Suzanne och Gary snackar om castingen~

Varje del av catsngen har mötts av ett vrål från fansen. Hur handlar ni det? Hade ni förväntat sådan upprördhet?


Suzanne Collins: Och du vet att folk kan bli utslängda, säg, för att en skådis har fel hårfärg eller för något psykistkt, men jag kan berätta för dig: Om Josh hade varit lila och haft sex fot långa vingar och gjorde auditionen, skulle jag ha sagt "Casta honom! Vi kan jobba runt vingarna." Han var så bra. Rollen är en nykel till en pojke som kan använda sitt språk. Det är så Peeta tar sig fram i världen, det är hans gåva, och Josh var den ända som kunde få liv i det och få det att se naturligt ut.


Gary Ross: Jag kommer ihåg att Suzanne var i rummet dagen då Josh kom in och läste för oss första gången. När han var klar, kollade vi på varandra, vi hade ingenting att säga, vi var båda som "Wow, det här är det." Hon gick bokstavligen ut och vi high-fivade.


Suzanne Collins: Det gjorde vi. Vi sa absolute ingenting. Vi bara vände oss mot varandra och high-fivade. Och flk ska veta att såklart tog castingen av dom här karaktärerna på allvar. det är inte godtyckligt. Det är av yttersta vikt för oss att vi får de skådisar som bäst kan få fram de här karaktärena till liv på skärmen. Alla ungdomarna förtjänade rollerna de provspelade för auditionens var grymma! Men de här re ungdomarna? De var alla våra första hands val.


Suzanne Collins: Och sedan hade vi lyxen att få se dem spela mot Jen. Så du hade en helt ny nivå av kemi mellan karaktärerna. Vi kan berätta för dig att det finns där men du måste se det för dig själv.

 

Source: Mockingjay.net


Kommentarer
Postat av: felicia

Vem är Josh? :O

2011-04-15 @ 17:01:35
URL: http://knop.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:






Följ HCJ på:
bloglovin