MTV's lista med de 10 bästa ögonblicket med Hungerspelen 2011~

MTV ar gjort en listan med de 10 bästa ögonblicken 2011 för oss Hungerspelen fans. Här kommer den lite nedkortat av mig, vill ni läsa hela listan besök MTV i sourcen! Jag får en massa nostalgi när jag läser den här listan, kommer ni ihåg någonting av det här? :D
1. Sent i Januari offentliggjorde Lionsgate att Hungerspelen kommer ut på bio 23 Mars 2012.
2. Castingar för Hungerspelen började, och rollen som Katniss var mycket omtalad, skulle det blir Hailee Steinfeld eller Kaya Scoleradio? Till sist fik i våran Katniss Everdeen, i form av den 20:åriga Jennifer Lawrence.
3. Rollerna om Gal och Peeta var också eftertraktade, skulle Hunter Parrish blir Peeta och David Henrie Gale? Nej, istället blev Liam Hemsworth Gale och Josh Hutcherson fick rollen som bagarsonen Peeta.
4. Entertainment Weekly kom ut med en första bild på Jennifer Lawrence som Katniss Everdeen. Vissa sa att hon var helt fel för rollen, för smal, för snygg o.s.v.
5. Lenny Kravitz fick rollen som Cinna, vilket fick måga fans att förvånat rygga tillbaka. Men eftersom artisten Lenny ocså är mode intresserad så kan detta ha varir ett mycket förnuftigt drag.
6. I Juli kom motion postern som bokstavligt talat satte eld över hela internet.
7. Entertainment Weekly släpper 'The Men Of The Hunger Games' där vi får se en blond Josh! Han berättar även i tidningen att han inte är 2 fot kortare än Jennifer.
8. Lionsgate bekräftar att de kommer göra Fatta Eld, och att den kommer att komma ut 22:a November 2013.
9. MTV släpper den 30 sek långa Sneek Peeken ifrån Hungersplen på VMA (Video Music Awards).
10. Hela Trailern tar Hungerspelen fansen med storm. Visst vare värt väntan?
Source: MTV
/Vaiho

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:






Följ HCJ på:
bloglovin