Emily Blunt intervju~

MTV har intervjuat Emily Blunt lite om hungerspelen. Skulle hon vilja vara med i filmen? Absolute. Synd bara att hon är lite för gammal.
-"Kan jag snälla få den här rollen?"
Source: Mockingay.net

MTV - 2010 In Review: 'The Hunger Games' Took Flight~

MTV berättar lite om året 2010 med hungerspelen:
Det var ett stort år för "Hungerspelen"-serien när "Revolt" den tredje och sista boken nådde bokhandlarna. Även med filmer som "The Twilight Saga: Eclipse" och "Harry Potter och dödsrelikerna" på bio, var hungerspelen utan tvekan den som vi blev mest kära i detta år. För att hedra hur det tog över våra känslor, tar vi en titt tillbaka toppnyheterna för 2010.

Alla hjärtans dag kom tidigt för oss när bokomslaget för "Revolt" smög sig in den 11 februari, och vi försökte gissa vad vi kunde förvänta oss i finalen baserat på dess utformning. När MTV blev inbjuden till Scholastic högkvarter i slutet av maj fick vi prata med författaren Suzanne Collins som läste lite från bok två, "Fatta eld"och pratade om den kommande filmatiseringen av "Hungerspelen" som vi ser fram emot. Med den nyheten i färskt minne, föreslog vi skådespelerskor vi mest skulle vilja se spela Katniss Everdeen.
"Revolt" släpptes den 24 augusti, dagen innan gjorde vi listor av skäl till varför vi tyckte att det var spännande att läsa sista delen i serien, och sedan campade vi för bokutsläppet. Lyckligtvis var vi inte de enda upphetsad.

När vi visste hur Katniss berättelse slutade, kunde vi fokusera all vår uppmärksamhet på hennes faktiska casting. Chloe Moretz sa hon skulle "absolut " för att spela Katniss. Under tiden, blev de tre listade regissörena till hungerspelen bara en, nämligen Gary Ross. Och vi kunde inte vara mer än nöjda.

Men några mer castings rykten var i luften. Abigail Breslin sa att hon skulle vara spännande att spela Prim Everdeen, och Malese Jow berättade hon skulle ge rollen "2.000 procent." Men en fanmade "Hungerspelen" film laddades upp YouTube som övertygade oss Danielle Churchran kan passa för rollen, och Hailee Steinfeld sa att hon också var intresserad. Vi kommer inte att få reda på vem Gary och Lionsgate välja till början av 2011, men vi är glada att han sa de tar castingen på allvar. När allt kommer omkring, Katniss kan vara den bästa kvinnliga huvudpersonen någonsin.

Nästa år skulle säkert kunna att bli ett år av "Hungerspelen." När Katniss väl är klar, räknar vi med att höra om castingen för Peeta, Gale, Haymitch och Prim. Och sedan kan produktion till filmen förmodligen starta. Förhoppningsvis i slutet av nästa år kommer vi att få en första titt filmen och---- fingrarna i kors---en trailer! Kanse är filmen redan klar då!?Fan art by elontirien~

Vad tycker ni!? :'D
Jag tycker att alla ser ungefär ut som jag hade tänkt mig, förutom Johanna och plutarch möjligen~
-"Eftersom det kommer bli en film, försökte jag måla karaktärerna innan dom börjat castingen för då kan inte min version av karaktärerna bli fel~

Nyheter: Casting på G!~

Japp, tidigt nästa år kommer Nina Jacobson (producent för hungerspelen) och Gary Ross (regissör) att börja med castingen av skådespelare för filmen.
Det finns många unga skådespelare som vill ha en roll i filmen kan man ju säga.
I slutet av artikeln står  det även att de ska börja filma till våran, sjukt kul? :'D Ja!
För att läsa hela nyheten på engelska, kolla in Herocomplex~

ClevverTv~

ClevverTv - who should play katniss?
En sammanfattning av det som EW intervjuade Gary Ross om (:~

Dagen bild~

Katniss? Får mig att tänka på henne iaf~

EW intervju med Gary Ross~

För er som inte redan vet det, så kommer alltså Gary Ross att regissera Hungerspelen.
EW har intervjuat honom om filmen och om Katniss Everdeens roll.
Ross sa att han ännu inte hade träffat några skådespelerskor men skulle börja dessa samtal inom kort. Beundrare av Katniss, District 12s mörka och motståndskraftiga deltagare, kan vara säker på att regissören inte kommer dumma ner henne eller göra hene söt för filmen. "Jag har pratat med Suzanne omfattande och jag känner att jag förstår karaktären riktigt, riktigt bra, sade han. "Jag känner att jag vet vem den där flickan behöver vara."

