Eventuella Peeta och Gale skådisar testas idag!~

Nu när Lionsgate och director Gary Ross har sin Katniss Everdeen i form av Jennifer Lawrence, blir nästa casting av hennes manliga kärleks intressen, Peeta plus Gale, den tredje punkten i en eventuell kärleks triangel. Testandet sker idag, med några av Hollywood's framtida skådespelare i mixen.
Peeta Frontrunners:
Josh Hutcherson: En Hollywood veteran, vid 18 års ålder spelade han med Brendan Fraser i Resan till jordens medelpunkt och toplines the sequel senare i år. Han etablerade indie cred förra året genom att synas i The Kids Are All Right. (ICM, TheBeddingfield Company)

Alexander Ludwig: den 19-åriga kanadensaren med huvudrollen i 2009's Escape to WitchMountain samt 2007 års The Seeker: The Dark is Rising. (ICM)


Hunter Parrish: den 23-årige huvudrollen i Broadways Tony-vinnande musikalen Spring Awakening som nu är en av stjärnorna på Showtime's Weeds. (WME, Management 360)

Lucas Till: 20-åringen har ett ganska fint år: Han är för närvarande skärmen i Battle: Los Angeles och spelar Havok maj X-Men: First Class. (APA, Luber Roklin Entertainment)


Evan Peters: Den 24-årige är kanske mest känd för geek-set för att spela en av Aaron Johnson bästa vänner i Kick-Ass. Han återkom en färsk säsong av One Tree Hilloch har arbetat mycket i TV, med senaste krediter som The Office, The Mentalist och föräldraskap. (Gersh, Luber Rokin Entertainment)


Gale Frontrunners:


Liam Hemsworth, som är mest känd för huvudrollen tillsammans med Miley Cyrus i The Last Song.


David Henrie - En av stjärnorna i Wizards of Waverly Place och besöker regelbundet How I Met Your Mother. Sätt till att spela i CBS pilot for The Assistants.


Robbie Amell spelade Fred i det senaste DVD Scooby Doo! filmen och var en av stjärnorna på Nickelodeons True Jackson, VP.


Drew Roy, en Disney Channel och ABC Family skådespelare som är en av stjärnorna på TNT: s uppmärksammade sci-fi serien Falling Skies.

Kommentarer
Postat av: Bea :)

Lucas Till, han skulle nog passa som Peeta! :)

Josh Hutcherson, skulle kunna vara Peeta också men

där är det som med Jennifer.. De har inte rätt hårfärg :oooo



Drew Roy, Skulle definitivt passa som Gale.. :o

Men Robbie Amell är så satans fin också.

Men Robbie ser ut att vara en lite äldre version

av Gale tycker jag.. :o

2011-03-27 @ 11:43:04
URL: http://beatriceullberg.blogg.se/
Postat av: Emmie

cool blogg, tänker följa den, den verkar ju inte bara vara jag som längtar ihjäl mig efter filmen om hungerspelen!

2011-04-02 @ 13:08:12
URL: http://boksnackis.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:






Följ HCJ på:
bloglovin