Ny Catching Fire Poster~

Sjukt cool och ny Catching Fire poster till IMAX! Nedan ser ni liten fler detaljer. Bilderna är tagna från Tumblr.
Source: Mockingjay.net
 

Vinn biljetter till London premiären!~

Nu har ni chansen att vinna biljetter till premiären i London! Allt ni behöver göra är att svara på en fråga i en tweet! Man får dock fixa resan till London själv. Tälingen avslutas den 3:e november! 

What are the names of the three people in Katniss’ locket?

A) Peeta Mellark, Buttercup, Effie Trinket
B) Gale Hawthorne, Primrose Everdeen and Mother Everdeen
C) Cinna, Haymitch Abernathy, Rue

To enter you need to tweet your answer to @yahooomguk in the following message:
“Hey @yahooomguk the answer is [insert answer] to win UK Catching Fire prem tix #omgcatchingfire yahoo.co.uk/catchingfire”

Source: Mockingjay.net
 

Global Fan day!~

Global Fan Day är här! Och det låter as kul tycker jag
Men vad är det då undrar ni? Jo, det är ett globalt fan event som kommer se under den 6:e november. Liam, Jennifer, Josh och Francis kommer att vara online på Google+ Hangout, Twitter, Facebook, Tumblr och Yahoo på olika tider den dagar och "träffa" och diskutera saker med alla oss fans! 

Google+ Hangouten - har jag skrivit om här. Den startar 17:00. Alla fyra kommer att vara med i hangouten.

Twitter Takeover - Startar 20:00 svensk tid. Josh Hutcherson och Liam Hemsworth kommer att svara på fansen frågor LIVE via Hungerspelen officiella twitterkonto. Vill du ställa en fråga använder du hashtaggen #TwitterCatchingFire
 
Yahoo/Tumblr Fireside Chat - Jennifer Lawrence och Francis Lawrence kommer att med på en Fireside chat på Yahoo och på Tumblr kommer det att vara en Q&A. För att ställa en fråga till dem där skicka in den här.
 
Facebook Fan Event - Börjar 22:15 svensk tid. Alla fyra kommer tillsammans att debutera ett nytt Catching Fire klipp på facebook. Här har ni eventets facebook sida som ni kan tacka ja till redan nu! Skicka även in era frågor till denna i en kommentar på eventet eller genom att hashtagga er fråga på Instagram genom att använda hashtaggen #FacebookCatchingFire

Jag blev jättepepp på detta event och vad tycker ni om att köra ett mini-event samma dag här på HCJ? Vi kan dela med oss om vi fick svar på en av våra frågor, freaka sönder allmänt tillsammans och diskutera det som händer och vad som är mest intressant med detta event. Beroende på hur många som tycker detta är en bra idé så tycker jag att vi också kör en Google+ Hangout. Antligen som endast chatt, ljud+chatt eller chatt+ ljud+video. 
Kommentera MED er e-post adress om ni är intresserade (den visas bara för mig). Jag behöver e-posten om jag ska kunna bjuda in er till Hangouten om den blir av! (:
Source: Mockingay.net
 

Ny bild på Katniss~

Alltså shit vad mycket material de släpper från Fatta Eld nu! Här nedan ser ni en ny stillbild på Katniss! 
Source: Mockingjay.net
 

Instagramtävling - vinn biobiljetter till The Hunger Games NIght!~

Nu har ni alla chansen (förutom Stockholmare,Malmöbor och Göteborgare) att vinna biobiljetter till The Hunger Games Night! Se tävlingsreglerna nedan och good luck to ya'all!

INSTAGRAMTÄVLING! Vinn biljetter till THE HUNGER GAMES NIGHT, till alla städer (se lista på sf.se/filmer/The-Hunger-Games-Night/) förutom Stockholm, Göteborg och Malmö*.

• Ladda upp ett foto på Instagram som antingen kan vara ett foto på en ”Catching Fire”-poster, en ”Catching Fire”-bok, en gammal biobiljett till ”The Hunger Games” eller någon annan Hungergames-pryl du äger. Du får gärna själv vara med på bilden.

• Hashtagga #hungergamesswe och den stad du vill ha biljetten till, t.ex. #umeå

Vi kommer att slumpa en vinnare från varje stad som får två biljetter var till THE HUNGER GAMES NIGHT.

Tävlingen avslutas söndag 10 november.

