Mockingjay Part 1 trailer kommer ut i på SDCC~

På fredag den 25:e juli, på SDCC (San Diego Comic Con) klockan 01:28 svensk tid, kommer den första mockingjay part 1 trailern att komma! Lionsgate har temat ihop sig med Samsung och på SDCC kommer besökare att kunna se den nya trailern på en Galaxy Tab S. För oss som inte är på SDCC kommer man att kunna, från och med lördag den 26:e, att kunna gå till en speciell butik i USA (Samsung Experience Shops within Best Buy locations nationwide) och se trailern där. Samsung kommer även att dela ut en konstadsfri biljett för att få se Mockingjay Part 1 när den kommer ut på bio den 21:a november.
On Friday, July 25 at 12:00pm PT, cast members from The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 will introduce the trailer on the Galaxy Tab S in the Capitol Gallery located in the Samsung Galaxy Experience in San Diego (in the Hard Rock Hotel, corner of 5th and L Streets).
Sweet deal som de har kokat ihop! Men jättetråkigt för oss som inte bor i USA tycker jag och väldigt många andra fans. Det finns inget officiellt release datum för online-versionen men det går rykten om att den släpps efter helgen. Troligtvis (självklart enligt mig), så kommer trailern läcka ut i låg kvalité efter att det har kommit till Comic Con. Skriver här så fort jag vet ett offieciellt datum för oss svennar!

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:






Följ HCJ på:
bloglovin