CinemaCon Master Post~

Som vissa av er redan vet så har det varit ett hyfsat stort event som The Hunger Games: Catching Fire har varit en del av. CinemaCon heter det eventet och Liam Hemsworth (Gale), Elizabeth Banks (Effie) och Francis Lawrence (director) var med på detta och presenterade bland annat Fatta Eld trailern live. De snackar massa om Fatta Eld och detaljer kring filmen, så vill ni inte veta mer, sluta läs här!
Elizabeth vann ett pris för 2013 Award of Excellence in Acting. Alltså brilliant skådespeleri på svenska kan man väl säga. Grymt kul! Här kommer lite bilder på henne när hon är uppe på scenen och tar emot priset.
Det är också bekräftat att filminspelningarna för Fatta Eld är slut och att Francis har ett tajt schema nu när han ska klippa ihop Fatta Eld innan han börjar att filma in Mockingay part 1 and 2 redan i September!
 
Intervju med Elizabeth Banks där hon snackar om sin karaktär Effie, hennes kläder i fatta eld, Pitch Perfect som hon har producerat och the comedy Walk Of Shame.

Video när Jennifer presenterar på GLAAD Awards~

I förra inlägget postade jag lite skvaller och bilder på Jennifer i hennes nya haircut! Här får ni se den i videoformat när hon presenterar Advocate for Change Award på GLAAD Awards 2013. 
Och Jennifer är lika roliga som vanligt! :D
"Of all the things I could mess up, his name" Säger Jen i slutet. Så klockrent. Hade hon inte sagt det hade det bara varit akward.
Source: TheHob
 

Jennifer Lawrence på GLAAD Awards~

Jennifer har klippt sitt hår! Det var min första tanke när jag såg bilderna från GLAAD awards idag. Snyggt blev det iaf tycker jag, vad tycker ni? 
En liten skvaller video som kom upp för 3 timmar sedan. Ska försöka hitta videon där hon presenterar ett award. Ni kan se GIFs nedan iaf!

The Hunger Games: Catching Fire får premiär den 20:e november i Sverige!~

Weho! Nu är det spikat och klart! 
Som vissa av er redan har sett och kommenterat så gick den officiella facebooksidan för Hungerspleen i Sverige idag ut med att vi i Sverige kommer få se Fatta Eld redan två dagar innan USA. Lyckan jag känner just nu är obeskrivlig och nu hoppas vi också på att SF kommer med en midnattsvisning. Onsdagen den 20:e november. Så bocka bort 22:a i era kalendrar och skriv istället in FATTA ELD PREMIÄR den 20:e!
Source: HungerGamesSweden

Jennifer Lawrence är nu officiell på facebook~

Lionsgate kör massa promoting nu inför Fatta Eld och bland annat så promotar de nu Jennifer Lawrence officiella facebook sida! Jag bev dock lite fundersam eftersom jag redan hade gillat sidan. Och tydligen har det varit hennes ett tag nu utan att ha blivit bekräftat av någon att det verkligen är hennes officiella. Men nu är alltså officiellt! Så in och gilla sidan här nu!
Source: TheHob

MTV Movie Awards 2013 master post~

Hyfsat hög kvalité på introt som Liam gjorde till trailern på MMA i måndags.  
Bjuder även på lite still bilder på Liam på scenen och Alan Ritchson (Gloss) på röda mattan.
Jennifer kunde tyvärr inte vara med på galan men hon vann iaf två priser!
  • Best Female Performance – Silver Linings Playbook
  • Best Kiss with Bradley Cooper – Silver Linings Playbook
Source: JustJared

Dagens bilder~

Hinner tyvärr inte blogga någonting idag(kör recap imorgon) men tänkte bjuda på två dagens bilder. Den första ska ni kolla lite extra på uppe i det högra hörnet och den andra bilden är MTV scenen när Liam presenterade trailern. Det brann lite överallt och var as coolt!