Source: HungerGamesSweden
 

Variety - intervju och nya coola bilder~

Ni kan läsa intervjun med Francis Lawrence, Nina Jacobson och Jennifer Lawrence på Variety's hemsida. Och nedan ser ni bilderna som de har släppt exclusivt. 
Source: TheHob
 

X-men: Days Of Future Past Trailer~

X-men: Days Of Future Past trailern är nu här! Jennifer spelar alltså Mystique i den här filmen som kommer ut den 22:a maj 2014.
Source: TheHob
 

Den sista långa trailern för Fatta Eld!~

Inatt så sändes den sista långa nya Catching Fire trailern. Den sändes på tv-kanalen FOX under den 5:e omgången av World Series. Mcyket mer arena footage med i denna! Skitkul att se, speciellt jabberjays scenerna!
p.s. Detta annonserade thehungergamesexplorer som #ticktock5 
Source: Mockingjay.net
 

M&M tävlingen - veckans kod~

Veckans kod: MdHjcw
Tävlingens länk: WinWithMMS
 

Den nya TV spoten i låg kvalité~

Klicka på bilden för att se den nya TV spoten i låg kvalité på Tumblr! Den är grym, men det är tyvärr inte så många nya klipp som jag hade hoppats på. Men kul att se aporna från arenan iaf!
Source: Tumblr 
 
 

Ny stillbild på Katniss, Peeta och Haymitch!~

Ny bild på Katniss, Peeta och Haymitch! Skulle jag gissa så är detta i Haymitch 'vinnarhus' iom att Katniss inte bär några konstiga Capitol kläder. Bara 23 dagar kvar nu!!!!!! 
 

Nya GIFS!~

Dte kom ut en video från Catching Fire nyss, men den är redan borttagen! Som tur var så hann någon smart göra GIFS av den. Så här får ni ett litet smakprov! 
 

Biljetterna till Fatta Eld släpps nästa vecka!~

Biljetterna till "vanliga" Fatta Eld film, alltså inte The Hunger Night biljetterna som redan finns att boka, släpps det 1:a november för allmänheten. För er som är med i bioklubben släpps biljetterna redan den 30:e oktober. 
Vill också påminna er om att åldersgränsen är från 11 år! 
Source: HungerGamesSweden
 

Nya bilder!~

Lite nya bilder rfån olika ställen. Bland annat en snygg bild på Finnick och en "drogpåverkad" som målar Peeta på armen! Coolt!

 

Video: Sneek Peek från X-Men~

Denna teaser släpptes igår på instagram. Det är alltså Jennifer Lawrence film X-Men: Days of Future Past där hon spelar Mystique. Kort men coolt teaser! Hoppas vi får se mer klipp från denna film!
Source: Mockingjay.net
 

Åldersgränsen blir 11 år!~

Åldersgränsen blir 11 år för filmen Fatta Eld! Hinner inte skriva mer om det just nu men nu vet ni iaf!!Ser bloggen okej ut?

Hej igen, tror jag har fixat till det som hände på bloggen nu. Kan någon bara vara snäll att kommentera om det ser okej ut för dem också.
P.s. Ni kan vara tvugna att trycka på f5 (eller cmd+R på mac) för att se det. 
Och tack till alla som kommenterade att bloggen som såg fail ut! 
 

Livestream från London premiären av Hungerspelen!~

Yahoo! Kommer att livestream från hela röda mattan. Och de som kommer att komma till London är:
Jennifer Lawrence
Josh Hutcherson
Liam Hemsworth
Elizabeth Banks
Sam Claflin
Jena Malone
Jeffrey Wright
Willow Shields
Stanley Tucci
Donald Sutherland
Francis Lawrence (Director)
Premiären i London är den 11:e november och Livestremingen kommer att börja vid halv 6 och pågå fram till 7 Brittisk tid. Filmen börjar 7:30. Detta innebär att vi i Sverige INTE (för en gångs skull) behöver sätta oss kl 3 på natten och kolla. För i Sverige ligger vi ju bara en timme före, så för oss börjar livestramingen kl halv 7 och pågår fram till 8.
Source: Mockingjay.net
 

Ny stillbild från fatta eld!~

Hittade även denna på Tumblr. En ny bil på Katniss, Peeta och Effie Bakifrån när de är i huvudstaden igen. Bakifrån. Kanske lite tråkigt att den just är bakifrån, men jag gillar den!
Source: JenniferLawrenceDaily
 

Grattis på födelsedagen Amandla Stenberg!~

Såg (såklart) på Tumblr att söta Amandla Stenberg fyller år idag!! Alltså den 23:e oktober för er som redan somnat och läser detta imorgon. Vill önska Amandla ett stort grattis på 15årsdagen från alla oss på HCJ, grattis grattis!
 
