Om oss bloggare på HungerCatchJay~

Hej kära läsare!
Jag är helt gaaaaalen i Hungerspelen, precis som du är!
Nedan kan ni läsa lite fakta om mig och några före detta bloggare och hur vi hittade Hungerspelen. Enjoy! (:
 
 

Vaiho

Ålder: 21
Bloggar: Augisti 2010 - 
Läste Hungerspelen: 2010
Startade bloggen: Augusti 2010
Pluggar/jobb: Skapar E-learning
Yes, that's me. Vaiho. Grundare av denna blogg.
Fast egentligen ska jag inte ta åt mig all ära. Det var jag och en kompis som augusti 2010 startade bloggen pga att iaf jag tyckte att Hungerspelen skulle få en svensk fansite (blogg). Det bästa med att driva HCJ är att man får ganska mycket tillbaka. T.ex. alla nyheter i USA som publiceras läser jag förstås på engelska och översätter ibland till svenska. Vilket har gett mig otroligt mycket nya ord (google translate<3) och en bättre förståelse för engelskan i skolan.
Overall så tillbringar jag kanske 1-3 timmar per dag på bloggen. Alltså, letar info, kollar bilder, kollar andra bloggar, slipar kanske på en ny design eller något annat. Och det är så jäkla rooooligt!
Jaaa, vette fasen vad mer jag ska skriva. Har ni några frågor så är det bara att maila!
hungercatchjay@hotmail.com 

Jasmine

Bloggade: Mars 2012 - Oktober 2012
Läste Hungerspelen: Funderade länge under 2011 men blev inte av förrän 2012. Don't regret it for a second!
Joinade bloggen: Mars 2012
Pluggar/jobb: Estet Media på John Bauer
Zup? Mitt namn var då Jasmine och ni kanske känner igen mig från WTB, Twilightfans eller någon annan fanblogg/novell-blogg men numera här på HCJ! (WTB är dock fortfarande igång). Men nu är jag inte här för att göra reklam utan för att berätta om mig själv! Precis som jag skrev innan så hade jag hört en massa om Hunger Games böckerna under en väldigt lång tid men tog mig inte tiden för att verkligen läsa serien detta år och jag blev hooked direkt. Jag har följt många bokserier (House Of Night, Vampire Academy, Twilight osv) men ingen har berört mig så mycket som Hunger Games böckerna och det tror jag nog många känner igen sig i! Jag insåg att jag genast vill bidra något till HG världen och funderade på att starta en egen Hunger Games blogg men testade skicka iväg lite mejl för att se om jag kunde komma in på någon Hunger Games blogg som redan hållit igång ett tag. Fick svar från flera men det var denna grymma blogg jag fastnade för med dess ännu grymmare grundare!
Som erfaren bloggare så vet jag att det är långt ifrån själva bloggarna som bara gör bloggen, för vad skulle den vara utan dess läsare? Så du som läsare får jättegärna mejla/lämna en kommentar så fort det är något du undrar över! Tveka inte på att skicka in teckningar, dikter osv, vad ni än har gjort som är Hunger Games-relaterat! Vi slänger så klart in en länk som tack! Kommer även dyka upp en ny kategori snart som involverar er läsare mer.
Hoppas ni ska finna lika mycket nöje av att läsa denna blogg som vi finner i att driva den!♥

Bella

Bloggade: September 2012 - November 2012
Läste Hungerspelen: Läste den i början av 2012
Joinade bloggen: 26 September 2012
Pluggar/jobb: Engelska skolan, grundskola.
Hej hej allihoppa! Jag är en ny bloggare här på hcj!
Jag har älskat Hungerspelen ända sedan jag såg första filmen! Sedan dess har jag följt denna underbara blogg och blev direkt interesserad när jag såg att dom sökte en ny bloggare. Jag fick även äran att dom valde mig. Jag ska försöka att göra många roliga och interessanta inlägg om hungerspelen och allting som det rör! Ja annars så gillar jag att sjunga, dansa, spela teater och spela fotboll! Vet inte riktigt vad jag ska skriva utan att jag hoppas att ni kommer gilla mig som ny bloggare!

RSS 2.0