TEASER TRAILERN TILL FATTA ELD~

DEN ÄR ÄNTLIGEN HÄR! 
P.s. se den innan ni läser resten.
President Sno, Haymitch, Effie, Peeta, Gale, Katniss.
Alla är dom i tillbaka i en trailer som visar KYSSSCENE MELLAN GALE OCH KATNISS, när Gale blir piskad, mannen från distrikt 11 som bli skjuten. Denna TEASER trailer känns mer som en perfect och episk första riktiga trailer. Men vad tyckte ni? Säg vad ni tycer i kommentarerna!
Nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Förhoppningvis kommer det ut massa mer grejjer imorogn för min sida. Har dock sheta mycket att göra.

Livestreamlänkar~

Tjo alla ni som är uppe!
Fattar verkligen ingenting av MTV MEN!
Här är en livelänk från Brasilien som det är bra kvalla på men med brasilianska kommentarer ibland:
 
Livelänk som började 03:00
 
Och här är en backstagelänk:
 
Backstage länkSista #HungerGamesExplorer bilden uppe!~

Sista snyggaste bilden från #HungerGamesExplorer! Vad tycker ni!? Grym va? :D
Och ni som stanna uppe inatt, vi ses allihopa på facebook!! 
(Tyvärr kommer jag inte sitte uppe och kolla på röda mattan, men kanske vaknar runt 02:40 så man hinner leta fram en bra fungerande länk tills preshowen, men hörs som sagt på facebook)
Source: Mockingjay.net

Info om ikväll - MTV Movie Awards~

Tänkte dra lite kort info om MMA till kvällen. 
Showen börjar 9/8c amerikansk tid. Och har man MTV hemma i TV:n så kan man se en backstage livestream som börar kl 03:30. (Måste kolla upp om det är en backstage eller om det är själva showen)
 
11:30 - 01:30 kommer MTV köra röda mattan livestream på deras hemsida.
03:00 kommer pre-showen börja.
03:30 kommer själva showen börja.
(det är alltid 6 timmars skillnad på deras hemsida)
 
Och här är lite MTV livestreamar som troligtvis inte kommer att funka till ikväll:

Livelänk 1
Livelänk 2
Livelänk 3
 

Fjärde #HungerGamesExplorer bilden på president Snow och Plutarch Heavensbee!~

#HungerGamesExplorer har släppt de fjärde och näst sista bilden nu. Den föreställer President Snow och Plutarch Heavensbee (han som ersatt Seneca Crane som head of game maker). 
Source: Mockingjay.net

Tredje #HungerGamesExplorer bilden uppe~

Nu är tredje bilden från HungerGamesExplorer uppe! Lite besviken på den eftersom jag redan har sett den. Men nu har vi den iaf i hög upplösning! Vad tycker ni?
Source: Mockingjay.net

MTV bjuder på en exklusiv GIF inför söndag~

MTV sneak peekar oss fans och ger oss en exklusiv GIF från den nya trailer som kommer ut på söndag! Har ni inte sett de 10 sekunder som de redan släppt så kan ni kika på den nedan. Och alla ni som sett den kan se den en gång till!

Get More: 2013 MTV Movie Awards, Latest Movie News, Jennifer Lawrence, Elizabeth Banks

Source: TheHob
 

En till blir ifrån #HungerGamesExplorer - på Katniss!~

Ny bild från HungerGames Explorer som kom ut för någon timme sen! + att jag slänger upp en högupplöst version av den första bilden!
Source: TheHob

#HungerGamesExplorer lanserar fem nya Fatta Eld stills!~

Nyligen startade TheHungerGamesExplorer.com en kampanj där de uppmanar Hungerspelen fans att twittra med hashtaggen #HungerGamesExplorer. Allt efersom kommer de att släppa totalt 5 stills ifrån Fatta Eld. Nyligen la de upp första bilden som är på Katniss och Prim tillsammans. Vad tycker ni? Och har ni twitter. Twittra iaf en tweet med hashtaggen HungerGamesExplorer!
Source: TheHob

MTV intervju med Willow Shields~

En liten videointervju som MTV gjorde med Willow Shields under KCA (Kids Choice Awards) för nån vecka sedan. Hon pratar om fatta eld, sin karaktär Prim och att hon inte fick träffa Sam! 

