Exclusive: Jennifer Lawrence Gets Lead Role in The Hunger Games!

The Warp har fått kännedom att Jennifer Lawerence kommer att får huvudrollen i Lionsgate nya film Hungerspelen.
Detta måste alltså betyda att vi har fått våran Katniss?
Så här skriver The Warp:
The Warp har fått veta att oscarsnominerade Jennifer Lawrence har landat i den eftertraktade huvudrollen i Lionsgate nya film "The Hunger Games".

Rollen gör en explosionsartade ökningen för den 20-åriga skådespelerskan, som knappt var känd för allmänheten för ett år sedan när hon kom till framträdande på en litenfilm Sundance 2010, "Winter's Bone."

Filmen, som vann festivalens högsta utmärkelse, fortsatte med att bli en jätte hit i hjärtats stater och av den fick Lawrence en Oscarsnominering för bästa skådespelerska för sin prestation som skitig ung flicka som försvara sin familj i en hårt landlandskap.

Lawrence var tippade som en "klart ledande för rollen" för fyra dagar sedan. Hon fick erbjudandet på tisdagen, och detaljerna slogs ut i två dagar tills förhandlingarna avslutades på onsdagen, enligt en person med kunskap om förhandlingarna.

Studion planerar en filmtrilogi som kommer att inkludera "The HungerGames","Catching Fire" och "Mockingjay," baserad på den bästsäljande unga vuxnenböckerna av Suzanne Collins.

Lawrence kommer att spela rollen som Katniss, en tjej som går med i en överlevnadtävling för att rädda hennes nära och kära. Handlingen utspelar sig i framtiden, där tonåringar väljs genom lottning att konkurrera till döds i gladiator-liknande spektakel, hunger spelen.

Lawrence, som var nominerad för bästa skådespelerska för 2010 "Winter's Bone", var en av ca 10 skådespelerskor som sökte rollen. De omfattade enligt uppgifter två andra Oscar nominerade: "True Grit's" Hailee Steinfeld och "Little Miss Sunshine's" AbigailBreslin.
Chloe Moretz, Lyndsy Fonseca, Saoirse Ronan, Emma Roberts, Kaya Scodelario,Emily Browning och Shailene Woodley var också rapporterade som övervägande skådespelerskor.

Alex Pettyfer som spelar John i "I Am number four," är enligt ryktet aktuell för rollen som Peeta Mellark, liksom Josh Hutcherson ("The Kids Are All Right","Bridge to Terabithia") och Hunter Parrish ("Weeds").


Så vad tycker vi? :'D Själv så ska jag sätta mig och se filmer/serier som hon har gjort, innan jag bestämmer mig för vad jag ska tycka.
Men nu vill jag veta, passar Jennifer Lawrence som Katniss Everdeen?
Source: The warp

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:






Följ HCJ på:
bloglovin