 
 
 

Vinn biljetter till The Hunger Games Night!~

Nu lanserar både SF bioklubben och MTV Sverige tävlingar om biljetter till The Hunger Games Night.

Tävling 1 - SF Bioklubben:
Tävlingens sida hittar ni här!
Ni måste vara medlem och logga in får att kunna delta och seadn gäller det att svara rätt på endast en fråga.
 
Tävling 2 - MTV Sverige
Tävlingens sida hittar ni här.
Tävlingen gäller bara för biljetter för eventet i Malmö, Stockholm och Göteborg. Här behöver du svara på en fråga och skriva i din uppgifter.
 

Ser bloggen fucked up ut för er?~

Hej kära läsare. Vill nu bara påminna er om att det endast är 30 dagar(!!!!!) kvar till vi får se Catching Fire på bio. Sen vill jag fråga er om bloggen ser fucked up ut för er också? Typ som på bilden nedan. Skulle bli jätteglad om några stycken kommenterade hur det ser ut för er. Vill fixa det så fort som möjligt om det ser ut såhär för alla. För såhär kan vi ju inte ha det!
 
 

M&M tävlingen - veckans kod~

Veckans kod: 24ZStt
Här hittar ni tävlingen: facebook.com/mmssverige
 
 

Jennifer Lawrence har sett Catching Fire!~

"Epic" säger Jennifer om Catching Fire. Nedan intervjuas Jennigers mor, styvsyster och hennes bästa vän! De promotar även en speciell Catching Fire förhandsvisning i USA som kommer att ska "hemma" (läs: i Jennifers hemmastad Louisville) hos familjen Lawrence. Den kommer ske den 20:e november och har en massa speciella grejjer bakom sig. Men alla intäkter går till välgörenhetsorganisationen St Mary's Center. Jennifer kommer själv inte att vara där, men hennes vän Andy kommer att vara det. Biljetterna kostar lite mer, men man får massa filmsaker i en goodie bag och lite annat beroende på hur mycket man betalar för biljetten. Coolt initiativ tycker jag!
 

#TickTock6 - "Victory Tour" och Google Hangout~

Det blir fyra stopp på årets "Victory Tour" som de kallar det i år. Detta är ställena som de kommer att stanna på:
  • Sunday, 11/3 – PHILADELPHIA – CHERRY HILL MALL
  • Monday, 11/4 – MIAMI – BANK UNITED CENTER AT UNIVERSITY OF MIAMI
  • Tuesday, 11/5 – MINNEAPOLIS – MALL OF AMERICA
  • Wednesday, 11/6 – HOUSTON – BAYOU MUSIC CENTER
Sen blir det mera spännande nyheter! Det kommer att bli en Google Hangout med castet! Vilka det blir är inte klart än, men den kommer att ske den 6:e november klockan 17:00 Svenks tid! Dock vill de att man ska vara online redan 1,5 timme innan så att det inte blir något krångel när det väl startar. 
6 stycken fans kommer att bli utvalda till denna Google Hangout och du anmäler dig på denna länk: hungrgam.es/GGHsignup

Man måste ha ett Google konto för att kunna anmäla sig. Har man ett Youtube konto så har man automatiskt ett Google konto. Google Hangouts kan göras online så att alla kan se dem Live. Jag vet ännu inte om detta komer ske, men om det kommer sådana uppgifter så ska jag absolut säga till. 
P.s. Du kan även twittra dina frågor till cast medlemmarna på hashtaggen #TickTock6 så kanske de väljer just din fråga! 
Source: TheHob
 

Åldersgränsen på The Hunger Games Night~

sf.se/filmer/The-Hunger-Games-Night kan man se detta lite längre ned. Så The Hunger Games Night kommer alltså att få en 15 års gräns som det ser ut nu. Jag har skickat ett mail till SF för att få detta bekräftat eftersom på Catching Fire's sida på SF så står det fortfarande Ej definierad. Hungerspelen hade en 11 års gräns. Uppdaterar er om det blir ändringar på detta.
 
