Speltid för Fatta Eld~

Det har gått mycket rykten om vad speltiden för fatta eld kommer att bli. Men nu när biljetterna har släppt så vet vi äntligen. Och den kommer bli 146 minuter, alltså 2 timmar och 26 minuter lång. Hungerspelen är 137 minuter, så den kommer alltså att bli lite längre. Tycker ni att det är mycket eller lite?
Det enda jag hoppas på är att de får med allt! 
Source: Mockingjay.net
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

den hade kunnat vara någon kvart längre, hade inte spelat någon roll, men inte alltför lång åååh jag längtar så mycket :D

2013-10-02 @ 21:45:03
URL: http://1donedirectionnovell.devote.se/
Postat av: Emma

Hej! Har ni någon aning om när SF släpper biljetterna till filmen i Sverige? Vill verkligen vara snabb med att boka för att få så bra platser som möjligt, och har börjat bli nervös att en dag upptäcka att de släpptes för flera dagar sen.

Svar: Hej! Jag har kontaktat SF och frågat de när biljetterna kommer ut. Tills dess så kan du skriva upp dig på deras "påminn mig" knapp på denna länk: http://www.sf.se/filmer/The-Hunger-Games---Catching-Fire/
Det som händer är att du får ett mail då biljetterna släpps.

Följer du denna blogg så kommer jag också att skriva så fort jag vet när biljetterna kommer ut (:
Hoppas svaret hjälpte!
None Vaiho

2013-10-03 @ 09:22:21
URL: http://pemmz.blogg.se
Postat av: lisa

vet du vilken åldersgräns det är?

btw, jag älskar din blogg!!!!!!

Svar: Hej!I USA är åldersgränsen satt till PG-13 (13 års gräns). Och filmen beskrivs som PG-13 "intense sequences of violence and action, some frightening images, thematic elements, a suggestive situation and language".

I Sverige är åldersgränsen änne ej satt. Det är Statens medieråd som sätter åldersgränsen här i Sverige.
Ska jag gissa så tror jag tyvärr att det kommer bli en 15års gräns på denna film. Francis har gjort en liknande film förrut som heter I Am Legend och den har 15års gräns. Men vi vet inte och vi kan hålla tummarna!

Och tack så jättemycket :D
None Vaiho

2013-10-03 @ 16:42:47

Lämna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:






Följ HCJ på:
bloglovin