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Source: TheHob
 

Dagens Bild - fanmade fatta eld poster~

Bjuder på en dagens bild idag igen, och denna gång är det en otroligt välgjord fatta eld fanmade poster som Ollivanders har gjort och publicerat via tumblr. 
Source: Mockingjay.net

Rebel Wilson i Revolt filmerna?~

Har tidigare nämnt att MTV Movie Awards går av stapeln nästa söndag. Och detta år kommer den att ledas av ingen mindre än Rebel Wilson! aka Fat Amy i Pitch Perfect. Får någon vecka sedan intervjuades hon av Buzzfeed där hon snackar om en eventuell roll i Revolt filmerna! 
Här nedan ser ni henne i en kort promo för MMA och en Behind The Scenes bild med Channing Tatum. Läs intervjun under videon!

OK, so other than those two, who else would you say are the sexiest man and sexiest woman alive?

RW: Well, I’d say Channing Tatum, but we just talked about him — so, like, cutest? I’d say that guy Logan Lerman from Perks of Being a Wallflower. And then…sexiest female, I’d have to go with Jennifer Lawrence.

Ah, so you’re a J.Law fan?

RW: Yeah, yeah, and I’ve met her. I met her at a party and she was super-duper nice. She’s really quite tall. Which I found — I don’t know if you get that impression when you see her in movies, but she’s quite tall. Yeah, and she’s just really nice and I love The Hunger Games and I can’t wait for the new one to come out.

Ooh, would we ever see you in a role in The Hunger Games?

RW: Um, seriously, I have had a meeting about being in The Hunger Games. Yes.

Oh! In what district?

RW: It was one of the people in the capitol. That’s all I’ll say.

That would be good. That’s a good choice.

RW: Yeah, because there aren’t a lot of roles open, because they’ve all already been cast, but that would be awesome. I’d love to be in The Hunger Games.

Source: Mockingjay.net

Dagens Bild - One Week~

Bjuder på en dagens bild som kom ut igår på tumblr. Mindre än en vecka kvar till Fatta Eld teaser trailern~

Vaiho is back from the States!~

Hej igen alla läsare. Är väldigt ledsen för den sista ridens dåliga uppdateringar. Men nu ska ni få en förklaring. Jag har varit i USA i två veckor. Fick tyvärr inte skriva något på internet om att jag skulle bort (inbrottssäkerhet) och är som sat väldigt ledsen för det. Så inom de närmaste dagarna kommer ni få en bomb med uppdateringar från min sida också hoppas jag att ni fortsätter följa denna blogg! 
P.s skrev fel i förra inlägget, det är nu på söndag, den 14:e april som MTV Movie Awards kommer att gå och det är då vi får vår teaser trailer! 
Detta har jag köpt Hungerspelen väg på andra sidan atlanten. En cool Down With The Capitol tröja och det officiella Hungerspelen halsbandet ifrån NECA.
Och såg btw denna poster när vi var på bio.

Fatta Eld Teaser Trailern på MTV Movie Awards nu på söndag!~

Goda nyheter! Nu på söndag kväll klockan 02:00 svensk tid kommer MTV Movie Awards att gå och där kommer vi få en första teaser trailer på Fatta Eld. Här nedan har ni en 20 sekunder sneak peek! Uppdaterar mer om MTV Movie Awards på söndag med livestreams osv. 
Några fler än jag som tänker vara uppe? Isf hörs vi på facebook och twitter.

Get More: 2013 MTV Movie Awards, Latest Movie News, Jennifer Lawrence, Elizabeth Banks

Source: TheHob


Följ HCJ på:
bloglovin
RSS 2.0