enjoy.
Jennifer Lawrence jokes about falling on the stairs at the XMen premiere in NYC
Jennifer Lawrence being a fangirl
 

X-Men: Premiär i New York~

Fullspäckat schema för Jennifer Lawrence som besökte New York premiären av X-Men: Days Of Future Past igårkväll. Ohc i fredags var hon ju i Paris. Och antagligen ska hon tillbaka till Europa i veckan och fortsätta inspelningarna. Vojvoj... Här har ni iaf bilder.


 

Fler bilder från Paris - 9:e maj~

Det kommer upp nya bilder från Paris HELA tiden. Så nu börjar jag skriva datum på inläggen så ni vet från vilken dag de kommer ifrån. Men detta är lite roligt, för nu fick vi se en som vi inte alls har sett på inspelningarna förut. Nämligen Stef Dawson som spelar Annie Cresta! 


 

Fler bilder från Paris~

Några osedda bilder från Mockingjay och Paris.  


 

Mer bilder från Paris~

Nytt place i Paris, eller ska vi kalla det huvudstaden? Här ser vi Gale, Katniss, filmcrewet/soldaterna, Finnick och Peeta i handbojjor! 

Ser ni vad hon gör? Skjuter pilbåge! :O

(Klicka på någon av GIF'sen nedan för att se filmklippet de är tagna ifrån)
 
 

Grattis på födelsedagen Katniss!~

Grattis på födelsedagen Katniss!
Idag fyller alltså vår hjältinna år. Hur många år kan vi dock inte säga, men den 8:e maj är alltså Katniss Everdeens födelsedag.  
 

Fler bilder från Paris - med Josh!~

Fler bilder från Paris, och denna gång är även Josh med! En annan scen och andra kläder. Hmm.. undra vilken scen detta kan vara? Något i huvudstaden iaf!

En till Bild från Paris~

En till bild på Liam från Paris. 

Ny karaktärs poster på Mystique~

Ny karaktärsposter på Jennifer som Mystique i filmen X-men: Days Of Future Past. 
Vill ni se alla nya 23 nya karaktärs poster besök younghypsesweden.blogg.se!
 

Två nya kastade i Mockingjay filmerna~

Michelle Forbes kommer att spela LT. Jackson i Mockingjay Part 2. Jackson är en soldat från distrikt 13 som är med i sista elen av Mockingjay. Jackson trodde hon skulle ta över när Boggs dog, men då ljuger ju Katniss och säger att President Coin sa åt henne att ta över. Hon hjälper också Peeta med hans minne genom att spela "spelet" real or not real. Jackon dör under huvudstaden av antigen köttkvarnen eller ödlemuttarna.  
Eugenie Bondurant kommer att spela Tigris i Mockingjay Part 2. Hon är en gammal stylist i huvudstaden och har tigerränder över hela ansiktet samt en näsa som plattats ner så att det knappt är en näsa längre. Hon har även morrhår. Väldigt lik en tiger och äter endast rått kött. Tigris hatar huvudstaden och hjälper Squad 451 (Katniss, Gale, Peeta, Cressida och de andra) att gömma sig för fredsväktare i en källare som är gömd bakom en massa kläder. Till sist hjälper hon de att förklä sig när de väljer att gå ut i huvudstaden som förklädda huvudstadsinvånare. 
 

Set photos från Paris~

Hungerspelen fansen har freakat sönder över dessa bilder. Gör det ni också. Varsegod.

En fanmade Bild redan nu:
"So who are we supposed to be now?" I ask. “Desperate citizens of the Capitol,” says Gale. “The peacekeepers will think we’re on their side, and hopefully the rebels have more interesting targets.”

Ett videoklipp:
Juste. Jennifer Lawrence och Liam Hemsworth har varit på inspelningarna av Mockingjay Part 1 & 2 i Paris. 

Två nya BTS bilder från Catching Fire~

Fortfarande inga BTS från Paris, men idag fick vi iaf två nya BTS bilder från Catching Fire inspelningarna. Här ser vi bilder från scener i segrarbyn. 
picture1 
 

Får Mystique en egen film?~

Jennifer Lawrence har spelat X-Men karaktären Mystique i de två nyaste X-men filmerna Days Of Future Past och  First Class. Nu funderar 20th Century Fox på att göra en spin-off film för karaktären Mystique. Läs vad de har att säga nedan.
Lawrence apparently takes on an even larger role in Days of Future Past, one that would justify a standalone film for her blue-hued shape-shifting mutant. “There was a regime [at the studio] that didn’t see the worth in [spin-offs], and the current people who run Fox understand, embrace it, and we’re going to do right by it,” producer Lauren Shuler Donner told EW. “I’d like to do Gambit. I’d like to do Deadpool. We’ll see. There’s a lot of really great characters.”
xmen
 

Drake har fått inspiration av hungerspelen!~

Drake har skrivit en ny låt som heter 'Draft Day'. I texten så finner vi dessa ord: 

“On some Hunger Games s**t, I would die for my district,”

‘Jennifer Lawrence you can really get it. I mean for real, girl you know I had to do it for yah.’

Här hittar ni låten.
 

Bekräftat att Josh är i Paris!~

Detta lyckliga fan har sett Josh idag, och hon bor i Paris! Bilden lades upp på idiloksuz instagram konto för 21 timmar sedan. Undra om Jen också är i Frankrike nu? :D
 

Intervju med Jena Malone~

En intervju med Jena Malone om sin karaktär Johanna Mason i hungerspelen filmerna. Hon teasar även om att hon är sugen att skriva en låt till nån av Mockingjay filmerna!
How different was portraying this Johanna in Mockingjay from the one we know in Catching Fire?
Johanna was very hard bird to crack. I think the first entry into her was discovering what true anger felt like and living in it for a prolonged amount of time.
Jena, what was the most rewarding experience in filming Catching Fire? Also, did anything funny happen on set? The most rewarding experience was getting to work the amazing cast. We have all kind of fallen in love with each other so going to work every day is such a treat.
Hi Jena, If you could have written music for any movie you have already starred in, which would it have been? And would you have preferred writing the score or just a single song? Gosh we would love to write something for the new Mockingjay films!
 

Inspelningarna klar i Atlanta, vidare mot Europa!~

Francos Lawrence twittrade den 19:e april detta:
Nu börjar inspelningarna i Paris och Berlin! Hur kul som helst ju :D
 


Följ HCJ på:
bloglovin
RSS 2.0