Ross har skingrat uppfattningen att det redan finns ledande favorit för rollen. "Jag har läst i pressen att det finns favoriter men så är inte fallet." Det har varit mycket snack på nätet för att anlita en okänd, en möjlighet Ross har inte uteslutit. "ska jag vara ärligt så vet jag inte, sade han. "Vi kommer att anlita rätt person för den delen. Lionsgate har varit överseende i det avseendet, att det inte känner att det behöver en filmstjärna i Katniss roll. Det bästa är att vi kan anlita vem vi vill. vi känner alla att vi bara tänker anlita rätt person. "

Och precis vem Katniss ska vara, säger Ross, har ingenting att göra med en skådespelerskas värme eller om hon är en stor skönhet, som är Hollywoods krävande standarder. "Jag tror inte det är det viktigaste kriteriet för Katniss," insisterade Ross ."Vad som gör Katniss attraktiv är hennes styrka och hennes trots och slutligen hennes medkänsla. Och jag menar inte bara fysisk styrka. Jag menar en verklig styrka som människa. Hon vet sin egen sanning. Hon känns djup och intensiv. Och detta är något som skådespelerskan måste kunna framhäva.

Var Ross redo att avslöja om, säg, Robert Downey Jr eller Hugh Laurie skulle kliva in i kräk-färgade skor som vår älskade Haymitch? "Nej", sa han med ett skratt. "Men jag ska berätta för er mycket snart. Jag lovar. Jag tycker det skulle vara fel att meddela er innan vi faktiskt har anlitat dem eller ens talat till dem. "Hailee Steinfeld intervju~

Hon berättar att hon har läst hungerspelen, och att varje stund hoon hade över satt hon och läste.
Och hon tycker det vore än ära attt få vara med i hungerspelen! :'D  Så.... vad tycker ni? Potentiell Katniss Everdeen eller?~

Lionsgate har skaffat en officiell twitter för Hungerspelen!~

Äntligen har Liosngate skaffat en officiell hungerspelen twitter!~
Som vi har längtat kan man ju säga! C:~
Följ den: Thehungergamesontwitter

Fanmade - Heisavampire@youtube~

Ganska grym fanmade trailer till revolt! Spoilers för den som inte har läst den~

Peeta förslag?~

Jag har nu spanat in lite skådespelare på imdb~
Här är två som jag tycker skulle passa som Peeta förutom dom som redan är så stora, Alex Pettyfer och Max Thieriot.
Max Pirkis - Rome~
William Moseley - Narnia
Kanske lite för gamla båda två.

Rue's lullaby by Lyle1324@youtube~

Bästa versionen av Rue's lullanby som finns hitills! (: Vad tycker ni? (:

Frågor?Dela med er~

Har ni en bild, ett videoklippp eller vad som helst som har med hungelrsepeln att göra. Vill ni visa det för HG fansen här på bloggen? Maila hungercatchjay@hitmail.com och bifoga/länka bilden! NI får creds för det om ni vill, så skriv bara in en blogg adress eller namn eller whatever. Även tips/förbättringar och allt, frågor helt enkelt! Låter det bra? Då kör vi på det (:
Bjuder på denna bild iggen som jag har redigerat ihop~

Burdge-bug fanart~

En skitgrym tjej på deviantart som sketchar hungerspelen och andra bra böcker (y) Tänkte visa lite av hennes bilder här. Och alla bilder tillhör till henne såklart!~
P.s - spoilers för hungerspelen och fatta eld.
Gale~
Peeta~
Invigningen~
No more bad dreams~
-"The boy with the bread, were slipping away from me"
President Snow, Cinna och Haymitch~
Gale, Peeta och Finnick~

Helloj!~

Och sorry för den låga uppdateringen. Har det lite stressigt nu innan jul, men vem har inte det? Enough about me now.
Har ni sett TheTwilightSaga Eclipse? Det är iaf David Slade som var ressigör för den filmen, och han var även en av top 3 ressigörerna att få göra hungerspelen som ni kanske kommer ihåg?
Han har iaf snackat litegranna och hungerspelen och dess framtids utsikter.
David Slade predicts the next "Twilight":

Having been so immersed in this world, do you have a good sense of what makes a series this sticky? Can you predict the Next Big Thing for this audience?

“Hunger Games” is probably going to be huge.  I was actually very interested in directing the film of that. I met with Lionsgate to talk about it, but it didn’t work out.

I’m a big, big fan, a big supporter of fan subcultures.  I think they make things bigger than they are and they allow younger people — sometimes older people– to interact in positive ways …they’re good things in society, while there are a lot of bad things in society.  And the things that drive great successes are things that people just identify with.  ["Twilight"] is essentially a coming-of-age story of a girl who goes on to become a woman and goes through very, very fantastic things that all somehow tie to her life.

It’s a story that talks about true love in a very honest, straight-up way.  It’s a very cynical culture that we live in.  This is one thing that holds its love story on its sleeve and says, “Yes, this is a love story.  It’s about people in love.” And it’s a beautiful, wonderful thing.

En liten sammafattning på svenska också:
-"Hungerspelen kommer troligen bli hur stort som helst. Jag var själv faktiskt väldigt intresserad av att göra den filmen. Jag träffade Lionsgate för att prata om det, men det blev inte jag."
Han säger att han är ett stort fan av fans och att fansen kan göra fenomenet större än vad det egentligen är.
-"Hungerspelen är en berättelse om äkta kärlek på ett väldigt ärligt och rakt på sätt. Den handlar om människor som är kära. Och det är en vackert, underbar sak."
Soure: Mockingjay


Följ HCJ på:
bloglovin
RSS 2.0