 

Fanmade Catching Fire Opening Credits~

Höll på och dö när jag hittade denna på Tumblr. Men såg sedan att den var fanmade. Men en riktigt bra sådan! Förutom att klockan del i slutet såg ut som en kostig ostbit. Men annars gillade jag starkt denna! Lite som The Twilight Saga Breaking Dawns Opening Credit.
Source: utkukurt.com
 

Video - kort ny TV Spot~

En väldigt kort men ny The Hunger Games: Catching Fire TV Spot. Typ två stycken nya bilder som vi får se. Men tycker dock att slutet är bäst. Eller vad säger ni?
Source: MyHungerGames
 

Det blir midnattsvisning för Hungerspelen i Sverige!~

Det blir en midnattsvisning av Catching Fire den 19:e november! Först visar de Hungerspelen och sedan vid midnatt blir det Catching Fire! Biljetterna kommer kosta 195:- och biljetterna till "The Hunger Games Night" släpps den 23:e oktober för bioklubben medlemmar. Läs mer info nedan som är taget från Hungerspelen Sverige på facebook.
Inför Världspremiären av The Hunger Games: Catching Fire 
arrangerar SF Bio och Nordisk Film THE HUNGER GAMES NIGHT

THE HUNGER GAMES NIGHT är en unik chans att se den första succéfilmen, The Hunger Games, på bio igen och vid midnatt är det världspremiär och exklusiv visning av en av årets mest emotsedda biofilmer: The Hunger Games: Catching Fire.

THE HUNGER GAMES NIGHT äger rum tisdag den 19 november. 
Världspremiären av The Hunger Games: Catching Fire äger rum i Sverige den 20 november. 
Läs mer på www.sf.se/thehungergamesnight

THE HUNGER GAMES NIGHT startar ca kl 20.30 den 19 november, The Hunger Games: Catching Fire visas vid midnatt. 

Biljetterna till THE HUNGER GAMES NIGHT släpps på sf.se den 23 oktober till SF Bios Bioklubbens medlemmar och till övriga den 25 oktober. 

THE HUNGER GAMES NIGHT äger rum i följande städer den 19 november: 

- Gävle 
- Göteborg (Filmstaden Bergakungen, Biopalatset) 
- Helsingborg 
- Jönköping 
- Karlstad 
- Linköping 
- Luleå 
- Lund 
- Malmö (Royal)
- Norrköping 
- Stockholm (Filmstaden Heron, Filmstaden Söder, Filmstaden Camera, Filmstaden Sickla, Filmstaden Kista, Park) 
- Sundsvall 
- Umeå 
- Uppsala 
- Västerås 
- Växjö 
- Örebro
Source: SF.se
 

Video - Första TV Spoten från Catching Fire~

Såg denna det första jag gjorde när jag vaknade. Den är alltså den första TV spoten som kommer gå på TV i USA fram till dess att filmen kommer ut. Och jag Älskar att Atlas låten är med! SE DEN NU!
Source: Walmart på facebook
 

M&M tävlingen fortsätter!~

Veckans kod är: PfmcjV
In och tävla här: www.winwithmms.com 
 
 
 

Smörblomma är sin rätt färg i Catching Fire!

Denna bild har släppts idag från en okänd tidning. Här ser vi fyra bilder som vi sett förut, men en som är obeskuren! Det är bilden på Prim och kolla vilken sötnos hon har i knäet! Det är smörblomma i rätt färg!
I Hungerspelen såg vi Smörblomma endast en gång men då var katten svart. I Catching Fire kommer katten alltså att vara sin ordinarie färg som beskrivs i boken. Vad tycker ni? Bättre eller sämre? 
Source: TheHob
 

Igår fyllde Josh Hutcherson 21 år!

Grattis till Josh som igår (12:e oktober) fyllde 21 år! Nu för ha dricka alkohol och hyra bil i USA! Ett stort grattis till Josh ifrån alla oss på HCJ!
 

