OFFICIELLT! VI HAR PEETA OCH GALE!~

LOS ANGELES, CA, April 4, 2011- Lionsgate® och skaparna av hungerspelen är glada över att kunna få berätta att skådisen Josh Hutcherson (THE KIDS ARE ALRIGHT) har blivit castad som Peeta Mellark, med Liam Hemsworth (THE LAST SONG) joinar honom i filmen i rollen som Gale Hawthorne i en mycket efterlängtad film version av Suzanne Collins världshit bok. Båda skådisarna ska spela mot Jennifer Lawrence, som nyligen släpptes att bli hjältinnan Katniss Everdeen.

Peeta följer med hjältinnan Katniss Everdeen in i de 74:e hungerspelen som manlig spelare från deras hemdistrikt 12, det mest avlägsna och marginaljustrerade distriktet av alla i landet Panem. I början av spelen, erkänner Peeta sin eviga kärlek till Katniss och sätter upp en av de mest fascinerade intervjuer av alla tider med hans förmodade motspelare i spelen.

Även fast Katniss och Gale inte hade någon kärleksrelation, så delar dom ett jägar band, ofta genom bara några få ord. När Katniss frivilligt ställer uppp attt vara med i de 74:e Hungerspelen istället för hennes yngre syster, förmodar de båda att deras band kommer föra henne genom skräcken som hon kommer möta i arenan, och de hoppas båda tyst att de ska träffas igen i säkerheten bakom pärsen.
För ett tag sedan, sa Josh Hutcherson: "Peeta är så mycket som hur jag själv är undvikande, en människo person. Och han vore en sån stor person att spela! Som till exempel i tredje boken? Oh my god.." sa Hutcherson.

"Men de träffar mycket personer just nu," lade Hutcherson till. "En själv kan bara drömma." Nåväl Josh, det ser ut som din dröm förverkligades!

Source: mockingjay.net


Kommentarer
Postat av: felicia

Men va neeeeeej, han kan ju inte va Peeta :o

Alex pettyfer ska va honom juuu, eller så ska alex va finnick, antingen peeta eller finnick.. Men Josh kan ju inte vara Peeta, typ raka motsatsen till vad man tänk sig ju. ahhh, går typ i depression hahah xd men nej seriöst, SKOJAR DOM??



förlåt för att jag bombar med galna kommentarer men jag älskar hungerspelen och ahhh damp!

2011-04-15 @ 17:09:31
URL: http://knop.blogg.se/
Postat av: Amanda / panda :D<3

han kan ju inte spela gale...

haha, men jag tycker att nån mer snyggare ska spela honom xd

haha, hungerspel fan 4-ever!

2011-07-03 @ 23:48:10
URL: http://looveeee.devote.se

Lämna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:






Följ HCJ på:
bloglovin