Tävling på HungerGamesSweden.se~

HungerGamesSweden bestämt sig för att dra igång en tävling nu när Catching Fire premiären börjar närma sig. Vinsten är boken Divergent (sjukt bra bok, läs den om ni inte redan har gjort det!), Mockingjay-pinen från Fatta Eld och biobiljetter till Catching Fire. För att delta ska du skriva några rader om vad du ser mest fram emot att se i Catching Fire och skicka det till tavling@hungergamessweden.se med namn och adress innan tisdagen den 15:e oktober kl 12:00. Mailet ska vara märkt ”HGS tävling” i ämnesfältet. Fem vinnare kommer att dras slumpmässigt. Lycka till allihopa!
Source: HungerGamesSweden
 

Josh Hutcherson i OUT Magazine~

Josh har plåtats och intervjuats av tidningen OUT Magazine. Nedan finns ett utdrag där Josh pratar om bromancen med Sam Claflin. Vill du läsa hela intervjun klickar du på Sourcen nedan!
On his bromance with Sam Claflin In Catching Fire,
Peeta and Katniss are sent back to battle other former champions and forge a tentative alliance with the Golden God-like Finnick (Sam Claflin). Lawrence regularly deflects questions about Claflin’s hot body to Hutcherson, who confirms their bromantic bond. “You know there are just times when you meet people in your life and it clicks instantly?” he asks. “It was like that with Sam. I like people that just let me be myself, and I don’t feel like I have to try to be extra-fancy.”
Source: OUT.com
 
 

Nytt klipp från Catching Fire - Training Center~

Ett nytt klipp från The Hunger Games: Catching Fire har lagt ut på TheCapitol.Pn.
För att slippa logga in och vänta så kan ni se klippet på tumblr. Detta inlägg kommer senare att uppdateras med en inbäddad version av detta klipp! Se klippet här!!
 
 

Två bilder på Liam på inspelningarna av Mockingjay~

Två nya bilder på Liam i en annan outfits än vad vi har sett honom i förut. Bara jag som tycker att det på hans bröst nästan ser ut som Tony Starks "Iron Man hjärta"? 
Source: Mockingjay.net
 

Torsdagens fråga!~

Har ni svarat och skickat in dagens fråga? Jag kan även berätta att jag var en av de lyckliga vinnarna från onsdagens tävling! Vi får se om jag lägger upp en bild på priset när jag har fått hem det (:
 
 

Onsdagens facebook tävling~

Läs mer om detta på facebook sidan. De har även publicerat tisdagens vinnare. Alla som har vunnit kommer att få ett mail.
Onsdagens tävling lyder:
 
 

Access Hollywoods intervju med Elizabeth Banks

Access Hollywood har intervjuat Elizabeth Banks om bland annat Catching fire. Klicka på bilden för att se interjvuerna.
Source: TheHob

 

Tyskland biljetter~

Hej alla ni som bor i tyskland! Och jag säger förlåt till alla i Frankrike. 
Det är nämligen så att biljetterna till Paris-premiären sålde slut på endast 1-minut!!!
Bättre tider för ni som tänker gå i Berlin. Biljetterna till Catching Fire premiären i Berlin kommer att släppas den 2:a november. Sen kommer jag inte uppdatera så mycket mer om sådant här. Man får helt enkelt hålla koll själv om man tänker gå på en av premiärerna. Och kommentera om ni tänkte gå på en av de i Europa! 
Source: Mockingay.net
 

Tisdagens facebook tävling~

Dagens tävling på facebook finner ni nedan:
Eller klicka in på www.facebook.com/thehungergamessverige
Klicka även in där imorgon. De släpper frågorna runt 12. Jag jobbar så jag kan inte blogga på dagarna, så ni får stå ut med mig nu!
 
 

Spotify-listan uppdaterad!~

Nu har Spotify-listan legat på is ett bra tag. Men äntligen så har de släppt Coldplay's Atlas, Sia's Elastic Heart och Christina Aguilera's We Remain på spotify. De som har följt denna blogg länge vet att jag har skapat en Spotify-lista med bara Hungerspelen låtar som ni kan följa här: Vaiho's Hungerspelenlista på spotify
 
 

Tävla med Nordisk Film och Hungerspelen Sverige på facebook~

Nu är det tävlings dax igen! Varje dag denna vecka fram till på fredag kommer The Hunger Games - Sverige att skiva en fråga på deras sida. Tillsammans med svaret skickar du också ditt namn och din adress till
tavling@hungergamessweden.se
Läs mer och tävla här: www.facebook.com/thehungergamessverige 
 
Varje dag kommer 20 stycken vinnare att utses och de vinner detta:
- Nya "Catching Fire"-inspirerade pinen
- Ett mobilskal (iPhone 4/4s)
- Biobiljett till Catching Fire
 
May the odds be ever in your favor tributes! 
 

Veckans kod till M&M tävlingen~

M&M tävlingen fortsätter tydligen i en månad till. Dte var jag som missförstod på vilken månad. Så M&M tävlingen kommer att avslutas den 3:e november. Och inte 3:e oktober som jag trodde!
Veckans kod är: UGphCv
In och tävla här: www.winwithmms.com 
 
 
 

Nya bilder på Katniss, Peeta, Caesar och Effie!~

TheHungerGamesPeru's facebook sida har dessa tre nya bilder kommit upp. En på Peeta under sin intervju med Caesar Flickerman. En på Katniss och Peeta under träningen och till sist en på Effie. Måste säga att jag gillar första bäst. 
Source: TheHob
 

Ny info om Johanna, Finnick och Mags~

Läs dessa bilder med ny info om karaktärerna och vad som kommer hända i filmen.
Och gudars vad jag känner at jag måste läsa om boken. Är det några som är med på en reed-along? Kommer inte ens ihåg att Johanna klär av sig naken i hissen!
 
Till sist vill jag berätta om ett rykte som cirkulerar just nu. Att bilden nedan ska vara ruinerna och ingången till Distrikt 13. Inget bekräftat men ruinen ser ju riktigt cool ut iaf!
 

Tävling på The Hunger Games - Sveriges facebook sida!~

Vinn 2 exclusiva biljetter till förhandsvisnigen av Catching Fire den 19:e november på Rigoletto i Stockholm. Det enda du behöver göra för att delta är att svara på en fråga och fylla i dina uppgifter. 
Se tävlingsreglerna nedan och gå sedan i här för att tävla!
 
 

Finnick och Mags i en ny bild~

Awwwwww! Säger jag endast som en kommentar till denna bild. Hur sött som helst, eller vad tycker ni?
Source: PTP
 

Tre nya stills från EW~

EW släpper snart sin "Hungerspelen-tidning" och nu har de släppt tre helt nya stills från filmern som kommer vara med i tidningen. Sjuukt coola och jag tycker speciellt mycket om Johanna Mason bilden längst ner. Vilken tycker ni är coolast? 
Source: EW
 

Speltid för Fatta Eld~

Det har gått mycket rykten om vad speltiden för fatta eld kommer att bli. Men nu när biljetterna har släppt så vet vi äntligen. Och den kommer bli 146 minuter, alltså 2 timmar och 26 minuter lång. Hungerspelen är 137 minuter, så den kommer alltså att bli lite längre. Tycker ni att det är mycket eller lite?
Det enda jag hoppas på är att de får med allt! 
Source: Mockingjay.net
 

7 bilder från inspelningarna av Mockingjay part 1 & 2~

Sju nya spion bilder har släppt på internet där vi ser Jennifer Lawrence och Liam Hemsworth in character. Jag har ingen aning om vilken scen detta kan vara. Men ni kanske vet? Kommentera om ni kan tänkas veta!
UPDATE: hittade några fler på Tumblr.
Source: PTP
 

Nytt Fandango klipp!~

Fandango har släppt en ny BTS look för IMAX och den är grym! Inte så mycket nytt men kan ni till exempel lista ut vid vilken tid i klippet som man ser Finnick springa bärandes på Mags? Sjuuuuukt coolt att få se lite klipp från Arenan :D
P.s. för er som får upp ett felmeddelande. Länk till klippet på facebook.
Source: TheHob
 

4 Entertainment Weekly covers~

Entertainment Weekly sa igår att de hade intressanta nyheter för hungerspelen fans. Och här är dem! Fyra stycken nya EW covers på Peeta, Katniss, Gale och Finnick. Snygga va? Eller vad tycker ni?
Source: EW
 

Från Soundtracket: Sia - Elastic Heart~

En till låt från Catching Fire's soundtracket har nu släppts. Det är SIA's låt Elastic Heart och ni kan lyssna på den här nedan.
Source: PTP
 

Ny poster på Katniss!~

En ny fräsig och cool poster på Katniss har släppts iom att biljettsläppen i USA har påbörjats idag. Nedan kan ni se den sjukt coola och officiella postern.  
Source: PTP
 


Följ HCJ på:
bloglovin
RSS 2.0